Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER service!🙌🏼 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle være igjen 1 par av i min str. De var lovet å komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fått sporingsinfo på dag 2, sendt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde bestilt løpesko og så frem imot levering. Ble kontaktet på telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var på lager. De bekla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forhånds Bestilte skoa mine fra rotation, og de ble litt forsinket (ikke rotation sin feil), jeg sendte mail til rotation og de fikset at skoene mine ble sendt samme dag som jeg sendte mail. De imp... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de calzado

Escrito por la empresa

Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte sko til å hente i butikk

Bestilte sko til å hente på dagen, men fikk ikke skoen før to uker senere. Fikk lite forklaring, og lite oppdatering på hvordan det lå an med henting ila de to ukene. Dette er spesielt frustrerende når man bestiller «hente i butikk» for at det skal gå fort, når man tvert i mot må vente mye lenger enn om man bestilte på nett.

1 de julio de 2025

Hei Eirik!

Tusen takk for tilbakemeldingen din 🙏 Vi beklager virkelig at opplevelsen din ikke ble som forventet. Når man bestiller med «hent i butikk», skal det selvfølgelig gå raskt – vi forstår godt frustrasjonen din når det i stedet tok så lang tid.

Årsaken var at vi hadde uforutsette forsinkelser fra vår leverandør, og vi mottok skoene senere enn planlagt. Vi hadde dessverre ikke mer informasjon å gi underveis enn at bestillingen var forsinket, som vi ga videre til deg, og det beklager vi på det sterkeste.

Vi tar med oss din tilbakemelding slik at vi kan bli bedre på oppdateringer til kundene våre i slike situasjoner. 💙

Med vennlig hilsen
Artor fra Rotation.no 👟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kommunikasjon med kundesupport og…

God kommunikasjon med kundesupport og ble oppringt for å få forsikringer. Bestilte først speedgoat 6 som ble for små, da de ikke hadde størrelsen. da ble jeg tilbudt GORE-TEX varianten som var en hyggelig gest fra swees side. Tusen takk 😊

1 de agosto de 2025

Anbefales!

Kjøpte nye løpesko Saucony Endorphin Speed 5her og er superfornøyd! Fantastisk service, hyggelig betjening og veldig god hjelp til å finne riktig sko. De tok seg tid til å finne en modell som passet perfekt til mine behov. Anbefales på det sterkeste!

18 de julio de 2025

Hei Rasmus!

Så utrolig hyggelig å lese dette! 🙌 Vi er glade for at du fant de riktige Saucony Endorphin Speed 5 hos oss, og at du fikk hjelpen du trengte for å finne en modell som passet perfekt.

Tusen takk for de fine ordene, vi setter stor pris på anbefalingen din 💙 Vi håper skoene har gitt mange gode løpeturer!

Med vennlig hilsen
Artor fra Rotation.no 👟✨

Kjøpte nye løpesko

Kjøpte nye løpesko, skulle ha de med på ferie og fikk den neste morgen. Under 24 timer etter jeg kjøpte de! Helt fantastisk rask levering. Anbefales

5 de junio de 2025

Sen leveranse

Bestilte skoene nesten en uke før jeg måtte ha de. Sender melding om dette til kundeservice etter noen dager da jeg får melding om sen leveranse. Dette skulle la seg ordne da de skulle sende leveringen med hurtiglevering. Får aldri melding om at pakken er sendt. Får melding tirsdag kveld om at den er sendt og estimert levering er torsdag kl.16.00 ca. Sender igjen melding til kunderservice som sier at den viser feil og at den skal komme onsdag. Pakken kommer torsdag.
Kommer ikke til å handle her igjen nei da de bygger opp en forventning om at jeg skal få pakken tidsnok. Fikk dermed ikke tatt med skoene på ferie som var planen. Ellers takk til de løynene der igjen.

2 de julio de 2025

Hei,

Vi forstår frustrasjonen din og beklager virkelig at pakken ikke kom frem før du skulle reise. Det var aldri vår intensjon å skape falske forventninger – tvert imot forsøkte vi å finne en løsning, og kundeservice ba faktisk lageret sende pakken med ekspress, slik du nevner.

Dessverre leverer verken Porterbuddy eller Posten Ekspress til ditt postnummer, og da ble vi nødt til å bruke Instabox, som opererer med estimerte leveringstider (markert med ~). Det betyr at tidspunktene ikke er garanterte, og dessverre traff estimatet med at du skulle få skoene onsdag, men du fikk de på torsdag formiddag.

Vi skulle gjerne ha levert raskere, og vi erkjenner at dette ikke ble en god opplevelse for deg. Det beklager vi oppriktig.

Takk for tilbakemeldingen, og vi ønsker deg en fin sommer videre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veldig treg utsendelse… hvis det noen…

Veldig treg utsendelse… hvis det noen gang kommer til å skje?

Ikke stol på å få svar fra kundeservice.

1 de julio de 2025

Hei,

Vi synes det er veldig leit å høre om opplevelsen din. Dersom du har vært i kontakt via chat eller telefon, går dette direkte til lageret vårt. For raskere og mer presis hjelp anbefaler vi at du kontakter vårt kundeserviceteam direkte på hello@rotation.no eller review@rotation.no – der får du hjelp av riktig avdeling.

Vi beklager sterkt at det tok unødvendig lang tid å sende ut ordren din. Det er ikke slik vi ønsker å fremstå, og vi forstår godt at dette oppleves frustrerende. Vi er en liten bedrift med begrensede ressurser, særlig i sommermånedene, og dessverre glipper det av og til – noe vi tar fullt ansvar for.

Takk for tilbakemeldingen. Den hjelper oss med å bli bedre, og vi håper vi en dag kan få muligheten til å gi deg en langt bedre opplevelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Plutselig null kontakt

De var kjemperask å svare på både mail å chatbot når jeg skulle kjøpe noen sko, de anbefalte desverre noen som var alt for små og hadde ingen større.
Etter at jeg ba om å refundere skoene kuttet de helt kontakt, alldri svar på både mail eller chatbot...fikk bekreftelse på at de har plukket opp skoene men fortsatt 1/2 uker etter det er det ikke noe håp i å få kontakt med de.
har forsøkt å være tolmodig, men alikavell fryktelig frustrerende. selv på nettsiden står det noe om at det tar 2-3 dager etter at de har hentet skoene fra posten til du hører fra dem, fortsatt 0 informasjon....

4 de mayo de 2025

Super hyggelig ansatte

Super hyggelig ansatte. Veldig hjelpsomme og veldig fine varer de har her. Lett kundeservice tilgjengelig også. Kjøp her ! ❤️

24 de febrero de 2025

Veldig bra service!

De impregnerte til og med skoa mine før levering GRATIS (som ett lite plaster på såret). Det var ikke noe jeg foreslo med som rotation tilbød selv.
KJEMPE FORNØYD!

20 de febrero de 2025

Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk

Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornøyd med handelen! Beste skoene jeg har prøvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder kunnskap om sko. Fikk alle spørsmål jeg hadde om skoene besvart, og masse nyttig info ellers.
Jeg kommer definitivt tilbake for kjøp av flere par sko, og anbefaler Rotation på det varmeste!

19 de febrero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.