Jeg havde en sag omkring en ATV ulykke, som Rohde hjalp mig med at blive frifundet i, hvilket også kun var retfærdigt. Jeg oplevede professionalisme med håndtering af min sag, så jeg er bare glad f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Tak til Rohde Advokat (Jesper og Charmina) for jeres fremragende hjælp i forbindelse med vores sag. Fra første møde med Jesper og under hele vores forløb har Rhode teamet været super profession... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedste anbefaling...
Jeg oplevede professionalisme med håndtering af min sag, så jeg er bare glad for at jeg valgte Rohde Advokat.
Jeg kontaktede Jesper Rohde i…
Jeg kontaktede Jesper Rohde i forbindelse med en trafiksag, og jeg er enormt taknemmelig for den hjælp, jeg fik.
Jesper var utrolig professionel gennem hele forløbet. Han forklarede sagen tydeligt, forberedte mig rigtig godt og var skarp og velforberedt i retten.
Han fik fremhævet de vigtige detaljer i sagen på en måde, der gjorde en afgørende forskel – og det endte med, at jeg vandt min sag og kunne beholde mit kørekort.
Jeg vil også gerne fremhæve sekretæren.
Hun var altid til rådighed, når jeg havde spørgsmål, og hun hjalp mig med alt det praktiske omkring mødet med Jesper før retten.
Hendes støtte gjorde, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Jesper Rohde og hans team. De er dygtige, engagerede og virkelig hjælpsomme.
Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre hjælp.
Tusind tak for jeres hjælp😊.
Hold jer væk hold jer væk vi har en sag…
Hold jer væk hold jer væk vi har en sag i retten hvor vi havde en frist på 14 dage som der skulle skrives ind til retten hvor jeg kontakter HAM Jesper flere gange og spørger ind til hvordan og hvorledes der bliver sagt til mig der er skrevet ind til dem og vi ikke må presse for meget jeg bede ham om han ikke kan sende en kopi af skrivelsen men intet respons
Så hans sekreter eller ved ikke hvem hun er burde måske og lære lidt dansk hvis man arbejder for en advokat firma
Seriøst hvis vi taber sagen så er det begrund af den useriøse firma’s skyld
Den bedste advokat oplevelse.
Kan jeg kun anbefale Jesper Rohede.
God samtale og svar på alle mine spørgsmål så jeg kunne føle mig tilfreds.
En der virkelig lytter og går i dybden i sagen.
Stor tilfredsstillelse.
Kan kun anbefale ham.
Jeg kontaktede Jesper da jeg og moren…
Jeg kontaktede Jesper da jeg og moren til mine børn gik fra hinanden.
Vigtige aftaler for sagen blev ikke overholdt fra Jespers side. Det tager flere uger bare af komme i kontakt til ham. Skrivelser til politi osv overgik klage fristen. Og det endte med jeg tabte forholdet til mine børn på 6 og 5 år
Meget uprofessionel og ikke en man ønsker hjælp fra til en familieretssag
Hjælpsom og lydhør advokat
Hjælpsom og lydhør advokat, og en sød, lyttende og tålmodig sekretær
En rigtig god oplevelse
Nogle gange glemmer man at sige tak for…
Nogle gange glemmer man at sige tak for den gode service man har fået. Sådan skal det ikke være her. Jeg vil gerne takke advokat Jesper Rohde for at vinde min trafiksag, hvor jeg stod til en ubetinget frakendelse og en meget stor bøde. Jeg fik lov at beholde kørekortet helt. Altså hverken en betinget eller ubetinget frakendelse. Sagsomkostningerne bortfaldt, og bøden mere end halveret. Jesper har været en kæmpe støtte i sagen, og især i retten. Tusind tak 🙂 🙂
Jeg vil gerne takke Jesper
Jeg vil gerne takke Jesper - og Charmina, som jeg har talt meget med - for at vinde min sag om bopæl og samvær. De har været på sagen 24/7 i de godt 6 måneder den har kørt. Jeg var aldrig kommet igennem den og vundet uden deres hjælp. Max stjerner herfra.
