Jeg havde en sag omkring en ATV ulykke, som Rohde hjalp mig med at blive frifundet i, hvilket også kun var retfærdigt. Jeg oplevede professionalisme med håndtering af min sag, så jeg er bare glad f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Tak til Rohde Advokat (Jesper og Charmina) for jeres fremragende hjælp i forbindelse med vores sag. Fra første møde med Jesper og under hele vores forløb har Rhode teamet været super profession... Ver más
Nogle gange glemmer man at sige tak for den gode service man har fået. Sådan skal det ikke være her. Jeg vil gerne takke advokat Jesper Rohde for at vinde min trafiksag, hvor jeg stod til en ubetinget... Ver más
Hold jer væk hold jer væk vi har en sag i retten hvor vi havde en frist på 14 dage som der skulle skrives ind til retten hvor jeg kontakter HAM Jesper flere gange og spørger ind til hvordan og hvorl... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super dygtig advokat der har styr på…
Super dygtig advokat der har styr på tingene
Amatør og sjusket.
Jesper Rohde repræsenterede os i en familieretssag der handler om en psykisk voldelig far. Vi tabte desværre sagen og var nødt til at udlevere en 5-årig pige til en psykopat.
Hovedårsagen til at vi tabte sagen var at Jesper havde glemt at indhente papirer fra psykiatrien, som viste at faren er bindegal.
Jesper erkendte dette og vi slap da for at betale hans salær, men stadig tabte vi sagen på grund af ham.
Udover det så kommer han for sent til retsmøder, er totalt uforberedt og aner i det hele taget ikke til at have styr på noget som helst.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.