Rietmattenspecialist Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en correcte levering van 2 wilgenmatten. Helaas waren deze matten beide geen 3 meter, ik kwam dus een stuk te kort. Gemaild en er werd kosteloos een extra wilgenmat geleverd. Wat een super serv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rietenmat besteld. Voor een oudere schutting geplaatst 600 x 200 .Mooie aanwinst .Snel geleverd .goede prijs.Top... erg blij mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service ! Vorige zomer rietmatten geplaatst na een snelle levering ! Na een droge zomer kwam er veel regen, 1 draad in een mat ging roesten en uitvlekken. Foto opgestuurd, snelle reactie... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ich habe am 20.03.25 Schilfrohrmatten bestellt. Habe weder Bestellbestätigung noch Versandmitteilung erhalten. Erst nach mehrmaliger Nachfrage, was mit meiner Bestellung ist, kam am 31.03.2025 ein Ein... Ver más

Información sobre la empresa

1. Jardín
  2. Tienda de muebles de mimbre

Escrito por la empresa

Rietmattenspecialist is een webshop waar jij de meest mooie producten kunt bestellen die jouw tuin verfraaien. Denk aan rietmatten, maar ook wilgenmatten en kunsthagen. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en wij kunnen een zeer goede service bieden. We denken met je mee en geven je het beste advies.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier het riet voor mijn dakterras…

Hier het riet voor mijn dakterras besteld.
Goed contact en makkelijk te bereiken via mail en telefoon.
Riet was snel binnen en is naar wens.
Ga zo door !

12 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Rietmattenspecialist

Dank voor je mooie review, het is mooi geworden! Veel plezier ervan.

Echt dichte stevige mat

Goede, echt dichte stevige mat, keurig in een hoes dus geen rommel.

29 de febrero de 2024

Respuesta de Rietmattenspecialist

Heel erg dank voor je mooie review!

Top kwaliteit

Duidelijke site, goeie prijzen en leveren zeer snel en op tijd. De bezorger stond om 7.30 uur voor deur. Zeer tevreden!

Kwaliteit van product naar wens!

27 de febrero de 2024

Respuesta de Rietmattenspecialist

Nog bedankt voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte levering met mooie dikke rietmatten

Perfecte levering met mooie rietmatten. Ik heb de dikke rietmatten besteld 180x600 en 200x600. Leveringskosten van 65€ zijn vrij hoog maar is naar brasschaat (België) en bij andere leveranciers is het gratis verzending maar is de kostprijs vd rietmat hoger. Qua dichtheid goed genoeg en de zon komt er nog door. Ik bestel hier zeker opnieuw. Goede service

16 de febrero de 2024

Respuesta de Rietmattenspecialist

Dag Inge, dank voor je mooie review. Hopelijk heb je veel plezier van de rietmatten!

Dik tevreden !

1 de febrero de 2024

Respuesta de Rietmattenspecialist

Beste Robert, dank voor je mooie review. Veel plezier met de matten gewenst!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een ervaring om snel te vergeten

Vier matten besteld op dinsdagmorgen, zelf afhalen. Na app contact zou ik die avond gebeld worden over afspraak afhalen. Pas dag erop gebeld, zonder verontschuldiging, met voorstel afhaaldag, maandag, de enige dag dat ik niet kan, opnieuw afspraak dat men zou bellen die avond voor nieuwe afhaaldatum. Weer loze belofte. Donderdag een app gestuurd dat ik niet serieus wordt genomen en indien nu geen afhaalafspraak mogelijk vóór zaterdag, volgt annuleren bestelling. Als bezorgen binnen 1 tot 3 werkdagen kan dan afhalen toch ook wel lijkt mij. Na mijn app binnen een minuut een telefoontje en kon het op vrijdag. Jammer dat bij afhalen de loods op slot zat en we 20 minuten moesten wachten op de sleutel...Kwam allemaal niet erg professioneel over.

30 de enero de 2024
Opinión espontánea

Beste besteller,

Jouw review lezende kan ik mij goed voorstellen dat jij een ervaring hebt gehad om snel te vergeten. Ik heb in de tussentijd enkele keren contact met je gezocht maar helaas geen contact kunnen krijgen.

Vervelend dat jij door onze toedoen 20 minuten hebt moeten wachten. We zijn druk met het verwerken van de nieuwe voorraad omdat ons seizoen voor de deur staat. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn. Hiervoor bied ik namens Rietmattenspecialist mijn excuses aan.

Ik heb begrepen dat er door ons meerdere voorstellen gedaan zijn maar dat deze niet uitkwamen. Daarnaast hebben we meerdere pogingen gedaan om u te bereiken, dit bleek helaas erg lastig.

Het klopt dat we binnen 1-3 werkdagen leveren. Bij een levering zijn wij niet afhankelijk van de afhaler en hebben we de afhandeling grotendeels in eigen hand. Nogmaals ik begreep dat het ook moeilijk was aan uw kant om tot een afspraak te komen. Het is daarom in mijn ogen ook niet fair om dit allemaal aan ons te wijten.

Ik wil je via deze weg wel bedanken voor jouw bestelling. Ondanks deze mindere ervaring hoop ik wel dat je in ieder geval van de producten kunt genieten.

Netjes ingepakt.

Netjes ingepakt.
Snel geleverd.

2 de diciembre de 2023

Respuesta de Rietmattenspecialist

Dank voor de mooie review. We beloven snel te leveren, dan moet dat ook nagekomen worden :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.