Reservdelar24 Opiniones 289

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag beställde torkarblad men en av de passade inte. Fick hjälp av kundservice med retur. Det hade varit bättre med fri retur eftersom inte alla förslagna varor enligt registreringsnumret passar. Kolla... Ver más

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Snabbt levererad

Snabbt levererad, men kom från autodoc.

28 de junio de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Hej Åsbjörn, Vi tackar för ditt positiva omdöme och är glada över att ha levt upp till dina förväntningar! Vänliga hälsningar, Reservdelar24-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och smidigt.

Snabb leverans och smidigt.
Varorna exakt som framkommit via beskrivningen.
Lätt att montera.
Fungerade perfekt vid första provet efter lagningen.
Mycket bra passform och lätta att justera in ljusbilden på.

26 de junio de 2024

Hej Mikael,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Vi är glada att du gillade våra produkter och tjänster. Vi hoppas att vi ses mycket snart!

Reservdelar24-teamet

Snabb frakt

Snabb frakt. Enkel betalning. Hel produkt.

7 de junio de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Good afternoon! Thank you for your feedback, we really appreciate your opinion. We are glad that our services were able to meet your expectations. Best regards, reservdelar24 Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är nöjd med leveransen

Jag är nöjd med leveransen.
Delarna passade till min bil.

7 de junio de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Good afternoon, thank you for your high rating. We are glad that our services were able to meet your expectations. Best regards, reservdelar24 Team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skickar fel produkt två gånger och tar…

Skickar fel produkt två gånger och tar betalt för returen. Stog tydligt på sidan att produkten skulle passa min bil men det var fel. Håll er undan härifrån.

10 de mayo de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Hej, Vi tackar för att du delar din åsikt med oss ​​och beklagar att du har fått fel delar. Ditt klagomål har vidarebefordrats till relevant avdelning och vi kommer att försöka kontakta dig så snart som möjligt. Vänliga hälsningar, Reservdelar24-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnabb leverans och varan jag…

Supersnabb leverans och varan jag beställde passade perfekt 🙏 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de abril de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Good afternoon! Thank you very much for your rating! We are constantly working to improve our service and your opinion is very important to us. Best regards, AUTODOC Team

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveranstider

Från websidan:

Leveranstider:
I lager
Produkten finns i lager. Produkter med denna tillgänglighetsstatus skickas inom 1–2 arbetsdagar efter att betalningen tagits emot.

Fyra dagar senare står att läsa:
Föremål transporteras mellan lagerlokaler

Jag har naturligtvis räknat bort helgdagar och alla produkter på min order har och hade status i lager.

25 de marzo de 2024

Kära Eric,
Vi jobbar jämnt och ständigt på och förbättra vår service så att våra kunder ska få en bra köperfarenhet. Vi beklagar att du stött på problem med vår service. Vänligen kontakta oss på trust@reservdelar24.se med ditt beställningsnummer så ska en quality control manager hjälpa dig med ditt ärende
Vänliga hälsningar

Leverans efter 4 dagar

Leverans efter 4 dagar! *****

8 de marzo de 2024

Hej James!
Tack för din trevliga feedback!
Ha en bra dag!
Reervdelar24-teamet

Ni beställer från autodoc

Ni beställer från autodoc och skickar vidare , jag som ville ha produkter snabbt och trodde ni skickar de från Sverige tillslut visade det sig att paketet kom från autodoc och tog extra leverans tid.

7 de marzo de 2024

Hej Carlos,
Reservdelar24 och AUTODOC är partners i samma bolag.
Leveranstid tar ca 3-6 arbetsdagar. Vänliga hälsningar, AUTODOC

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde 4 st däck till min sons…

Jag beställde 4 st däck till min sons bil ( Orderbekräftelse 104994480 ) och efter ett par dagar kontaktade jag dem och fick veta att beställningen hade blivit annullerade för att de inte hade varorna !!! och rekommenderade mig att göra en ny beställning.
Jag beställde 4st igen ( Orderbekräftelse 105057335 ) och idag tänkte kolla hur det har gått med beställningen och då fick jag samma besked igen !!!
Varför lägger ni bild och och information om en vara på era hemsida när ni inte har varorna och varför meddelar ni inte kunden när beställningen har blivit anullerad ?
Jag skulle inte ens ge dem en ☆ om det var möjligt.
Inget företag att lita på , OSERIÖS .

11 de febrero de 2024

Hej ,
Vi beklagar verkligen besväret. En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att undersöka ditt ärende. Vänliga hälsningar, Reservdelar24- teamet

Lock på olja

Hej, när man anger registeringsnummer då väntar man att få rätt varor, man litar på er , jag fick fel reservdel ,om jag ska skicka tillbaka kostar mer än själva delen. Tack

9 de febrero de 2024

Respuesta de Reservdelar24

Hej, Vi beklagar besväret. En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att försöka lösa problemet. Vänliga hälsningar, Reservdelar24-teamet

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kortare leveranstid

2 de febrero de 2024

Hej Marja,
Tack för din feedback!
Leverans tar alltid 3-6 arbetsdagar eftersom våra varor skickas från vårt lager i Tyskland. Vänliga hälsningar, Reservdelar24-teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inte alls nära delen som passar till…

Inte alls nära delen som passar till min bil 😔

26 de enero de 2024

Hej Almir,
Vi beklagar besväret. En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att försöka lösa problemet. Vänliga hälsningar, Reservdelar24 teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde för min bil en del och det…

Beställde för min bil en del och det står att det skulle passa men det passade inte inte alls nöjd plus vänte tiden va lång. Inte nöjd.

24 de enero de 2024

Hej Urim,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snabb leverans, men det borde finnas fler utlämningsställen att välja på.

5 de octubre de 2023

Respuesta de Reservdelar24

Tack för din feedback. Vilket utlämningsställe ditt paket kommer till beror vilket leveransbolag som använts till din beställning. En quality control manager kommer att titta till din beställning och kontakta dig inom kort. Vänliga hälsningar Reservdelar24-teamet

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.