Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spurgte, om jeg kunne få pengene tilbage for et dirkesæt, som gik i stykker efter mindre end en times brug. Det kunne jeg ikke, idet ejeren hårdnakket påstod, at produktet (til i underkant... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget en ovenud god service, hvor jeg blev forsikret om levering eller anden løsning dagen efter bestilling. Mine varer nåede frem, som Ravlygter.dk formodede, dog var det vildt rart og... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik mine 2 bestilte keser i to pakker. Vil gerne returnere den sidste, da varen desværre ikke lever op til vores behov/forventninger. Hvordan gør vi bedst det? Varen er endnu ikke pakket ud af ori... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. Mirador paisajístico

Escrito por la empresa

Ravlygter og tilbehør til din ravjagt. Find os på www.ravlgter.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ingen levering efter +2 uger

Bestilte en vare for mere end 14 dage siden. Jeg modtog straks ordrebekræftelse og trackingnummer, men varen er fortsæt ikke afsendt og der er ingen information fra ravlygter.dk.
Det er et fuskerforretagende.

21 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tak for dirkesættets hurtige levering, men...

Tak for den hurtige levering, trods December måneden. Jeg oplever desværre, at det dirkesæt jeg har købt var beskidt. Håndtagenes metal kanter var ikke rundet af. En af de dirk jeg modtog var meget bøjet, samt manglede en anden en ud af to nitter, som jo holder håndtaget fast på selveste dirken.

Venlig hilsen, og god jul.

13 de diciembre de 2025

Hej Janek
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde din ordre i vores system, og kan få rettet op på fejlen på produktet.
Mvh

Dårlig stil

Det kunne jeg ikke, idet ejeren hårdnakket påstod, at produktet (til i underkanten af 100 kr.) var blevet misbrugt. Men, tilføjede ejeren:

"Vi har dog valgt at refundere købesummen, da vi ikke ønsker negativ omtale".

De penge valgte jeg at returnere.

Tilføjelse:

Ejeren (Christian Kjær Lassen) lyver, når han i sin kommentar til min anmeldelse skriver, at han ikke har modtaget nogen penge fra mig. Det gjorde han via MobilePay 24.11.25.

18 de noviembre de 2025

Hej Niels

Tak for din udlægning af sagen.
Vi har trods, at vi ikke er enige i at produktet er anvendt korrekt, refunderet hele købesummen d. 19/11 2025.

Vi erkender at vi ikke kan gøre alle tilfredse og vi anser sagen for at være afsluttet.

Glædelig jul

Hændelses forløb.:
5/11 Niels køber produktet på ravlygter.dk
7/11 Niels modtager produktet med GLS
11/11 Niels sender mail med reklamation
11/11 Vi ringer til Niels og aftaler at produktet skal sendes retur
19/11 Vi modtager produktet retur
19/11 Vi refundere købesummen+39,- der er betalt for fragt.
19/11 Vi modtager en sviner på email, til trods for at vi refundere hele købesummen og fragt.
Pengene du påstår at have returneret til os, er stadig ikke modtaget !
3/12 Denne 1-stjernede anmeldelse indsendes

Pengene du påstår at have returneret til os, de er ikke modtaget !

Vi benytter os normalt ikke af Trust Pilot, men denne 1-stjernede anmeldels er vi meget uenige i, ikke mindst efter at vi har refunderet pengene til kunden, samme dag som produktet er modtaget retur.

ps.
Vi er E-mærket og har 9,5 i score på vores webshop. Tjek det selv på https://certifikat.emaerket.dk/ravlygter.dk

Super Service

Fik tilsendt en ravlygte hvor glasset var flækket, tog billeder af den og sendte billederne til deres mail, mindre end en time efter, blev der svaret på min mail, at det skulle selvfølgeligt rettes op, de sendte en ny ravlygte med det samme, - jeg havde så en ny ravlygte 2 dage senere.
Jeg blev fortalt, at jeg bare kunne beholde lygten med flækket glas, hvis jeg kunne bruge den som reserve, super service - tak for det.

29 de septiembre de 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Jeg fik en kundeservice som var helt udenom det sædvanlige, da jeg havde bestilt den forkerte pakke. Jeg laver aldrig reviews, men her fortjenes der ros!

24 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

E-mærket er meget bedre end trustpilot

E-mærket er meget bedre end trustpilot, der kan virksomheder ikke fuske med anmeldelserne og det er meget mere sikkert at benytte for både virksomheder og kunder. Derfor ignorerer vi fremover alle anmeldelser og henviser til e-mærket for vores virksomhed.

3 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uovertruffen god og venlig service

Mine varer nåede frem, som Ravlygter.dk formodede, dog var det vildt rart og trygt at vide, anden løsning ville være tilstede i tilfælde af, mine varer Ikke nåede frem til weekenden.
Tak for nogle fine produkter og god kundeservice.

4 de octubre de 2024

Købte en “rav lygte” ….

Købte en “rav lygte” ….

Kunne lige så godt ha’ købt en æske tændstikker…

Den er lige til at smide ud ….