USERIØST ARBEJDESMETODER/SVINDLERE!
Danmarks værste advokat!
Jesper Rhode, lover dig gulde og grønne skove!
Han tror virkelig han er på niveau med top advokater og bilder dig alverdens ting ind, som ikke passer!
Så hellere finde en der er ærlig, med dig fra starten.
Hvad Jesper Rhode bilder dig ind:
Betaling!
Forventet dom!
Så hold dig væk!
Endte med den hårdeste dom!
Samt en regning!
Charmina Ramos (Sekatæren)
Kan ikke engang velformuleret en E-mail ordentligt, snakker/skriver gebrokkent dansk!
Og gentager sig selv, fordi man ikke forstår hende.
Tak verdens dårligste samarbejde, som lovet vil jeg gøre alt i min magt for at sandheden kommer ud!
Har spildt min tid/energi/penge på en fusker.
Det er virkelig et useriøst advokat…
Det er virkelig et useriøst advokat firma , kontaktede dem d.26 Julie, har fået besked på at han ville ta mig som klient , fik mine sagsnummre, men ja. Vi står helt stille og Jesper siger han vil ringe tilbage , men der sker Ingenting , absolut ingenting, står virkelig og skal bruge hjælp til vores sag med min søn og så møder man for anden gang useriøse advokat. Dette advokatfirma er en joke, kan slet ikke anbefales!
Tak til Rohde Advokat (Jesper og…
Fra første møde med Jesper og under hele vores forløb har Rhode teamet været super professionelle og hjælpsomme.
Vi har haft mange spørgsmål som teamet har været meget behjælpelige med at besvare.
Med jeres rådgivning, vejledning, hjælp og kompetencer er det nu muligt for os at bo sammen i mit hjemland.
Det betyder utrolig meget at man føler sig tryg og i sikre hænder under et forløb som vores.
Tusind tak og vi sender vores største anbefalinger herfra.
Bettina
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️As the saying goes often…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️As the saying goes often times we don’t take the time to give a review on things go right but we certainly take the time to do so when something doesn’t go well. So let us change that. I have a very positive review to share.
In my case, we reached out to Rohde Advokate (Rhode Lawyer) to inquire about assisting us with family reunification. We were instantly impressed by how knowledgeable they were, how quickly they responded to our concerns and how professional they have been throughout the entire pre-application, application, and post-application process.
I feel that they had a very caring nature and are genuinely interested in making sure that we had support and were informed throughout the entire process and beyond.
I would highly recommend them and put my trust in them that they will do the best they can to move things forward in a positive way. We are very grateful to have found them. Family reunification is a very delicate matter so it’s nice to have someone in your corner that you know is going to support. For us it has really worked out well, we now both live happily in Copenhagen. Dear Jesper and Sharmina, again we thank you and express our appreciation.
Arianna
Thank you so much
Thank you so much. Very reliable Law Firm. If u need good lawyer. This is the right
place to find
3 uger senere stadig ingen Jesper der har kontaktet mig som aftalt?
Kontakte deres kontor dem 22 juli.
Aftalte et telefonisk møde med Jesper den 25 juli kl 13.00
Den 25 juli ventede forgæves og ringer dem op 13.30 og de lover mig at han vil kontakte mig....
Han sekretær kunne bekræfte at aftalen var skrevet ind i hans kalender, og at det oplyste nummer de havde noteret på mig var korrekt
Ja 3 uger senere har han stadig ikke kontaktet mig??🤔
Altså når det drejer sig om at være advokat for familier der har børn der er i klemme på den ene el den anden måde ...
Børne familier der står og har brug for hjælp ASAP...
