SUPER service!🙌🏼 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle være igjen 1 par av i min str. De var lovet å komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fått sporingsinfo på dag 2, sendt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornøyd med handelen! Beste skoene jeg har prøvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder ku... Ver más
Jeg hadde bestilt løpesko og så frem imot levering. Ble kontaktet på telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var på lager. De bekla... Ver más
Forhånds Bestilte skoa mine fra rotation, og de ble litt forsinket (ikke rotation sin feil), jeg sendte mail til rotation og de fikset at skoene mine ble sendt samme dag som jeg sendte mail. De imp... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!
Información de contacto
Konvallveien 48, 0875, Oslo, Noruega
- info@rotation.no
- rotation.no
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Happy with the experience
Happy with the experience. Everything went smooth.
Beste nettsiden som finnes
Beste nettsiden som finnes, med de beste prisene og bra kundeservice! Fikk skoa mine dagen etter bestillingen å de passa perfekt!
Bestilte noen sko fra Rotation(uggs…
Bestilte noen sko fra Rotation(uggs tassman) og fikk beskjed etter et par dager om å hente dem i butikken. Veldig enkel prosess, flott overlevering og hyggelig personale. God service!
Først og fremst har de et utvalg og…
Først og fremst har de et utvalg og sortiment som ikke mange andre har. Det beste derimot, er at de også har en god kundeservice, hjelper og strekker seg alltid litt ekstra for kundene sine.
Kjapp og enkel retur
Kjapp og enkel retur, god kundeservice som svarer fort!
Hele opplevelsen føltes personlig og…
Hele opplevelsen føltes personlig og profesjonell, og det var tydelig at kundetilfredshet står i fokus. Jeg gikk derfra med et smil – og kommer garantert tilbake! Anbefales på det varmeste!
Kvalitet i alle ledd
Jeg bestilte ugg Tazz og jeg må si at jeg er veldig fornøyd! Skoene kom raskt, og kvaliteten er fantastisk. I tillegg var kundeservicen utmerket – de var hjelpsomme og svarte raskt på spørsmålene mine. Jeg anbefaler Rotation på det varmeste til alle som er ute etter gode sko og en smidig handleopplevelse!
Jeg bestilte ugg Low mel og de var…
Jeg bestilte ugg Low mel og de var fantastiske! Kom veldig kjapt og i høy kvalitet. Anbefaler🤩
Veldig bra service og produkter
Veldig bra service og produkter, fornøyd med handel og produkter. Anbefaler denne siden.
God service og rask levering
God service og rask levering, anbefales!
God nettside og bestillingen fungerte…
God nettside og bestillingen fungerte utmerket. Kort leveringstid, kan trygt anbefale Rotation. Kommer garantert til å handle her mer.
Kort leveringstid!
Bestilte et par sko fra Rotation, må si jeg er veldig fornøyd. Tok 3 virkedager før skoene var ankommet!
Beste skobuttiken i landet!
God service, godt utvalg og fine tilbud
Fantastisk service med alltid hyggelige…
Fantastisk service med alltid hyggelige og smilende ansatte! Kjempegodt utvalg og super opplevelse hver gang. Anbefales på det varmeste!
Rask levering og bra utvalg av sko
Rask levering og bra utvalg av sko! Veldig fornøyd med skoene jeg bestilte de sitter bra og veldig behagelige. Vil absolutt komme tilbake igjen i fremtiden!
Trygg handel hos hyggelige folk
Takk for en hyggelig handel og god kundeservice! Veldig fornøyd med nye sko.
Jeg bestilte et par Ugg's Tazman⭐️
Jeg bestilte et par Ugg's Tazman, og jeg må si at jeg ble overrasket når jeg fikk skoene dagen etter jeg hadde bestilt. De var de eneste som hadde skoene, selv Zalando var utsolgt og hadde faktisk dyrere pris. Nå er dette min go-to butikk for både hverdags- og treningssko. Rotation leverte på 10/10 på pris/kvalitet og levering😍
Ekstremt hyggelig service
Ekstremt hyggelig service. Rask levering. Solide varer til en bra pris. Anbefales!
Seriøs og dyktig
Seriøs og dyktig. Rask levering og god kvalitet på produktene.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.