Så det var 139.- for absolut ingen ting !!!
Havde fået et bedre produkt fra Temu …

30 de agosto de 2024

Hej Lars

Jeg har skrevet en e-mail til dig. Håber du trods alt er tilfreds med vores service :)

Lækker kvalitet

Købte dry bags fra Owlbite. Super lækker kvalitet. De skal på cyklen og med en tur på Hærvejen.

10 de abril de 2024

Respuesta de Ravlygter

Tak for handlen, vi sætter pris på din anmeldelse :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ok hurtig levering

Ok hurtig levering, og der blev leveret det der var bestilt, og det var i orden

25 de enero de 2024

Respuesta de Ravlygter

Tak for handlen, vi sætter pris på din anmeldelse :)

Dårlig service

Dårlig service. Bestilte fra ravlygte.dk, meget bedre service

5 de enero de 2024

SPAM ?
Reklame for et andet firma bedes offentlig gjort andetsteds.
Du er jo ikke kunde hos os og har aldrig været i kontakt med os !

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var noget værre fis…

Det var noget værre fis…. Det virkede slet ikke
Ravlygte.dk er meget bedre

5 de enero de 2024

Respuesta de Ravlygter

“Sjovt” at der lige kommer to anmeldelser fra “kunder” der ikke har handlet hos os, men som forsøger at lokke kunder over til vores konkurrent … mega dårlig stil !

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ravlygte.dk er meget bedre end en…

Ravlygte.dk er meget bedre end en ravlygten.dk

27 de enero de 2024

Snyd og bedrag

Bestilte Ravlygte Pro™ fra danske OwlBite® | Kraftig UV-rav-lygte i forventning 548 kr til at få en lygte der kunne lidt mere, som Ravlygten.dk skriver "Vi har flere års erfaring med de ultraviolette lygter og kender vores produkter til fingerspidserne. " jeg bestilte samtidig med prolygten en Rav-lygte - Billig 100 UV-LEDs | Ravlygte til ravjagt 168 kr.
Lygterne er nøjagtig de samme, samme lysstyrke, skaft, lysdioder, batteriholder osv som den dyre udgave !!!
De snyder meget enkelt forbrugeren og tillader sig enda at bruge DR tv som reklame for deres tillid omkring vejledning om ravlygter!
Køb de billigste ravlygter på siden de er magen til de dyre.
Endvidere er deres eget anmeldelses system på hjemmesiden ikke til anmeldelse med mindre man gir 5 stjerner blir det ikke lagt på deres hjemmeside!! Mistillid igen.

Svar til Ravlygten, emotionelt har jeg intet i klemme og i er på ingen måde skyld i nogle følelsesmæssige forhold hos mig, dertil må jeg blot grine af jeres påskud om at føre dialogen i den retning.
Som du selv skriver burde i være stolte af at have været i DR og leve op til det ved ikke at levere to identiske lygter til henholdsvis 548 og 168 kr, der er andre på markedet det levere selv samme lamper til både 129 og 149, at din opfattelse eller empati forandre i forhold til det i selvlægger op til så er det på godt dansk at tage r.... på jeres kunder der tilfældigvis ikke køber begge lygter på samme tid og ser at de er ens.

19 de diciembre de 2022

Hej Peter

Tak for din anmeldelse, som vi tager til efterretning.

Vi er E-mærket og lever op til gældende dansk lovgivning. Så nej, vi hverken snyder eller bedrager.

Du har helt ret, vi har leveret en alt for høj kvalitet, i forhold til prisen på de billige lamper :) og det bliver vi selvfølgelig ved med, selvom du mener den skal være lige så dyr som vores pro-lamper.

At der skulle være tale om snyd og bedrag? Der jeg jo selvfølgelig absolut ikke enig med dig.

Vi har valgt at opgradere vores billige produkt, da vi ikke var tilfredse med kvaliteten af de helt billige lamper. Det er lykkedes os at forhandle priserne ned på et super godt produkt, så det er muligt for os at levere en super høj kvalitet til en meget skarp pris.

Sagen forholder sig sådan, at du har valgt at reklamere og vi returnerer selvfølge beløbet, når lagret har åbnet pakken og set hvilke af varerne der er returneret. (De er gået på juleferie, så du kommer til at vente til de er på arbejde igen d. 27/12)

Og ja, vi har været i DR TV, det er vi selvfølgelig stolte over :)

Jeg håber du kommer dig emotionelt over vores samhandel, så ikke det skal spolere dit humør på jule-aftens-dag :)

Glædelig jul

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god kundeservice!

Rigtig god kundeservice!

Jeg bestilte to ravlygter og to ravbriller til gave. Brillestængerne på det ene par briller, var dog blevet bøjet udad, så de ikke passede rundt om hovedet.

Jeg skrev en mail kl. 15:59 en tirsdag, og fik svar allerede kl. 16:42, hvor jeg bliver tilbudt at få tilsendt et nyt par.

Jeg kunne afhente min nye pakke allerede kl. 13:05 to dage efter, jeg havde skrevet til dem, og der var for øvrigt også hurtig levering første gang - fantastisk!

Den eneste grund til jeg giver 4 stjerner i stedet for 5, er fordi brillerne ikke er helt lige.

25 de agosto de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.