Smukt, tidløst design til en virkelig fair pris Rodtnes Bags rammer efter min mening noget helt særligt: et enkelt, klassisk og gennemtænkt design, der føles tidløst frem for trendbaseret. Pr... Ver más
La empresa ha respondido
Taskerne, jeg altid går tilbage til, da de passer til alt og holder til alt. Jeg har flere modeller, både til hverdagsbrug og som arbejdstaske. Jeg har haft den samme hverdagstaske i 4 år, og den er b... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk lækker taske og god kvalitet. Havde dog en del udfordringer med returneringen, men det viste sig at være en leveringsfejl fra Postnord. Så dermed mine bedste anbefalinger herfra.... Ver más
Købte for nyligt Reed Tote i sort. Oplevede at den smittede lidt af med sort farve på især hankene. Tog fat i support endte med at få den ombyttet. Umiddelbart synes den nye ikke at smitte af. Task... Ver más
RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.
Studsgade 16, 8000, Aarhus, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har har 2 laptoptasker fra Rodtnes. Fuldstændig eminent kvalitet ift prisen. Læderet holder i årevis og bliver kun lækrere når det er slidt.
Flot design, høj kvalitet og super søde mennesker.
God service hele vejen.
Super kvalitet og lækkert innovativt design til rimelige priser.
Jeg er SÅÅÅÅÅ glad for min Juniper taske. Den rummer ALT. Er lavet i det lækreste skind og ser efter et halvt års daglig brug stadig lige lækker ud. Ingen slid eller “rynker” i læderet.
Ønsker mig alle jeres tasker.
Jeg har købt en Vesper hos Rodtnes. Den er super smuk, og jeg er meget imponeret af kvaliteten. Den blev leveret efter 2 dage og jeg er på alle måder yderst tilfreds.
Lækkert design og kvalitet, til meget fair priser. Købte en taske tilbage i 2016, som i mange år har været en ynglingsarbejdstaske.
Utrolig dårlig service.
Har modtaget to ens tasker i gave og vil returnere den ene, men da der er gået mere end tre uger fra de har afsendt den ene, kan den ikke returneres.
Så fordi giverne har været i lidt god tid, så er man fanget. Jeg har aldrig oplevet så rigid en returpolitk.
Ikke sted jeg vil handle igen!

Respuesta de RODTNES
Rodtnes Bags har tænkt mange praktiske detaljer ind i alle sine produkter, der laves i gedigne materialer, ægte læder, med stor holdbarhed.
Tilmed er taskerne tidløse og "uden alder" - kan bruges af unge som modne og ældre.
Jeg er meget glad for de tasker, jeg har, og jeg har ikke oplevet fejl eller haft behov for reklamation
Jeg har lige modtaget min Loretta taske fra Rodtnes, der skal bruges som arbejdstaske og jeg kan kun sige Waw!
Virkelig god læder kvalitet, meget rummelig indeni og med mange fine og smukke deltaljer.
Jeg glæder mig til at tage den i brug.
Leveringen var også super hurtig👍
Fantastisk lækker taske og god kvalitet.
Så dermed mine bedste anbefalinger herfra.
Kunne dog godt ønske et telefonnummer, så det er muligt at kontakte firmaet telefonisk og ikke kun pr. mail, da dette giver en større tryghed.
Endnu engang et godt køb hos Rodtnesbags. Denne gang i outletten. Fantastisk kvalitet
Jeg er SÅ glad for min vesper bumbag!!😍😍 Den er ligeså fed som på billederne, er rummelig og ikke mindst så er syning, lynlås osv er virkelig høj kvalitet. Godt køb og formentlig ikke mit sidste køb hos Rodnes
Har købt adskillige tasker hos Rodtnes. Senest min kones arbejdstaske (Loretta). Kvalitet og design som forventet og funktionalitet som det skal være (uendelig dybde og plads til alverdens "hvad-nu-hvis" udstyr. Hvem sagde Harry Potter
Bestilte et produkt ved Rodtnes. Alt forløb som det skulle jvnf deres oplysninger om leveringstider m.m.
Produktets kvalitet overraskende mig utrolig positivt, langt over hvad lignende produkter kan leverer til samme pris. Forretningsmodellen med ingen fordyrende mellemled giver mig om forbruger et bedre produkt for mine penge.
Jeg blev opmærksom på mærket Rotnes efter at have hørt det omtalt i en podcast med Anne Thygesen.
Da jeg stod og manglede en taske, besøgte jeg Rodtnes’ hjemmeside og valgte at bestille en Vesper bumbag.
Hvis tasken havde levet op til mine forventninger mht. design, materiale og kvalitet, havde der ikke været problemer overhovedet, der var god kommunikation indtil leveringen. Jeg fik tasken leveret 13/10 3 dage efter bestilling.
Materiale og kvalitet levede dog ikke op til mine forventninger og jeg ønskede derfor at returnere den. Her var det jeg opdagede, der ikke var oplyst en returadresse. Efter et besøg på deres site fandt jeg ud af at man åbenbart skal skrive en mail til Rodtnes og anmode om en adresse varen kan returneres til. Alle de steder jeg gennem årene har handlet, har jeg aldrig oplevet dette, ofte er der ovenikøbet en fragtfri returlabel vedlagt.
Jeg skrev anmodningen til Rodtnes 16/10, 23/10, 25/10, 31/10, 6/11 uden svar overhovedet og først efter endnu en anmodning 8/11 fik jeg en mail med en returadresse!
Tasken blev sendt med GLS 8/11, her skete der en beklagelig fejl således at forsendelsen via flere omveje blev returneret til mig. Jeg sender den igen efter modtagelse den 21/11. Rodtnes modtog tasken iflg. T&T 23/11. Den 6/12 rykker jeg Rodtnes for mine penge og først derefter får jeg mail om at de vil tilgå min konto hvilket skete 12/12, 2 måneder efter min bestilling!
I løbet af denne lange proces fik jeg mistanke om at Rodtnes bevist trak tiden ud, for enten at jeg skulle opgive eller at de 14 dages returfrist skulle overskrides. Jeg var dog i givet fald indstillet på at indrage forbrugerstyrelsen.
Efter denne oplevelse kan jeg kun opfordre Rodtnes at stramme gevaldigt op på deres forretningsmodel.

Respuesta de RODTNES
Købte Vesper Bumbag - Super lækker kvalitet der fuldstændig svarer til beskrivelsen. Hurtig levering på kun få dage. Kan på det varmeste anbefale produketer fra Rodtnes.
Fantastisk, holdbart og smuk dansk design.
Jeg fik leveret en pung, som matcher en taske jeg købte for to år siden. Det var hurigt og effektivt. Jeg bestilte den søndag 19/12 og den var her tirsdag 21/12.
Min taske har jeg haft i 2 år. Den ser ny ud selvom det bruges hver dag. Det er dansk kvalitet og meget smukt design.
Mine varmeste anbefalinger.
Fedt design, lækker kvalitet og god service. Rodtnes har mine varmeste anbefalinger. Jeg er den glade indehaver af hele tre forskellige produkter i forskellige størrelser - og til tre forskellige formål, og jeg er helt vildt glad for alle tre! Farven holder, læderet er flot og foeret holder sig også godt. TAK!