Spurgte, om jeg kunne få pengene tilbage for et dirkesæt, som gik i stykker efter mindre end en times brug. Det kunne jeg ikke, idet ejeren hårdnakket påstod, at produktet (til i underkant... Ver más
La empresa ha respondido
Tak for den hurtige levering, trods December måneden. Jeg oplever desværre, at det dirkesæt jeg har købt var beskidt. Håndtagenes metal kanter var ikke rundet af. En af de dirk jeg modtog var meget... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har modtaget en ovenud god service, hvor jeg blev forsikret om levering eller anden løsning dagen efter bestilling. Mine varer nåede frem, som Ravlygter.dk formodede, dog var det vildt rart og... Ver más
Fik mine 2 bestilte keser i to pakker. Vil gerne returnere den sidste, da varen desværre ikke lever op til vores behov/forventninger. Hvordan gør vi bedst det? Varen er endnu ikke pakket ud af ori... Ver más
La empresa ha respondido
Ravlygter og tilbehør til din ravjagt. Find os på www.ravlgter.dk
Hjulmagervej 4a, 7100, Vejle, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hurtig betjening.
En af lygterne var der et problem med. Men det blev ordnet hurtigt og gratis :)
Hjemmesiden kunne trænge til en kærlig hånd, da der var en smule bøvl på mobilen. Men allervigtigst den gode service.
Hurtig behandling og afsendelse af ordre. Dejligt.
Produkt kom til tiden i forsvarlig indpakning 👍
De får kun 1 stjerne fra mig.
Jeg bestilte en vandflaske marts måned. Der stod den var på lager. Det viste sig så, at det var den ikke. Pengene var trukket fra min konto.
De sagde, at der ville gå ca. 14 dags tid. Jeg skrev til dem et par gange og det blev rykket yderliger, og det endte ud i, at der skulle gå over 2 1/2 måned, før jeg fik min vandflaske. I en mail sagde firmaet, at jeg ville få en ekstra ting med i pakken, som tak for min tålmodighed. Det var der så ikke. Der var kun min vandflaske. Når man så prøver, at ringe til dem, var jeg først i køen, i 15 min. Så lagde jeg på, for det gad jeg ikke at vente på.
Jeg synes det er rigtig dårlig stil, og det er sidste gang, at jeg handler hos det firma.
Kan klart anbefales. Super hurtig levering. God kraftige lygter. Virker perfekt.
Den 17. april bestiller jeg et varenummer bestående af et sæt med en ravlygte, 2 batterier og en oplader
Herefter følge denne lange række fejl begået af Ravlygter.dk:
- dansk vejledning mangler (batterier kan vendes forkert)
- en defekt lygte
- en forkert lygtetype
- levering til forkert adresse
- forkert batteritype
- forkert 230v stik
Kundeservice reagerer fint på alle reklamationer. Det er blevet til i alt 45 e-mails frem og tilbage til Ravlygter.dk
Først efter 5 1/2 uge og 5 besøg i GLS-butikken har jeg nu en lygte med 2 batterier og en oplader.
Kundeservice får 2 stjerner. Lageret får 0 stjerner.

Respuesta de Ravlygter
Hurtig levering og fik de varer som jeg havde bestilt. Handler gerne hos Ravlygter.dk igen
God lampe og hurtig levering.
Så er det op til vejret at levere rav og min egen tålmodighed at finde rav, med den gode lampe
Nem bestilling og hurtig aflevering. :)
Super produkt til billige penge. Vi har så meget sjov med dem på stranden 👍
De er hurtige til at svare over mail, hvis man har spørgsmål.
Min vare kom inden for 2 dage. Varen virker perfekt og har inden problemer haft .
Nemt at bestille. Udførlig beskrivelse af varen, hurtig levering, fair priser.
Más información sobre otros tipos de reseñas.