Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee maanden geleden heb ik een bestelling geplaatst die kennelijk zoekgeraakt is. Tot op heden heb ik noch het product ontvangen, noch mijn geld teruggekregen. In eerdere e-mails geven jullie aan con... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een top bedrijf! Het bedrijf is altijd enthousiast, goeie kwaliteit kwa kleding en op TikTok zijn de meiden altijd spontaan. Vaak zijn er ook acties waar je aan mee kan doen. De klantenservic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke webshop. Leuke kleding/sieraden acties. Kleding is van goede kwaliteit. Eigenaar reageert snel op de mails/berichten. Verzending is ook volgens afspraak de dag erna. Zeker een aanrader... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurstellende ervaring met de website van Roxies. Het is echt een geldklopperij, want je betaalt maar ontvangt je bestelling niet. Daarnaast kreeg ik bedreigingen via e-mail, wat totaal onaccep... Ver más

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,8

Todas las opiniones

38 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. Eigenaresse kan kritiek niet hebben en gaat dan super onprofessioneel met je om! Een meningsverschil met een klant kan gebeuren, maar je hoort van een bedrijf te verwachten dat dit op een normale manier opgelost wordt zeker als je al ruim 4 jaar besteld bij dit bedrijf. Aangegeven dat de bestelling geannuleerd moest worden. Naast dat de eigenaresse je dan blokkeert wordt er ook niet gereageerd op de mail. Echter geven ze in hun lives aan dat annuleren gewoon mag. Bestelling niet geannuleerd en wordt alsnog verzonden (overigens meer als een week te laat) absoluut geen aanrader eigenaresse gaat zeker niet netjes met je om!!

11 de agosto de 2026

Slechte advies

Slechte advies. Vraag was of topje zou passen ja was het antwoord. Kreeg het binnen leek wel voor een kind.
Mail gestuurd voor retourneren dat kon maar vond de service niet netjes.
Vinted gezet en mail terug gestuurd daar geen reactie meer opgehad.
Maat advies is heel slecht wat ze geven.

12 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service naar klanten toe

Slechte service naar klanten toe . Een bestelling gedaan op 1 maart 2026. Niet ontvangen helaas. 4 april 2026 contact met ze gehad en beloofde mij het geld terug te storten. Helaas nu 1 mei 2026 en het geld of item niet ontvangen. Zeer slecht van dit bedrijf. En elke contact wat ik met ze zoek word nu ook niet beantwoord . Vervolg stappen gaan zeker komen

3 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In de live op tiktok vragen gesteld…

In de live op tiktok vragen gesteld over de maat. Pak zou passen met mijn lengte. Bleek niet het geval. Pak retour gestuurd. Geen reactie ontvangen, geen geld terug ontvangen en geen reactie op de twee mails die ik vervolgens heb gestuurd.
Geen aanrader.

27 de enero de 2026

Super bedrijf

Super bedrijf!
Meiden steken enorm veel tijd en energie in hun bedrijf.
Altijd leuke TikTok live’s met vaak leuke acties. Als er iets is staan ze voor je klaar en hebben ze altijd ideeën om er samen uit te komen.
Ook hebben ze een leuke whatsapp groep waar we als meiden hecht met elkaar zijn geworden.
Kortom, super bedrijfje met super leuke meiden!!!

2 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.