Vi har oplevet manglende overholdelse af aftaler med firmaet. Vi har modtaget regninger når de ikke har været på adressen. Vi har ikke kunnet kommunikere med personalet, som har været skiftende. Hv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Coop Nordjylland har et samarbejde med Ready2Clean gennem længere tid. Her må vi bare sige vi aldrig har haft et bedre samarbejde end med Ready2Clean, service niveauet er i top, hurtig og effektiv res... Ver más
Fik et tilbud på en ugentlig rengøring baseret på husets m2. Det viste sig, at der alene var sat 90 minutter af til 152m2. Det blev selv sagt en meget let og overfladisk rengøring. De var så frække... Ver más
La empresa ha respondido
We have customers with Ready2clean in Ikast since 2023 and they have always held their end of the bargain. Last week we had a end cleaning because of moving and the two women who (thank you Janina) di... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Ready2Clean Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.
Información de contacto
Viborgvej 100B, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- thomas@ready2clean.dk
- ready2clean.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flytterengøring - Mangelfuld rengøring
Flytterengøring.
Jeg bestilte flytterengøring ved ready2clean hvor de garanterer at der ikke vil være anmærkninger i flytterapporten efterfølgende. Det kan ikke anbefales at benytte det firma til flytterengøring.
1. De kom ikke den dag vi havde aftalt, og det var svært at få et klar svar fra dem, hvornår de ville komme.
2. Medarbejderen der gjorde rent i lejligheden tog en genstand med fra lejligheden. Det var svært at lave aftaler med dem om at få den leveret tilbage, og de overholdte ikke de aftaler der blev lavet, hvorfor jeg brugte 4 eftermiddage på at vente på dem.
3. Rengøringen var yderst mangelfuld og blev ikke godkendt af min udlejer. Der blev gjort yderligere rent i min lejlighed for 2000 kr. Dette overskred prisen fra ready2clean, men de vil ikke indgå aftale om fuld kompensation.
4. De smækker røret på da jeg stiller mig uforstående for deres mangel på service og kompensation for mangelfuldt arbejde.

Respuesta de READY2CLEAN
har manglet en ud af 2 måtter nu snart…
har manglet en ud af 2 måtter nu snart i et halvt år og vil ikke betale noget før jeg får begge måtter

Perfekt Vinduesvask i Randers C
Hej, vi har en ejendom i Randers med 50. Boliger, som vi idag havde besøg af 2 medarbejdere fra Ready2clean , de skulle vaske vores vinduer med vaskeanlæg, de skal roses for det arbejde de udførte, det var bare perfekt, på trods af at det var til 6 sal,
Har lavet aftale med dem, at de skal vaskes 4 gange om året, så glæder mig til de kommer igen.
Så stor ros herfra
Tommy E. Hansen

Respuesta de READY2CLEAN
Vi er skiftet over til jeres firma
Vi er skiftet over til jeres firma - Ready2Clean Aalborg afdelingen. Vi har været yderst tilfreds!
Vi kan rykke den planlagte tid, hvis der kommer noget i vejen.
Vi kan aftale, at I lige tager noget andet end det I plejer, bare det kan gøres indenfor den samme tid.
I er nemme at komme i kontakt med - svarer hurtigt.
Der er ikke en finger at sætte på rengøringen, og tro mig jeg tjekker 😃
Hvis der er tid tilovers ift. de 2 timer vi har aftalt, så bliver der lige gjort lidt ekstra.
I får mine varmeste anbefalinger.

Kunne ikke forstå dansk
Kunne ikke forstå dansk. Opkrævede penge for 2*rengøring efter 1 rengøring. Selverengøringsresultatet var ok

Kan ikke anbefales
Bestilte en flytterengøring hos ready2clean. Det gør jeg nok ikke igen.
1. Meget svær at lave en aftale med. Talte med mange forskellige medarbejdere, før det lykkedes.
2. Da det endelig lykkedes, blev jeg brændt af, og måtte selv kontakte dem for at høre, hvorfor de ikke kom.
3. Da de så endelig kom, var rengøringen mangelfuld - brusenischen var ikke afkalket som aftalt, hvilket jeg så måtte betale for hos boligselskabet. Da jeg påpegede det overfor ready2clean, blev jeg mødt af tavshed, og jeg fik ikke afslag i prisen.
Alt i alt kan ready2clean ikke anbefales.

