Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi har oplevet manglende overholdelse af aftaler med firmaet. Vi har modtaget regninger når de ikke har været på adressen. Vi har ikke kunnet kommunikere med personalet, som har været skiftende. Hv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coop Nordjylland har et samarbejde med Ready2Clean gennem længere tid. Her må vi bare sige vi aldrig har haft et bedre samarbejde end med Ready2Clean, service niveauet er i top, hurtig og effektiv res... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fik et tilbud på en ugentlig rengøring baseret på husets m2. Det viste sig, at der alene var sat 90 minutter af til 152m2. Det blev selv sagt en meget let og overfladisk rengøring. De var så frække... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We have customers with Ready2clean in Ikast since 2023 and they have always held their end of the bargain. Last week we had a end cleaning because of moving and the two women who (thank you Janina) di... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza comercial

Escrito por la empresa

Velkommen til Ready2Clean Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 gange prisstigninger uden jeg er…

2 gange prisstigninger uden jeg er blevet kontakter. ( det går over PBS )
Jeg har bestilt vinduesvask 1gang i mdr, kommer så 2 gange på en md, og sender regning. Det jo lidt svært at stoppe ham når man ikke er hjemme.
Og den dag han vaskede vinduer hvor vi ikke havde aftale , var f….. også den dag der var orkan🙄 ja mine naboer undrede sig også.
Sidst men ikke mindst… når man bestiller vinduesvask 1 gang i mdr, så er det jo ikke meningen de skal komme den sidste uge i md og den først uge næste md. Det giver jo i gen mening🙈
Nå jo 1 gratis vask hvis man finder en ny kunde til dem…. Hmmm jeg har fundet 3 men ingen gratis vask 🤷🏻‍♀️

22 de marzo de 2022

Generelt dårligt

De er svære at komme i kontakt med, og det er ofte at de ikke kommer på det tidspunkt man aftaler. Og så er der problemer med fakturaer i tide og utide.

21 de febrero de 2022

De kom som som aftalt.

De kom som som aftalt.
Jeg har tegnet har tegnet et abonnement fremadrettet, og så behøver jeg ikke spekulere mere over det og så til en ordentlig pris.
Jeg har prøvet de billige fupfirmaer, det gider jeg ikke længere.

8 de febrero de 2022

Kære Kunde

Tusind tak for den fine anmeldelse jeg vil give min vinduespudser besked om det fine arbejde han leverer.

hav en dejlig dag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De hæver priserne uden at meddele…

De hæver priserne uden at meddele kunden herom(På vindues pudsning på abonnement) . Hvis man så brokker sig over regningen giver de kreditnota og fremsender ny regning, MED MILJØGEBYR ISTEDET FOR PRISSTIGNING.

7 de febrero de 2022

Hej Alex

Jeg har kigget lidt på sagen, vi har adviseret at vi hæver vores priser i september - oktober - november - december pr 1 januar, prisen stiger 15 kr pr gang inkl moms hvilket svarer til en 6 % stigning, det har vi adviseret i 4 mdr forinden pristigningen, Miljøgebyret sættes på da der jo som bekendt har været store energi omkostninger så vi besluttede at påføre et miljøbidrag på 12 kr.

Jeg hæfter mig ved at du ikke anfægter kvaliteten men blot de ekstra 27 kr hver 8 uge hvoraf vi accepterede at fjerne de 15 kr.

Jeg jåber du finder en anden leverandør tak for vores samarbejde for nu.

Hav en dejlig dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god sammenarbejde i sæson 2021…

Rigtig god sammenarbejde i sæson 2021 og derfor har vi lavet en ny aftale.
Holms Røgeri Rømø

1 de febrero de 2022

Respuesta de READY2CLEAN

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi glæder os meget til samarbejdet, teamet på Rømø er glade for at gøre rent ved jer og vi håber alle på en fantastisk sæson, og vi håber jeres nye initiativer kommer til at give pote.

Bessie og Thomas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Indvendig vinduesvask er ikke pengene…

Indvendig vinduesvask er ikke pengene værd, når man er ryger.
Stovsugning er ok, men den følgende gulvvask/aftørring kunne være bedre!