Hm taget det i betragtning ville jeg mene at man burde tage folk seriøst.. Og i det mindste ringe folk op..
jeg vil sige at dette er en af de mest uprofessionelle oplevelser jeg længe har oplevet
Kan se at andre har skrevet noget alla det samme.. -Så det er åbenbart ikke et enestående tilfælde
Håber at Jesper læser denne kritik og tager den til sig.
Charlotte Clausen
Brug dem ikke ikke
Brug dem ikke ikke, de vender ikke tilbage, har ringet i åbningstiden, indtalt besked, en Lyngby advokat drikker sikkert heller “bobler” i solskinnet, har fået en mere seriøs som svarede med det samme
Bliver lovet ting men intet sker. Når pengene er overført hører vi ikke mere til Jesper
Ringer til Rohde advokater i februar måned omkring en kørekort sag. Der aftales hvad der skal ske og hvad det koster - jeg overfører pengene via straksoverførelse ( ja ganske vidst kun 1600kr men det er princippet der irritere mig). Har ringet ind det der ligner 12 gange omkring hvad der er sket i min sag men intet svar tilbage fra Jespers side. Siden da har jeg intet hørt fra Jesper - kun deres piger som sidder ved telefonen. Pigerne ved telefonen lover guld og grønne skove men intet sker - jeg har idag haft samtale med pigerne i telefonen igen omkring jeg bare vil have mine penge igen så vi kan glemme sagen og komme videre men allerede nu ved jeg intet sker. I kan allerede se frem til at have mig i røret imorgen igen.
Jesper er for mig en rigtig dygtig…
Jesper er for mig en rigtig dygtig advokat. Han er meget lydhør og virker til at være yderst skarpsindig på sine områder. Derudover er han empatisk og behagelig at tale med, men samtidig stålsat og sikker, når det kommer til at tale for én inde i retten. Hvor han fik sagen afvist til fordel for min datter. Til sidst vil jeg også nævne at han har en virkelig sød, hjælpsom og meget tålmodig medarbejder (Charmina)
Jeg kan i den grad anbefale Rohdeadvokat.
Taler for sig selv…
Her kommer det uredigerede svar fra "Advokat Sekretæren" efter rykker nr. 2 på en status på hvor sagen befandt sig.
Hej J...
Jeg beklager til sent tilbagemelding efter blev syg.
Advokat Jesper Rohde forstår, at du ønsker en ”proaktiv” advokat til din sag. Han anbefale at finde anden advokat hvem kan give mere tid til din sag.
Han har masser retsmøder møder i øjeblikket og derfor han kan ikke give tiden, at du ønsker til sagen.
Os i Rohde Advokat ønsker dig en held og lykke med sagen.
Forsat god weekend.
Med Venlig hilsen
C...... R......
Advokatsekretær
En ægte superhelt
For os er Jesper (& Charmina) et bevis på at superhelte findes!
Var i en grim sag ang min søn, finder Rohde Advokat og prøver uden forventning at ringe.
I røret bliver jeg mødt af Charmina og efter 10 minutter ligger jeg på, med fuldstændig ro i hele kroppen og beskeden tag det roligt, vi klare den herfra.
... Og det gjorde de, blev vejledt om alt jeg var i tvivl om. Mine frustrerede opkald blev besvaret og Jesper var ikke bleg for at både på skrift og mundtligt at påpege hvis han var uenig med dommeren. jeg følte hele vejen igennem at de kæmpede min sag.
Rohde Advokat kan kun anbefales her fra!
Virkelig dårlig gør intet i ens sag
Virkelig dårlig gør intet for hans klienter og umulig at få fat på. Har en sag om vold mv. hvor han er min beskikket advokat. Og i erstatningssagen er intet sket selvom jeg har prøvet at kontakte ham mange gange. Har kun fået fat i han 2 gange på 12 måneder. Sekretæren lover en masse. Ja. Der loves en masse men intet sker.
Så til jer andre. Vælg en anden advokat til at repræsentere jer
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.