Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi har oplevet manglende overholdelse af aftaler med firmaet. Vi har modtaget regninger når de ikke har været på adressen. Vi har ikke kunnet kommunikere med personalet, som har været skiftende. Hv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coop Nordjylland har et samarbejde med Ready2Clean gennem længere tid. Her må vi bare sige vi aldrig har haft et bedre samarbejde end med Ready2Clean, service niveauet er i top, hurtig og effektiv res... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fik et tilbud på en ugentlig rengøring baseret på husets m2. Det viste sig, at der alene var sat 90 minutter af til 152m2. Det blev selv sagt en meget let og overfladisk rengøring. De var så frække... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We have customers with Ready2clean in Ikast since 2023 and they have always held their end of the bargain. Last week we had a end cleaning because of moving and the two women who (thank you Janina) di... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza comercial

Escrito por la empresa

Velkommen til Ready2Clean Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ikke til at regne med!

Flere gange har jeg ringet og skrevet til dem, da de ikke , som aftalt, kommer hver 4.uge og gør vinduer rene. Det er helt tilfældigt, hvornår de kommer, og nogle gange går der 8 uger imellem. I går lovede de mig, at de ville komme i går eller i dag. De kom ikke. Og nu er jeg HELT færdig med Ready2clean!

31 de agosto de 2023

Glimrende rengøring.

Jeg var egentlig lidt skeptisk omkring mit valg af READY2CLEAN efter, at jeg læste anmeldelserne på trustpilot. Jeg bestilte i denne forbindelse fraflytningsrengøring til den 17. august 2023, og da jeg åbnede døren til lejligheden var den skinnende ren. Man kunne stort ikke se, at der havde boet nogen i lejligheden efter rengøringen, hvorfor at READY2CLEAN får 5 stjerner af mig.

Det eneste der manglende lidt var kommunikationen mellem virksomheden og kunden, da jeg skrev til medarbejderen, at jeg ville placere min nøgle under dørmåtten, hvilket der ikke blev svaret på. Dette blev dog intet problem, da de havde læst min besked - en bekræftelse havde dog været rart :)

17 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holde en aftale, det kan de ikke!

Holde en aftale når der er lavet en aftale, det kunne de gøre bedre!
Havde bestilt rengøring af vores sommerhus incl en Ozon behandling. Det blev grebet så uprofessionelt an. Jeg kørte selv op og tilså den dag der skulle gøres rent, hvilket var hovedrystende.
Jeg kunne fortælle en lang historie, men vil bare sige. Brug aldrig Ready2claean - de har ikke styr på deres ting.

2 de abril de 2023

Sjusket udført !

Sjusket udført !

i har fået tilsendt billeder !
Fyldt med kalk, som vi måtte fjerne selv , da jeres firma ikke formår det.

15 de marzo de 2023

Hej Bente

Jeg ved virkelig ikke lige hvad der sker med denne anmeldelse, jeg har søgt efter dig og vi har udført en rengøring for dig i marts mdr i Ålborg, jeg kan ingen reklamation finde nogen steder i systemet, og nu 3 mdr efter syntes du at vi skal have 1 stjerne på Trustpilot, kunne vi måske have taget en snak i marts mdr hvis der havde været problemer, kan se på mail tråden at vi har haft en fin dialog ? til info sidder der jo mange mennesker i vores firma som hver dag vil yde en god indsats vi er ikke perfekte og vi laver fejl, men en sådan anmeldelse her er svær og ligesom komme igen på, fair nok du syntes du skal lave den, men vil anbefale næste gang for dine medmenneskers skyld, tag den lige internt først så gør du ikke folk kede af det.

Ready2clean

Kvalitet fra Marcus

Har haft besøg af Markus, som var virkelig rar og effektiv til at pudse mine vinduer. Han var høflig og gjorde et flot stykke arbejde og var meget fleksibel, så det passede ind i min hverdag.

