Snelle en correcte levering van 2 wilgenmatten. Helaas waren deze matten beide geen 3 meter, ik kwam dus een stuk te kort. Gemaild en er werd kosteloos een extra wilgenmat geleverd. Wat een super serv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rietenmat besteld. Voor een oudere schutting geplaatst 600 x 200 .Mooie aanwinst .Snel geleverd .goede prijs.Top... erg blij mee.
Prima service ! Vorige zomer rietmatten geplaatst na een snelle levering ! Na een droge zomer kwam er veel regen, 1 draad in een mat ging roesten en uitvlekken. Foto opgestuurd, snelle reactie... Ver más
La empresa ha respondido
Ich habe am 20.03.25 Schilfrohrmatten bestellt. Habe weder Bestellbestätigung noch Versandmitteilung erhalten. Erst nach mehrmaliger Nachfrage, was mit meiner Bestellung ist, kam am 31.03.2025 ein Ein... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rietmattenspecialist is een webshop waar jij de meest mooie producten kunt bestellen die jouw tuin verfraaien. Denk aan rietmatten, maar ook wilgenmatten en kunsthagen. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en wij kunnen een zeer goede service bieden. We denken met je mee en geven je het beste advies.
Información de contacto
Stovelerweg 4, 7495tm, Ambt Delden, Holanda
- 003185 06 01 937
- info@rietmattenspecialist.nl
- rietmattenspecialist.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Mooie kwaliteit
De rieten mat die we bestelden is netjes en onbeschadigd afgeleverd. Niets op aan te merken. Kwalitatief ook mooi riet, alleen hadden we 6m besteld en om die lengte te bereiken moesten we ver uittrekken waardoor je er redelijk doorheen kon kijken. De dichtheid kon dus iets beter

Respuesta de Rietmattenspecialist
De ene dag besteld en de volgende dag…
De ene dag besteld en de volgende dag in huis en goede kwaliteit van de wilgenmat

Goed bereikbaar
Goed bereikbaar, snel & oplossend handelen. Aboslute aanrader!

Levering is goed verlopen
Levering is goed verlopen. Twee wilgenmaten van dezelfde lengte besteld. Hier en daar zaten er gebroken takken tussen. Eén mat bestaat netjes uit één lengte, terwijl de andere vreemd genoeg uit twee delen bestaat en een zichtbare overgang heeft. Hier had de verkoper geen oplossing voor.
Tuinafscheiding
Wij hadden rietmatten besteld voor tuinafscheiding op een bungalowpark. Nu bleek na bestelling dat het niet was toegestaan om met riet een afscheiding te maken. Contact opgenomen met de Rietmatten specialist en ik werd vriendelijk te woord gestaan en de order kon nog worden geannuleerd. Het geld was dezelfde dag ook weer teruggestort.

Rietmat gepeld 8-10 mm 180 x 600 cm
Artikel kwam overeen met wat ik besteld had, verzending goed verlopen.

Respuesta de Rietmattenspecialist
De rietmatten van 8-10 mm dik zijn absoluut een aanrader!!!
De rietmatten 8-10 mm dik en 6 meter breed besteld.
Geweldige kwaliteit.
Ik ben er enorm blij mee.
Het staat echt prachtig...zeer mooie erfafscheiding en je kijkt er bijna niet door heen.
De service van dit bedrijf is ook erg goed.
Eerlijk advies, reageren snel op mail of telefoon en een eigenaar die woord houdt en die zijn met een lampje te zoeken tegenwoordig.
Dus ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Ik zou zeggen niet twijfelen, maar bestellen....

Wilgenmatten
Wilgenmatten van goede kwaliteit. Mijn oude schutting heeft een fantastische “facelift” gekregen. Zeer tevreden over bestelproces en levering. Al leuke reacties gekregen uit de buurt. Aanrader!

Tevreden over bestelling
Snelle levering,goede en snelle reacties met de mail,fijne afhandeling.
Matten zijn goed zichtdicht,privacy gegarandeerd.Wij hebben de wilgenmat op rol 2x5m fijn gekocht.
Super tevreden👍

Respuesta de Rietmattenspecialist
Vriendelijk te woord gestaan aan de…
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Goed advies gekregen. De wilgenmatten werden snel bezorgd en waren makkelijk te bevestigen op de schutting.

Ziet er heel goed uit .
Ziet er heel goed uit .
Wij hadden wilgentenen matten gekocht.

Goed geleverd
Goed geleverd, jammer dat er een verkeerd huisnummer opstond.
Chauffeur belde dat hij de matten voor de deur had gelegd omdat we niet thuis waren. Maar hij belde bij de buren.

Een aanrader
Bestellen was heel makkelijk, snelle levering / bezorging. Netjes achterom neergelegd.

Snelle en vriendelijke bezorging
Snelle en vriendelijke bezorging. Rieten matten ook dik in orde en makkelijk te bevestigen. (Helaas 2 meter te weinig besteld maar dat is mijn eigen schuld)

Respuesta de Rietmattenspecialist
Goed product en fijne service!
Ik wilde een mooie rieten mat voor mijn balkon en ik kwam uit op deze site. Het bestelproces ging makkelijk en ik had een notitie achtergelaten over de bezorging. Hier kreeg ik snel reactie op en alles is afgesproken zoals gegaan. De rieten mat is erg mooi. Ik had er misschien 2 moeten kopen voor net wat meer privacy, maar dat is persoonlijke voorkeur. Ik ben in ieder geval al heel blij met een stuk meer privacy en het ziet er gewoon goed uit. Bedankt!

Respuesta de Rietmattenspecialist
Kwaliteit was precies zoals verwacht…
Kwaliteit was precies zoals verwacht werd. Snelle levering