La empresa ha respondido
Fantastisk och enkel när man väl kommit på hur man gör, saknade dock manualen på svenska vilket försvårade igångsättande. Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick problem med min Robotdamsugare och kontaktade Robotrent. Jag skickade en video på hur problemet yttrade sig på produkten, och att Tuja appen försvunnit, jag kollade min telefon på Power fö... Ver más
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Den är smidig och lätt att sköta. Ingen bruksanvisning på svenska. När kanterna runt fönstret är lite avfasade och inte spikraka då vill den gärna ramla ned, då förstår den inte att det är en kant. Blir lite flammigt, tar lång tid, och man behöver tvätta fler än 1gång per fönster. Använd endast vatten

Respuesta de Robotrent
Jag kan inte få upp manualen på svenska, är osäker på de olika knapparna på trycken.
Hade varit väldigt glad om ni kunde skicka manualen i pappersform.

Helt underbart rena fönster
Inga värkande axlar eller armar

Respuesta de Robotrent
Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde att den stannade och jag fick flytta och sätta igång den igen.

Respuesta de Robotrent
Lätt att använda fönsterna blev ok ! Lite efterputs i hörnen.Negativt: Ljudet , för liten vattenbehållare.

Respuesta de Robotrent
Har inte provat er robot men det blir nog bra.

Respuesta de Robotrent
Tar tyvärr för lång tid, högt ljud samt inte nöjd med resultatet.

Respuesta de Robotrent
Fungerar bra,men ger för lite vätska på automatik.Bäst om man sprutar på extra innan själv.

Respuesta de Robotrent
Fungera mycket bra men saknar instruktion på svenska!

Respuesta de Robotrent
Snabb leverans. Dåligt att det inte finns svensk manual.

Respuesta de Robotrent
Robotdammsugaren fungerar jättebra men däremot så var det lite svårt med instruktioner för användning av appen för att styra den

Respuesta de Robotrent
Har varit i kontakt med dom flera gånger om att jag inte är nöjd med den. Dom skriver bara prova de och de. Det står i annonsen att det är 30 dagars öppet köp. Men dom verkar dra på det

Respuesta de Robotrent
Jag har beställt två robot dammsugare hos dem här och de är två olika robotar och en av dem har ett öga och mop för att tvätta golv och auto tömning och allt och den funkar inte längre… eller den tömmer sig inte och vi har försökt ha kontakt med dem och dem krånglar och håller på och vägrar att ta tillbaka skiten fast de är garanti kvar på den… och såklart inget nummer till dem… och deras kundservice verkar inte vara där någon gång och svarar när dem vill eller så… sjukt dålig service men hyfsad dammsugare…

Respuesta de Robotrent
Den var superbra bara ett fel. Den funkar inte utvändigt mina fönster är kittade och den släpper vakuumet när den kommer på det. Det borde säljaren berätta för kunden.

Respuesta de Robotrent
Más información sobre otros tipos de reseñas.