Elendigt
Kom ikke til tiden
Elendig rengøring
Alt for meget udskiftning i personale
Forkert fakturering

Respuesta de READY2CLEAN
Useriøst, overfladisk og dårligt arbejde
Aalborg (ved ikke om firmaet også er andre steder): De sendte en mand, der skulle gøre 80 m2 rent på en time og 15 min. på et sted med langhårede katte. Dem havde jeg fortalt om. Han havde ikke en chance for at nå det. Han nåede kun gulvene. Ingen overflader. Chefen mente, det var godt nok. Derefter tog det mig en måned og fem rykkere at få min nøgle tilbage.
Meget irriterende oplevelse.
Sød,professionel og fleksibel
Sød, professionel og fleksibel modtagelse i telefonen. Og ligeledes god oplevelse med den meget søde dame der kom og gjorde min fars lejlighed flytteren.
Nul stjerner herfra
Nul stjerner herfra. Det er rodet. Aftalen blev ikke effektueret. Fik aldrig besøg, men mange opkrævninger + en rykker. Virker MEGET rodet og de har ikke styr på noget. Beklager, men det blev min opfattelse.
Uovertruffen dårlig service.
Uovertruffen dårlig service.
Rod i deres bogholderi.
Påstår abonnement og modbydelig at snakke/skrive med
Vi bestilte rengøring udendørs af vinduer. Der gik knap en måned før vi fik pudset vinduer. Han troppede op med en meget dårlig attitude. Det tog få minutter, og vinduerne så forfærdelige ud efterfølgende. Så dårligt udført arbejde, at vi selv måtte pudse vinduerne samme dag. Købet gik ud på én vinduespolering. Pludselig er vi åbenbart tilmeldt et abonnement, som ingensteder kan dokumenteres. Vi har ikke indgået aftale om pudsning hver 8. uge. Ansatte påstår, at vi har indgået mundtlig aftale. Forstår jeg dog intet af, og det forklarer jeg ham i telefonen. Han er direkte modbydelig og taler nedladende. Efter samtalen, hvor han lagde på, skrev jeg en besked til ham om, at vi ikke skal have pudset vinduer, da vi ikke har bestilt ydelsen. Han skriver utrolig nedladende til mig. “Hvad er det unge studenter ikke fatter” osv. Fuldstændig uacceptabel opførelse.
Svar retur: det fremgår af jeres hjemmeside, at i vil fremsende et tilbud på fast vinduespudsning efter første gang i har været her. Vi har INTET modtaget af tilbud, og så vidt jeg ved, kræver det et tilbud, som man skal acceptere, før der er en aftale i stand. Endvidere fremgår det af jeres hjemmeside, at et 1-plans hus op til 120 m2 koster 150 kr. inkl. moms. Vi fik vinduespolering på omtrent 5-6 vinduer, da vi bor i lejlighed, og betalte det dobbelte, 312,50 kr.
I er forundret over, at jeg først nævner det dårlige udførte arbejde i den her anmeldelse. Det bunder i, at jeg ikke orkede korrespondance frem og tilbage på daværende tidspunkt. Jeg var dog overbevist om, at i ikke skulle komme igen. Jeg nævner det blot nu, fordi jeg synes hele oplevelsen har været dårlig/ubehagelig.
Vinduespudseren var IKKE dukket op på min adresse. Han kontaktede mig telefonisk om lørdagen, at han ville komme mandag. Så han har ikke været her forgæves. Det er fint, jeg ikke bliver faktureret i forbindelse med jeres planlagte besøg om mandagen, men det ændrer ikke på jeres vildledelse af jeres kunder.

Respuesta de READY2CLEAN
Det er en smule problematisk med det…
Det er en smule problematisk med det bestilte produkt, at nå frem til forretningen.
Fino nok Thomas, Men jeg har ikke medgivet at det var en forkert anmeldelse

Vinduespudsning
Vinduespudsning
Han overspulede alle vinduerne ind og udvendig som sejlede i vand.og indvindige er der kalk på vindurene efter pusdsning
Da det tørrede så vinduerne værre ud end da han kom….. så jeg måtte gå dem alle efter.
Så den aftale er annulleret !

Respuesta de READY2CLEAN
Aldrig igen og er ikke rent
Har lige haft besøg af Rready2clean og er slet ikke tilfreds! Han kom og smed lidt vand på vinduer og døre og kørte igen. Det resulterer nu i at ruderne for det første ikke engang er rene og at der løber vand ned af dem. Det er i hvert fald sidste gang vi bruger dem!

Respuesta de READY2CLEAN
Kun på grund af jeres utrolig dygtige…
Kun på grund af jeres utrolig dygtige Bessie kan vi give jer 💥💥💥💥💥
Jeg og min mand håber i virkelig skønner på denne trofaste medarbejde
Min mening er hun fortjener en bonus
Fra Elise

Respuesta de READY2CLEAN
Efter en måneds venten har jeg stadig…
Efter en måneds venten har jeg stadig ikke set til den vinduespudser jeg er blevet lovet. Har skrevet 2 gange til firmaet og får samme svar hver gang, copyright af sidste mails svar. Meget useriøs. Ikke et firma jeg vil anbefale andre, da der absolut ingenting sker!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.