Mooie tondeuse/trimmer gekocht! Apparaat voelt super degelijk en robuust aan en heeft een absolute oldschool feel! Scheert lekker. Service ook top, snel geleverd en als bonus nog een jaar extra garant... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Had dit product aangeschaft maar was niet meer op voorraad. Had er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen. En dat gebeurde ook, product netjes geleverd en alles paste mooi op mijn tondeuse.
Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Ver más
Beste machientje ooit gehad. Scheert aangenaam en mooi. Opzetstukken gemakkelijk te wisselen. Ligt goed in de hand ondanks het zwaarder weegt dan mijn vorige toestellen. Ben zeer tevreden.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
Información de contacto
nvt, 8605AA, Sneek, Holanda
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Perfecte tondeuse voor thuisgebruik.
Perfecte tondeuse voor thuisgebruik.
Al jaren scheer ik mijn eigen haar en dat van mijn zoon zelf. Daarom op zoek gegaan naar een meer professionele tondeuse.
De clipper one pro voldoet perfect aan al mijn eisen.
De tondeuse is van zeer goede bouwkwaliteit en ligt zeer goed in de hand.
De motor is zeer krachtig en de tondeuse snijdt moeiteloos door alle haren.
De opzetkammen blijven bovendien zeer goed zitten.
Kortom de perfecte tondeuse voor thuis!
Ik had de Revahs zeer snel in huis .
Ik had de Revahs zeer snel in huis .
Goed verpakt en hij ziet er zeer professioneel uit.
Hij werk perfect en ligt prima in de hand.
Waar voor je geld
Perfecte tondeuse. Ligt goed in de hand en werkt perfect
Kopen, krijg je geen spijt van
Al een paar keer gebruikt, super apparaat.
Door de rvs body is het een degelijke tondeuse. Ook standaard veel hulpstukken en nog meer bijgeleverd.
Heb meerdere wat goedkopere tondeuses liggen maar kunnen allen de prullenbak in mogen bij deze nog niet in de schaduw liggen, zo zie je maar weer beter wat meer uitgeven voor kwaliteit.
Ik ontving zonet mijn Revans one…
Ik ontving zonet mijn Revans one silver. Een waarlijk mooi artikel dat perfect in de hand ligt. De levering is snel en efficient verlopen.
In het verleden veel tondeuses gebruikt…
In het verleden veel tondeuses gebruikt (weggegooid geld). Dit apparaat is makkelijk in gebruik en kan voor zowel je kapsel en baard de uitkomst bieden. Het koste mij evenveel als 3 bezoekjes aan de kapper. Ligt lekker in de hand en de kwaliteit is te voelen. Met een tutorial kan je voortaan zelf elke dag fresh uitzien. Top product.!
Blij met mijn keuze
Eindelijk een trimmer/tondeuse die prettig werkt. En hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!
Waar voor je geld
De Clipper One volgt de contouren van je hoofd waardoor het scheren je makkelijk afgaat. Ligt goed in de hand, is niet te ielig wat ik als prettig ervaar.
Snelle levering, ziet er goed uit. Ligt lekker zwaar in de hand. Helaas nog niet gebruikt, maar kijk daar wel naar uit
De professional hair clipper one silver
De professional hair clipper one silver is een supergoed apparaat en voldoet aan alle verwachtingen. Handzaam, stil, ligt goed in de hand en is licht en makkelijk te hanteren. Beste tondeuse ooit en ook nog eens een Nederlands merk.
Zeer goede tondeuse voor kort kop
Levering ging voorspoedig. Goede communicatie. Het product Revahs Clipper Two kan zeer aanraden. Mooi design, stevig , ligt goed in de hand en beste tondeuse voor kaal hoofd.
Normaal een 5 maar aangezien er nergens…
Normaal een 5 maar aangezien er nergens een goede uitleg te vinden is van hoe het toestel werkt en hoe je de regelaar kan gebruiken.
Snelle levering- werkt goed
Makkelijk bestellen, snelle levering en apparaat werkt goed!
Top apparaat en superstrak design
Prima apparaat
Ik heb de complete set genomen. Handig lcd-scherm voelt aan als een professionele tondeuse. Geluidsarm. Heel snel geleverd en netjes verpakt. Zeer tevreden.
Revahs Clipper One tondeuse
N.a.v. goede reviews en test even getwijfeld tussen Wahl en Revahs en geen spijt.
Voelt kwalitatief goed aan en ziet er goed uit. Accuduur ook lekker lang.
Het gevoel van kwaliteit bij deze luxe Tondeuse
Luxe Tondeuse geleverd in even mooie verpakking.
Makkelijk instelbaar. Ook makkelijk is de indicator op de display die aangeeft dat er olie op de mesjes moet.
Percentage van de batterij duidelijk zichtbaar.
De tondeuse is door het gekozen materiaal iets zwaarder dan een kunststof versie. Maar voor mij juist een pluspunt. Geeft extra gevoel van kwaliteit.
Erg blij mee.
Más información sobre otros tipos de reseñas.