10 de junio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vores ejerforening skulle bruge et…

Vores ejerforening skulle bruge et andet firma til trappevask og efter behagelig samtale med chefen, hvor han selv påpegede alt det, han syndtes skulle gøres, var vi fortrøstninsfulde og glædede os til samarbejdet. Desværre levede deres arbejde slet ikke op til forventningerne. De gjorde kun rent i de 6 ud af 9 opgange. Efter samtale tog de de sidste 3 opgange men først 3 uger efter. Derefter har vi kun set dem én gang og det lader til, at de kun har fejet. Der er pletter, der ikke er blevet fjernet på trapperne, i 3 opgange samt støv, skidt og snavs. Det er nermest umuligt at få fat i firmaet og først da vi opsagde aftalen pr. mail, ringede de. 2 dage efter sendte de en regning på 15 x trappevask (til trods for, at de tydeligvis ikke har været der).

26 de febrero de 2023

Vel udført arbejde

Vel udført arbejde, vi var meget positivt overraskende, det var super rent og pænt i min fars lejlighed.

8 de febrero de 2023

Kære Kunde

Tusind tak den fine anmeldelse, vi bestræber os altid på at levere den bedste service og kvalitet man kan tænke sig, og en anmeldelse som denne luner gevaldigt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget hurtig til at give tilbud

Meget hurtig til at give tilbud. Rengøringen var perfekt og til tiden.
Pris som lovet i tilbud. Lidt misforståelse i kommunikationen.

15 de mayo de 2023

Hej Lisbeth

Jeg har givet rosen videre til mine folk, og ja vi gik lige fejl af hinanden med tidspunktet, men vi fandt ud af det, ring endelig igen hvis du skal have hjælp igen

Dygtig og effektiv rengørringspersonale

Dygtig og effektiv rengøringspersonale som havde helt styr på hvad der skulle gøres ved fraflytning af lejlighed. Det levede helt op til mine forventninger

29 de diciembre de 2022

Hej Kirsten

Fantastisk og høre og vi var også glade for at kunne servicere dig

28-12-2022

28-12-2022
Det var dejligt, at I kom til den aftalte tid. Den manglende stjerne skyldes 2 steder, som jeg måtte betale boligselskabet for efter syn på lejligheden.

18 de enero de 2023

Hej Troels

tak for den fine anmeldelse, øv med de 2 steder nogle gange når de inspektører kommer med pandelamperne så ser de ting vi andre ikke ser :o), jeg håber ikke udgiften var alt for stor i forhold til de 2 ting.

Ready2clean

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der var stort set ikke gjort rent og…

Der var stort set ikke gjort rent og var ikke til at få kontakt med dem for at klare

16 de enero de 2023

Respuesta de READY2CLEAN

Vi har nok et lidt andet syn på det end du har se kommentarer fra min 1 dame, en dame som har gjort rent i mange mange år og kun får roser for hendes arbejde.

Denne sag er tilbage fra Januar mdr men fair nok du skriver nu 3 mdr efter.

Se kommentar fra Maria også tror jeg bare jeg lader den ligge der og lever med din 1 stjerne.

God dag til dig

Mvh

Thomas Poulsen

"Hejsa Thomas

Jeg har selv været ude på denne opgave beklager du får en klage.
jeg har pudset vinduer indvendigt, vinduer åbnes ud af som et skab og er ikke vendbare, så har ikke taget ude. Jeg har selv stået op på bord og taget alle overskabe med grundrens, så det blev glat og flot. Eneste jeg var træt af ikke kunne få af det var nogle mærker fra gummi under gulvtæppe på gulvet.

Men det var en møg beskidt lejlighed forstår slet ikke de klager, jeg har endog tømt deres skabe for dem for glemte køkken skrald og service. Og lagt på alle fire og skrabet gulvtæppe gummi af gulvet før jeg kunne vaske.

Venlig hilsen Maria"

Kommer som aftalt

Kommer som aftalt, arbejdet udført som aftalt

15 de noviembre de 2022

Hej Eva

Tusind tak for de pæne ord, dem vil jeg give videre til rette person

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Relativ dyr rengøring med et par smuttere

Jeg bestilte en totalrengøring ifm. salg af mine forældres hus, jeg synes prisen var ret høj, det giver selvfølgelig også høje forventninger til resultatet.
Prisen var som aftalt på tilbuddet.
Overordnet set var jeg godt tilfreds med indsatsen, men der var blevet smadret en lampe uden at give besked, og rengøring af ovnen i komfuret var nærmest ikke-eksisterende.

29 de septiembre de 2022

Hej Trine

Tak for en okay anmeldelse, vi er altid klar på at hjælpe igen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.