Jeg har købt en del produkter hos ravfund.dk og jeg er imponeret over hvor hurtigt jeg modtager mine bestillinger hver gang. Herudover har jeg fået utrolig god vejledning og service fra firmaet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg manglede mulighed for at vælge pakkeshop. Jeg manglede en brugsvejledning - bl.a. med info om at lygten ikke virker, før man fjerne en papskive, som er pålimet bunden af det ene batteri. Og... Ver más
La empresa ha respondido
Super god service og hjælp, da min ravlygte drillede pga. et defekt batteri, som straks blev byttet med et nyt. Vi er meget tilfredse med lynhurtig levering og vores 4 forskellige ravlygter med tilb... Ver más
Hej! Jeg giver Ravfund.dk 5grønne stjerner , havde købt en ravlygte , som alligevel ikke passede til mig , kontaktede firmaet , som uden noget problem byttede min lygte til en som passede mig bedre ,... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Ravfund
Escrito por la empresa
Información de contacto
Østre Fælledvej 16, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- ravfund.dk
Meget tilfreds med min ravlygte
Skønt produkt. Nemt at få hjælp på facebook. Hurtig levering. God instruktion på hjemmeside. Meget tilfreds
Rigtig fin rav lygte men i skulle måske…
Rigtig fin rav lygte men i skulle måske lige give et prej om at man skal købe batterier men ellers tilfreds gløde mig til at prøve dem
Jeg købte en dyr ravlygte og allerede efter jeg havde brugt den første gang kunne jeg erfare at jeg havde købt en forkert model. Jeg kontaktede ravfund.dk og vi blev enige om at jeg kunne bytte den ved at sende den tilbage og så ville den sende den anden uden beregning 👍🏽
Hvor mange virksomheder kan man skrive…
Hvor mange virksomheder kan man skrive med efter kl. 22? Ikke mange. Men det kunne jeg med ravfund.dk - med alle mine mange spørgsmål til ravlygter, ravbriller og batterier. Jeg modtog min lygte indenfor 2 døgn, og er ovenud tilfreds: den lyser som den skal, batterierne holder som de skal og ravbrillerne passer perfekt, selvom de skal sidde udenpå mine almindelige briller. Jeg giver ravfund.dk mine varmeste anbefalinger.
Bedste anbefalinger
Altid kompetent vejledning og betjening.
Jeg har købt to rigtig gode lygter med et års mellemrum. Den seneste her i oktober.
Begge gange er jeg blevet vejledt telefonisk, og begge gange er lygterne ankommet dagen efter.
Jeg har haft en fjeder, der sprang af bundstykket efter et års brug. Det tog jeg et billede af og sendte til Ravfund, som med det samme svarede, at det ordner de.
Mine bedste anbefalinger f.eks. til en julegave.
falsk salgs reklame
at ravfund påstår at de selv udvikler lygter samt alle michael (ravfund.dk) fake-profiler på facebook er kvalmende... Sidste nye fake profil er HH media... Alle ravfunds lygter er direkte importeret fra kina.
Kort sagt🙂
Rigtig god Service som mange andre kunne lære en del af.
Hurtig levering ( kommer dagen efter man har bestildt)
Eget valg af udleveringssted virker ikke
Ved køb af en varer kunne jeg frit vælge et DAO-pakkeudleveringssted - hvilket passede mig godt, idet jeg ønskede den leveret, der hvor jeg holder ferie. Nu har jeg fået besked om, at den skal afhentes nær min bopæl. Det var jo ikke aftalen, og nu får jeg ikke glæde af varen under min ferie.
Bortset fra det har jeg fået god vejledning af Ravfund

Respuesta de Ravfund
6 dages levering - Manglede sporingsnummer på pakke
Jeg bestiller ravlygter tirsdag kl. 14.30, skal bruges til gave søndag kl. 16. Jeg ringer til Ravfund og de oplyser, at pakke sendes torsdag, og at der i reglen leveres inden for et døgn fra de afsender og max 72 timer. Det lyder fint og inden for tidsramme. Pakken ankommer ikke og jeg henvender mig i pakkeshop, men hverken DAO eller pakkeshop kan gøre noget uden en sporingskode, som ravfund ikke har oplyst. Ravfund kan ikke kontaktes (de har lukket fredag).
Det havde været rart om Ravfund ville have sendt sporingskode med ordren, specielt når de ikke træffes om fredagen. Så havde jeg haft mulighed for at spore pakke og købe en anden gave. Nu kom jeg tomhændet til fødselsdag. Mandag modtog jeg meddelelse fra DAO om at pakke var kommet.
Jeg bestilte en masse og dagen efter lå…
Jeg bestilte en masse og dagen efter lå det hos pakkeshoppen, imponerende.
Kvaliteten af varerne er helt i top.
Kan kun anbefale dem.
Varm anbefaling af Ravfund
Jeg kan varmt anbefale Ravfund. Den højeste kvalitet af produkter. Kompetent vejledning, så man finder det produkt som passer en bedst. Hurtig levering. Det bedste af det hele er at man også finder rav med med lygterne.
Super service ved reklamation
Har fået en lygte i gave. Desværre viste det sig at det ene batteri var defekt.
Ved et opkald til firmaet blev der straks rettet op på problemet og tilsendt mig to batterier og en anden oplader.
Super god service
Super god service. Havde en oplader der ikke virkede mere. Fluks sendte de en ny til mig. Dejlig service
Kan varmt anbefale Ravfund.dk
Kan varmt anbefale Ravfund.dk
Super produkter og man kan få vejledning om hvilke lygter man har brug for
Kan varmt anbefales at købe på denne hjemmeside.
Dog blev min pakke leveret i den anden ende af byen, end hvor jeg bor.
Jeg manglede mulighed for at vælge…
Jeg manglede mulighed for at vælge pakkeshop.
Jeg manglede en brugsvejledning - bl.a. med info om at lygten ikke virker, før man fjerne en papskive, som er pålimet bunden af det ene batteri. Også info af lidt mere teknisk karakter som fx batteritype og opladningstider var en mangel (kunne også være nyttigt på hjemmesiden - har først efter købet erfaret, at opladningstiden svarer til en el-tandbørstes, dvs. den er l a n g ).
Henvendelser ved supportbehov besvares venligt og høfligt, men mange af disse henvendelser kunne nok afhjælpes ved øget info-mængde, jf. ovenstående.
NKS

Respuesta de Ravfund
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.