Consulta las opiniones de los clientes
Zamówiona pompka Lezyne przyszła uszkodzona i sądząc po stanie opakowania wiele już przeszła . Reklamacja została uznana nowa pompka jest bez zarzutu . Zwróciłem się o zwrot kosztu przesyłki bo to n... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Rowerowy sklep internetowy RowerTour z Bydgoszczy oferuje akcesoria znanych marek: Shimano, Suntour, Schwalbe, Ortlieb, Kryptonite i Sidi.
Información de contacto
Reino Unido
- rowertour.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Po 14 dniach od zwrotu nadal brak…
Po 14 dniach od zwrotu nadal brak zwrotu środków. Odpowiedziformy na czas, ale bez pokrycia w rzeczywistości. Są inni lepiej działający
Nie polecam. Prawdopodobnie jakiś wątpliwy dropshipping. Podczas zakupu przedmiotu, informacja że wysyłka do 3-4 dni robocze. Po 5 dniach wysłałem zapytanie i dostałem informację, że jeszcze 2 dni robocze (gdybym się nie odezwał to oczywiście mogę tylko zgadywać). Po kolejnych dwóch dniach roboczych zero odezwu na maila.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
Paczka szła ponad 2 tygodnie, przez co nie mogłem zabrać butów na zaplanowany wyjazd. Pani Ewelina Nowińska zapewniała, że zamówienie dotrze „w 2 dni” – oczywiście była to nieprawda.
Sklep sprzedaje towar, którego nie ma na magazynie, a klientów wprowadza w błąd co do terminów dostawy. Po 12 dniach mail „2–3 dni”, a paczka idzie kolejne 4–5 dni.
Na koniec odmawiają przyjęcia zwrotu, mimo że opóźnienie leżało wyłącznie po ich stronie. Brak uczciwości i szacunku do klienta. Nie polecam.
Cenię sklep za dostępność…
Cenię sklep za dostępność specjalistycznych narzędzi i zestawów serwisowych. I zawsze na czas 🙂
W sklepie Rowertour robiłem zakupy…
W sklepie Rowertour robiłem zakupy wielokrotnie. Wysyłka na czas co jest dziś już standardem. To co ich wyróżnia do dostęp do wielu nawet egzotycznych części niedostępnych w innych sklepach. Jak czegoś nie miali na stronie to po napisaniu maila ściągnęli specjalnie dla mnie. Polecam
Super jakość i obsluga
Nie wiedziałem, że sklep rowertour jeszcze istnieje! Robiłem tam zakupy z 10lat temu. Żyją i mają świetną ofertę i obsługę. Dwa dni temu zakup a dziś już cieszę się nowymi zabawkami od Shimano i Schwalbe. Bardzo polecam.
Profeska
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Dobre cena, srawna wysyłka i towar w 100% zgodny z opisem.
Szybko i sprawnie, bez najmniejszych zastrzeżeń. Mega duży wybór produktów w jednym sklepie, spokojnie można polecić
Kupowałem pierwszy raz w tym sklepie
Kupowałem pierwszy raz w tym sklepie, wszystko odbyło się bez problemów. Wysyłka na czas. Dobrze zabezpieczona. Mogę polecić!
Zakupione dętki były wysłane juz tego…
Zakupione dętki były wysłane juz tego samego dnia. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
Szybka wysyłka
Zrobiłem spore zakupy. Przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Polecam!
Szybka dostawa
Zamówiłam w piątek, ku mojemu zaskoczeniu paczka była do odbioru już w sobotę. Dpd pickup. Polecam
Fachowa pomoc
Fachowa pomoc, ekspresowe obsłużenie mojego zamówienia.
Wrócę napewno 🙃
Polecam serdecznie wszystkim ten sklep! Pełen profesjonalizm i terminową wysyłka! Zakupione opony najwyższej jakości👌🏼 wrócę jeszcze nie raz
Najlepszy sklep
W rowertour kupiłam ostatnio akcesoria do roweru (lampki, torba do gravela). Świetna jakość a do tego cena rewelacyjna. Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka dostawa i solidnie zapakowany towar. Jestem zadowolona, bardzo.
już kilka razy zamawiałem w rowertour i…
już kilka razy zamawiałem w rowertour i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.