Mooie tondeuse/trimmer gekocht! Apparaat voelt super degelijk en robuust aan en heeft een absolute oldschool feel! Scheert lekker. Service ook top, snel geleverd en als bonus nog een jaar extra garant... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Had dit product aangeschaft maar was niet meer op voorraad. Had er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen. En dat gebeurde ook, product netjes geleverd en alles paste mooi op mijn tondeuse.
Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Ver más
Beste machientje ooit gehad. Scheert aangenaam en mooi. Opzetstukken gemakkelijk te wisselen. Ligt goed in de hand ondanks het zwaarder weegt dan mijn vorige toestellen. Ben zeer tevreden.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
Información de contacto
nvt, 8605AA, Sneek, Holanda
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Heb hem nog gebruikt om dat net binnen…
Heb hem nog gebruikt om dat net binnen is.
Het ziet er goed uit,volgende week ga ik naar iemand toe die ook interesse heeft
Snel en goed
Naast een snelle levering voldoet de Clipper Two volledig aan mijn verwachtingen.
Zeer degelijke baardtrimmer
Zeer degelijke baardtrimmer met voldoende asseciores.
Snelle levering.
Zeer efficiënt bedrijf met zeer goede…
Zeer efficiënt bedrijf met zeer goede klantenservice. De clipper one heb´k nu voor het eerst. Ziet er zeer degelijk uit. Hopelijk gaat ie lang mee
Efficiënt bedrijf
Snelle en goede feedback van de klantendienst. Ook heel vlotte levering
Deze sterren voor de levering.
Deze sterren voor de levering.
Kom terug na enkele maanden gebruik voor beoordeling werking clipper one pro nieuw model.
Snel en adequaat geleverd
Snel en adequaat geleverd. Mooi apparaat. Ligt goed in de hand.
Erg blij mee
Erg blij mee. Werkt fijn en precies. Goede accu, scherpe messen. Top kwaliteit
Degelijke tondeuse
Degelijke zware tondeuse , werkt echt erg goed ,
vrij breed scheermes , baard trimmen is even wennen hierdoor.
Extra bestelde 1,5 mm opzet kam is kwetsbaar , grotere opzet kammen zijn degelijk
Top Tondeuse
Blij verrast met de prestaties van deze tondeuse!
Voorheen altijd wahl tondeuses gehad ,maar lijkt erop dat deze een stuk beter is, ik heb nog niet zo lang,dus het is even afwachten hoe lang hij mee gaat,maar ik heb er vertrouwen in
Kortom top!
Hele fijne tondeuse
Hele fijne tondeuse, waardoor ik nog maar één apparaat nodig heb voor al mijn scheerwerk (hoofd en baard)
Fijne Tondeuse
Na lange tijd maar eens de stap gezet naar een deftige tondeuse. Deze ligt prima in de hand, een klein beetje aan de zware kant maar je voelt dan ook meteen dat je kwaliteit vast hebt. Tot nu toe, zeer tevreden!
Review de REVAHS shaver
Wel...net ontvangen, ziet er super goed uit. Meteen maar even kort gebruikt, baard nog niet te lang. Zelfs nu perfect te trimmen, mooi gelijkmatig, en kort genoeg zoals de bedoeling was.
Was al netjes 100% opgeladen en van een druppeltje olie voorzien. Ben er super blij mee, echt een aanrader.
Zeer fijne Tondeuse
Zoekende geweest naar een apparaat die stil was en niet te scherp aanvoelde bij de eerste keer scheren. Dit apparaat voldoet aan deze eisen en scheert echt fantastisch. Zeer happy mee een raad zeker andere om deze tondeuse te kopen.
Vlotte levering
Vlotte levering, netjes verpakt, ziet er degelijk uit. Nu nog testen in de praktijk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.