Twee maanden geleden heb ik een bestelling geplaatst die kennelijk zoekgeraakt is. Tot op heden heb ik noch het product ontvangen, noch mijn geld teruggekregen. In eerdere e-mails geven jullie aan con... Ver más
Wat een top bedrijf! Het bedrijf is altijd enthousiast, goeie kwaliteit kwa kleding en op TikTok zijn de meiden altijd spontaan. Vaak zijn er ook acties waar je aan mee kan doen. De klantenservic... Ver más
Super leuke webshop. Leuke kleding/sieraden acties. Kleding is van goede kwaliteit. Eigenaar reageert snel op de mails/berichten. Verzending is ook volgens afspraak de dag erna. Zeker een aanrader... Ver más
Zeer teleurstellende ervaring met de website van Roxies. Het is echt een geldklopperij, want je betaalt maar ontvangt je bestelling niet. Daarnaast kreeg ik bedreigingen via e-mail, wat totaal onaccep... Ver más
No consta que solicite reseñas
Altijd netjes geholpen
Altijd netjes geholpen
Goede producten
Zeker aan teraden! 🤍
Yop service
Leuke webshop! Altijd alles netjes binnen gehad. De webshop heeft ook echt leuke collectie en ze denken ook echt met je mee. En top service bij retour sturen van artikelen.
Hele goede webshop
Ik bestel al jaren bij roxies en ben enorm positief over de bestellingen! Bij vragen of als je advies nodig hebt, willen ze je altijd helpen. Mocht iets toch niet naar wens zijn dan verloopt het contact met de eigenaar ook erg makkelijk.
Fantastische webshop!
Super! Heb al erg veel besteld bij Roxies.nl en ben altijd super tevreden! Je word altijd goed geholpen, krijgt passend advies en ze heeft vaak leuke acties. Ook erg leuk dat ze regelmatig live is op TikTok met leuke acties en nieuwe collecties! Super snel en netjes verzonden, ik raad het zeker aan!
Love naar deze website ook echt hele…
Love naar deze website ook echt hele lieve meiden die er werken staan altijd voor je klaar! ❤️ aanrader om hier te bestellen
Het is een super bedrijf ik bestel al jaren.
Het is een super bedrijf ik bestel al jaren ook heb ik al jaren gewoon contact met de eigenaar.
De mails worden netjes behandeld ik hou van dit bedrijf en de mensen.
Bedankt voor de goede service!
Liefs
Top bedrijf!
Echt een top kleding site! Ze helpen je heel erg goed en denken altijd mee met een oplossing! Kleding echt top kwaliteit!
Zeker een aanrader!
Hele leuke website
Hele leuke website! Heeft leuke kleding! Personeel is doet ook erg hun best om kleding om voorraad aan te vullen!
Super goede en leuke webshop
Super goede en leuke webshop, snelle levering en een leuke eigenaresse. De kwaliteit van de kleding is top en niks op aan te merken, er word snel beantwoord op e-mails. Goede klanten service, ga hier zeker vaker bestellen. Zeker een aanrader!
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader ROXIES!!
Fijne hulp goeie kwaliteit kleding
Fijne hulp goeie kwaliteit kleding
Zeker een aanrader
Goed bedrijf
Goed bedrijf, mooie kleding. Laatst iets geretourneerd kreeg meteen antwoord. Vriendelijke meiden
Geldklopperij
Geldklopperij. Geen reacties op e-mails. Slechte kwaliteit producten.
Koop nooit bij deze geldtrekkerij
Koop nooit bij deze geldtrekkerij! Bestelling binnen gekregen en er zat helaas niks bij. Bestelling op tijd op de post gedaan voor retour. Nu claimt Roxies dat de bestelling te laat is binnen gekomen. Nu moet ik, terwijl Roxies de bestelling heeft terug gekregen, alsnog de volle prijs voor de kleren betalen terwijl ik niks meer heb van de kleding. Om ze te krijgen moet ik ook nog eens de verzendkosten naar mij toe betalen. Geen enkel respect en meelevendheid tegenover de mede mens. Dit kwam gepaard met mails die een dreigende toon hadden. Koop niet hier!