SUPER service!🙌🏼 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle være igjen 1 par av i min str. De var lovet å komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fått sporingsinfo på dag 2, sendt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornøyd med handelen! Beste skoene jeg har prøvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder ku... Ver más
Forhånds Bestilte skoa mine fra rotation, og de ble litt forsinket (ikke rotation sin feil), jeg sendte mail til rotation og de fikset at skoene mine ble sendt samme dag som jeg sendte mail. De imp... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!
Información de contacto
Konvallveien 48, 0875, Oslo, Noruega
- info@rotation.no
- rotation.no
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
100% knirkefritt og lynrask levering
100% knirkefritt og lynrask levering! 11 av 10 poeng til Rotation! :-)

IKKE bestill herfra.
Verdens dårligste og treigeste nettside. Ting fra kina kommer raskere enn dette. Jeg bestilte uggs for mer enn en måned siden og fortsatt ikke fått de. De er treige på å svare på mails og svarer heller ikke på spørsmålene mine, dårlig kundeservice. Vinteren er her og jeg må gå med joggesko!

Respuesta de Rotation
IKKE bestill fra denne nettsiden
IKKE bestill fra denne nettsiden. jeg bestilte ugg 5 oktober, da jeg la de til i handlekurv sto det at de hadde skoene på lager. etter at jeg betalte står det i liten skrift at de er forhåndsbestilt. dette blir for dumt. nå har det gått 1 måned og skoene er ikke til syne. jeg har sendt to mailer og ringt de en gang. da jeg ringte sa de at det skulle ta 7-21 dager dersom jeg hadde «forhåndsbestilt». nå har det gått 23 dager uten å telle med helg og skoene er enda ikke her. anbefaler absolutt ikke.

Respuesta de Rotation
Fikk god hjelp da jeg var usikker på…
Fikk god hjelp da jeg var usikker på størrelsen! Og leveringen var veldig rask. Kom på døren dagen etterpå

Kunne ikke blitt bedre
Var i tvil å bestille fra Rotation, men opplevelsen kunne ikke blitt bedre. Ekte vare, kjapt behandlet og enda fortere levert med helt hjem.

Treg utsending.
Bestilte uggs herfra. Hørte ingenting så sendte en mail etter noen dager og spurte hvorfor ordren ikke var sendt. Fikk da raskt svar og de sa de skulle sjekke opp i det. Hørte ikke noe mer så spurte igjen etter noen dager. Fikk ikke noen gode svar. Nå er det over 2 uker siden bestilling, fortsatt ikke hørt noen ting.

Respuesta de Rotation
Rask levering og varen var som den…
Rask levering og varen var som den skulle med god imprignering:)

Veldig rask levering
Veldig rask levering, kom til hentested dagen etter de ble bestilt!
Leverte det de skulle.

Respuesta de Rotation
Fikk veldig bra service da jeg…
Fikk veldig bra service da jeg reklamerte på et par tursko. Raskt svar og god behandling. Gode priser er det også der. Veldig fornøyd!

Rask levering!
Bra levering kom rett hjem og gikk raskt
Rask levering - Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, bestilte noen ugg sko på mandag og fikk de allerede tirsdag midt på dagen.

Ekstraordninær god service
Jeg hadde bestilt løpesko og så frem imot levering. Ble kontaktet på telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var på lager. De beklaget så mye og som kompenasjon ble jeg oppgradert til en dyrere og bedre sko ute å betale mer. Tusen takk for topp service:-)
Super rask levering
Super rask levering, men måtte bytte pga skoen var litt liten i str, så nå venter jeg på nye
Storfornøyd
Har kjøpt 2-sifret antall par sko fra Rotation. Har aldri hatt noen problemer. Leverer varene kjapt og er hyggelig fra kjøpetidspunkt til varen er levert.
Anbefaler IKKE å bestille herfra
Anbefaler IKKE å bestille herfra . Jeg har bestilt og betalt og hører ikke noe fra de ,blir Forbrukerrådet neste !

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.