Ik heb 2 Fender gitaar standaarden besteld bij Eurodisc music. Deze review betrekt zich alleen tot Eurodisc en die ervaring was gewoon goed! Aanvankelijk kreeg ik maar 1 van de standaarden geleverd... Ver más
La empresa ha respondido
Goed contact mee te hebben. Artikel snel en naar behoren geleverd. Fijn dat instrumenten worden nagekeken, geïntoneerd en verder afgesteld voordat ze de deur uit gaan. Zo heb je zeker een net, direct... Ver más
Eerlijke en goede service via mail. Bij een moeilijkere bereikbaarheid per telefoon belden ze zelf terug. De levering duurde lang (bijna 1 week) door de verzendingsproblemen die PostNL momenteel heeft... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had een copa besteld..en ze hadden mij de veekeerde geleverd...nl voor akoestische gitaar. Na een berichtje van mijn kant. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk opgelost. De volgende had de... Ver más
La empresa ha respondido
Hoi! Dit is een van de plekken waar wij reviews ontvangen. Benieuwd naar meer reviews van onze klanten. Meer vind je op onze website of op: tinyurl.com/Roundmusicreviews
Hoofdstraat 80, 9501CP, Stadskanaal, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Men assisteert uitstekend bij het plaatsen van de order. En adviseert perfect op een onzin-sms van een internet boefje. Toppers!!!

Respuesta de Roundmusic
Goede communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Het enige wat een beetje tegenviel was de levertijd van 8 werkdagen.
Wel heel aardig was dat mij dat een cadeaubon opleverde.

Respuesta de Roundmusic
We zijn heel erg tevreden 5 sterren zoals je ziet dat zegt denk ik genoeg.
Met vriendelijke groet, Aalt van Hulst
S Avonds besteld en de volgende middag in huis. Gitaarhoes zoals verwacht. Prima kwaliteit.

Respuesta de Roundmusic
Nadat ik mijn gitaar had besteld heb ik nog telefonisch contact gehad met RoundMusic waarin ik nog enkele wensen had aangegeven.
Na 2 dagen heb ik mijn gitaar ontvangen en hij was geheel afgesteld naar wens.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Respuesta de Roundmusic
Alles is goed verlopen. Ik heb 5 artikels besteld maar er waren maar 2 op voorraad. Ik kreeg een bericht van de klantenservice waarin me gevraagd werd of ik alle artikels in een zending wil ontvangen of gesplitst. Ik ging voor de tweede optie en ik kresg mijn pakket meteen de volgende dag. Top!

Respuesta de Roundmusic
Ik heb de zending nog niet ontvangen. Ik zou een trackingnummer krijgen. Een onduidelijke e-mail liet mij weten, volgens mij, dat die er nog niet was en dat ze die zouden sturen, zodra ze die hadden. Verbazing dus toen post nl vóór de deur stond, zonder dat ik het wist en dus niet thuis was.
Gemakkelijk te bereiken, snelle levering èn blij met mijn Cort Nylectric...

Respuesta de Roundmusic
ik werd prima geholpen! En kreeg een keurig afgestelde gitaar toegestuurd!!

Respuesta de Roundmusic
Vriendelijke mensen, prima prijsstelling. Alleen jammer dat Post.nl er een zooitje van maakte.

Respuesta de Roundmusic
Goed verpakt, keurig gedaan! Mijn bouzouki is heel netjes aangekomen, thx!