Smukt, tidløst design til en virkelig fair pris Rodtnes Bags rammer efter min mening noget helt særligt: et enkelt, klassisk og gennemtænkt design, der føles tidløst frem for trendbaseret. Pr... Ver más
La empresa ha respondido
Taskerne, jeg altid går tilbage til, da de passer til alt og holder til alt. Jeg har flere modeller, både til hverdagsbrug og som arbejdstaske. Jeg har haft den samme hverdagstaske i 4 år, og den er b... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk lækker taske og god kvalitet. Havde dog en del udfordringer med returneringen, men det viste sig at være en leveringsfejl fra Postnord. Så dermed mine bedste anbefalinger herfra.... Ver más
Købte for nyligt Reed Tote i sort. Oplevede at den smittede lidt af med sort farve på især hankene. Tog fat i support endte med at få den ombyttet. Umiddelbart synes den nye ikke at smitte af. Task... Ver más
RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.
Studsgade 16, 8000, Aarhus, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Exquisite bags, that last forever - both in quality and style. Fast delivery and excellent service. Big love!
Jeg har lige købt min tredie Rodtnes taske og ud fra erfaringen med de to andre, bliver jeg mindst lige så glad for den.
Designet og kvaliteten er bare i top og så er det ovenikøbet dansk.
Kan kun varmt anbefale Rodtnes taskerne.
I love my Rodtnes bags.
I have 8 items, fantastic quality and design.
Ekstrem lang leveringstid, dårlig information om returnering og meget uprofessionel webshop.

Respuesta de RODTNES
Super flotte og lækre tasker. Jeg elsker alle mine. Og kvaliteten er i top. Kan virkelig anbefale Rodtnes tasker!
Bestilte for 10 dage siden en taske, hvor der stod at der var 6 på lager. Jeg modtog med det samme en ordrebekræftelse. Efter 5 dage hvor jeg ikke hørte noget om levering, træk firmaet pengene for tasken. Jeg antog min taske var på vej, men fik aldrig information om levering. Efter 2 dage kontaktede jeg firmaet ift. min handel og fik at vide der var sket en fejl og at tasken var udgået og derfor ikke på lager. De tilbød en anden taske, men jeg takkede nej og bad om bekræftelse på at mine penge var på vej tilbage. Nu venter jeg så på 4. dag efter de træk pengene og har hverken fået pengene tilbage ej heller en bekræftelse på at de er på vej tilbage!
Jeg er indforstået med at der kan ske en fejl, men at trække penge for en taske der er udgået, at firmaet ikke selv opdager det og at jeg selv skal bede om at få pengene retur (ej modtaget dem endnu) er så uprofessionelt!

Respuesta de RODTNES
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.