Voor het eerst (en laatst)…
Voor het eerst (en laatst) tabaksartikelen besteld. Bedrijf afficheert zich als 'grootste tabakswebwinkel van Nederland' en bezorgt 'door heel Nederland'. Dan mag je aannemen dat ze over aardig wat voorraad beschikken. Helaas...
- Als klant word je gewaarschuwd: als men iets niet op voorraad heeft duurt de levering langer. Alleen: je weet van tevoren niet wat ze NIET op voorraad hebben;
- En als ze (een deel van) je bestelling inderdaad niet op voorraad hebben, zoals in ons geval, wordt de klant hiervan niet op de hoogte gebracht. 'Dat merkt hij vanzelf wel', schijnt de redenatie te zijn;
- Je weet bijgevolg niet wanneer je bestelling geleverd wordt (erg vervelend, als roker);
- Website voelt gedateerd aan; up-to-date is het ook niet overal, met zinnen als: "Het kan dus zijn als u sigaretten besteld u deze vanaf 1 Oktober 2020 in de nieuwe verpakking binnen krijgt." en "[...] de aankomende drukte in de December maand."
- Website wemelt van de taal- en spelfouten (zie bijv. de citaten hierboven);
Heb nu een 'dealtje' gesloten met de tabakszaak hier in het dorp, waardoor hij ons, via zijn leverancier, probleemloos maandelijks 10 dozen hulzen en 20 potten JPS-volumetabak kan leveren en we niet van het voorraadkastje van de 'Rob Rijkers-dames' afhankelijk zijn.
Ze bedoelen het goed, maar het oogt allemaal niet erg professioneel.
18 de febrero de 2022
Opinión espontánea