24 de enero de 2022

Hej Knud

Vi er selvfølgelig altid interesseret i at gøre vores service bedre, tag fat i vinduespudseren næste gang så kan han skrubbe lidt hårdere på vinduerne, og rengøringsassistenten kan bruge en ekstra moppe, vores folk vil kun det bedste.

kom som aftalt

kom som aftalt, pænt arbejde og meget fair pris

4 de enero de 2022

Hej Bjarne

Vi er også rigtig glade for at have dig som kunde

hav en dejlig dag

Hej Idekon

Tak for en dejlig konstruktiv anmeldelse, vi sidder 4 mand på kontoret fra 800-1600 i er velkomne til at ringe eller skrive så er vi kun sat i verden for at servicere vores kunder.

Hvis der er nogle ting der ikke er styr på så beklager jeg vi er trods alt kun mennesker.

Hav en dejlig dag

Med Venlig Hilsen

Ustabil

Ustabil
Skiftede tit personale.
Ikke orden i regnskaberne

2 de enero de 2022

Hej Brynhild

Jeg er jo altid ked af dårlige anmeldelser men denne er jeg nok ekstra ked af.

Jeg erkender der ikke har været styr på din sag og undskylder hermed.

Med Venlig Hilsen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en behandling for myrer

Købte en behandling for myrer, og firmaet lovede garanti for behandlingen forstået således at hvis myrerne kom tilbage indenfor et år, ville de sprøjte igen.
Vores myrer kom igen efter et halvt års tid, men firmaet har ignoreret vores henvendelser ift deres garanti!

31 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja man kan kun give en stjerne desværre…

Ja man kan kun give en stjerne desværre ikke minus. Utroligt at sådant et firma kan eksistere når man ikke behandler personale ordentligt og er ligeglad. Rystende

10 de septiembre de 2021

Respuesta de READY2CLEAN

Nu ved jeg ikke hvem du er og hvilket personale du hentyder til, men jeg vil da appellere til at du tager fat i os først inden du skriver på Trustpilot, jeg er ikke bekendt med nogen personale sager og jeg har ingen ansat der hedder Steen vær venlig og vær konkret omkring så vigtige sager som vores personale som vi behandler efter de regler som skal følges når man som os er under en overenskomst.

Vi kan ikke tage en sådan opdatering seriøs hvis ikke du kan være mere konkret

Mvh

Ready2clean

Elendig behandling

Elendig behandling ! Det tog manden 10 min og havde købt algebehandling til hus på 250 m2 og fliser på 100m2.
Han sprøjtede lidt skum også smuttede han hurtigt uden at sige noget.
Kan slet ikke anbefale ready2clean! Find et andet sted !

8 de septiembre de 2021

Rodehoveder

Ready2clean er komplet utilregnelige. De har overtaget min adresse fra et andet firma, hvor vi for flere år siden har opsagt et abonnementet på algebehandling. Pludselig dukker der en medarbejder op på min adresse, som gerne vil algebehandle vores tag. Jeg forklarer ham, at vi ikke er kunde hos R2C, og han ikke skal behandle vores tag. Jeg henvender mig til firmaet, og de beklager og oplyser, at de har slettet os fra deres kundekartotek. For et par uger siden, modtager vi så en faktura på et abonnement. Jeg skriver igen, beder om en kreditnota, samtidigt med at jeg igen beder dem om ikke at henvende sig mere. Jeg modtager kreditnotaen. Nu beder R2C mig om at anmelde dem på Trustpilot. Det er så hermed gjort. Desværre er nul stjerner ikke en mulighed

2 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt en deal på en gang alge rens…

Har købt en deal på en gang alge rens til vores hus i Maj måned 2021…efter en måneds tids venten, henvender vi os for at høre om hvornår man forventer at fuldføre opgaven…de oplyser at man er bagefter pga vejret, men det snart kommer til at ske…nu er vi i september måned og intet er sket!!! Denne såkaldte gazelle virksomhed burde have en pris for evnen til at ignorere sine kunder….siden har vi flere gange rykket for info, men det ignorere denne “seriøse” Gazelle virksomhed til perfektion!
Vi vil fraråde at benytte dette useriøse foretagne….

31 de agosto de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.