Reservdelar24 Opiniones 289

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Ver más

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Allt var bra

14 de abril de 2025

Hello Admir !

Thank you for your positive feedback!

Best regards,
Reservdelar24 Team

Snabb leverans!

14 de marzo de 2025

Hej Nassir,
Vi tackar för ditt positiva omdöme och är glada över att ha levt upp till dina förväntningar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och smidig leverans inga problem…

Snabb och smidig leverans inga problem med paketet helt enkelt

14 de marzo de 2025

Hej Stefan,
Vi tackar för ditt positiva omdöme. Vi hoppas att vi ses mycket snart!

Lätt och snabbt

11 de marzo de 2025

Hej John,

Det funkar mycket bra.

20 de febrero de 2025

Hej Yenal Mirza,
Vi tackar för ditt positiva omdöme och är glada över att du hade en bra upplevelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kolla extra på OEN (Original Equipment Number)!

Jag beställde torkarblad men en av de passade inte. Fick hjälp av kundservice med retur. Det hade varit bättre med fri retur eftersom inte alla förslagna varor enligt registreringsnumret passar. Kolla på original artikelnummer för bästa matchning!

28 de enero de 2025
Opinión espontánea

Hej Imad,
Tack för ditt positiva omdöme. Vi är glada över att du är nöjd med vår tjänst.
AUTODOC-teamet

good

bravo köp,snabb leverans

23 de enero de 2025

Hej Tommy,

Vi tackar för att du tog dig tid att skriva en recension. Detta uppmuntrar oss att fortsätta på denna väg.

Tack

Tack, tack!

27 de noviembre de 2024

Hi Momcilovic Bojan!
Thank you very much for your time and appreciation.
Best regards,
Reservdelar24 Team

Helt ok

Helt ok, inget stt klaga på

8 de noviembre de 2024

Hej Göran,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inkompetenta skojare

Jag beställde en vara för 89 kr och fick betala ca 100 kr i frakt.

De skickar en vara som inte passar min bil och dessutom är fel färg.

Sen ska de ha 100 kr som JAG ska betala för returen. Lurendrejare

9 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Hej Mosef,

Tack för din åsikt. Ditt klagomål har vidarebefordrats till relevant avdelning och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

snabb service

1 de octubre de 2024

Hej Jörgen,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Ses snart!

Snabbt och billigast!

1 de octubre de 2024

Hej Magnus,

Bra service

Lätt enkelt o okomplicerat

19 de agosto de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och smidigt att få rätt

Snabbt och smidigt med relativt tydliga detaljer så man kan välja rätt delar.

6 de agosto de 2024

Hej Anders,

Vi tackar för ditt positiva omdöme. Vi hoppas att vi ses mycket snart!

Bra sortiment

Bra sortiment, bra priser och snabb frakt😊

26 de julio de 2024

Hej Brittinger,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Vi är glada att du gillade våra produkter och tjänster. Vi hoppas att vi ses mycket snart!

Fungerade perfekt.

Bra pris, snabb leverans.

23 de julio de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Ses snart!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Passade inte min bil

22 de julio de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Hej Urban, Vi tackar för att du delar din åsikt med oss ​​och beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar. Ditt klagomål har vidarebefordrats till relevant avdelning och vi kommer att försöka kontakta dig så snart som möjligt. Vänliga hälsningar, Reservdelar24-teamet

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.