Vanaf het moment dat de bestelling geplaatst was, transparante manier van communiceren voor de klant! Door continue per mail, de klant op de hoogte te houden van alle stappen. Ik heb het als zeer goe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dramatisch, op tijd besteld en uiterlijke leverdatum aangegeven, alsnog te laat ontvangen Update na reactie: Zelfs met de feestdag er tussen hebben ze de kans gehad om op vrijdag en zaterdag te be... Ver más
La empresa ha respondido
Super snelle service. Dag erna in huis, aardige mensen op de app die (door mijn eigen fout, ik had mijn e-mail adres verkeerd ingevuld) de bevestiging nogmaals stuurden. Top service!
Snelle service aardige gasten. Als je vragen heb worden ze goed en netjes beantwoord en snelle communicatie altijd fijn! Heb rookpotten en granaten besteld snelle levering. Dikke pluim jongens !! Ze... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
Erg fijne webshop
Erg fijne webshop, de mensen op de klantenservice zijn vriendelijk en behulpzaam.

Respuesta de R&F
Super goede service en binnen een dag…
Super goede service en binnen een dag in huis

Zeer tevreden
Zeer tevreden, de bestelling de dag nadien als bij ons in belgie

Ik had 6 stuks bengaals vuur besteld
Ik had 6 stuks bengaals vuur besteld. 2 ervan werkten niet. Bij het openen van de verpakking, zagen we dat van 3 stuks de dopjes om te ontsteken ontbraken. Zeer slordig verzonden. Laatste keer besteld bij jullie

Respuesta de R&F
Prima levering en keurig op tijd.
Prima levering en keurig op tijd.
Bij niet kunnen leveren van het product een prima alternatief!

Snel verzonden en persoonlijk
Snel verzonden en zelfs bij een foutje van de kleur doppen werd het netjes erbij geschreven ( met een smiley ) dat gaf toch een persoonlijk gevoel! De fakkels ga ik binnenkort gebruiken bij een reportage