Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dramatisch! 2 weken geleden bestelling geplaatst tracking gegevens laat alleen zien “wachten op gegevens” Ik heb wel een trackingnummer, maar dat toont alleen bestelling gereed op 15 september en vand... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas ook hier geen product of update terwijl ik mijn product al 11 dagen geleden besteld heb (#35088). Ook geen reactie op mijn mail. Ik check vaak eerst Trustpilot voordat ik een product bestel maa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Normaal ben ik altijd voorzichtig, maar deze keer helaas niet genoeg. Wat een vergissing om met dit zogenaamde 'bedrijf' zaken te doen! Hoewel hun KvK-registratie in Rotterdam staat (Karel Doormanstra... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misleiding! De beoordeling die de site lijkt te hebben via Google word gemanipuleerd door alleen de 4 en 5 sterren reviews te gebruiken. Levertijd is veeeeeel langer dan aangegeven. Spul word niet... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

1,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

1,5

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had ook iets besteld wat ze claimen…

Ik had ook iets besteld wat ze claimen onverwoestbaar te zijn na 2 uur van het ontvangst was het product al kapot.
Geschreven foto's gestuurd en dan krijg je een mailtje 30% vergoeden of in originele staat terugsturen naar China. Dit bedrijf is volgens mij puur op je geld uit en niets wat ze schrijven klopt niet. Dat speeltje wat ze zeggen is voor alle rassen en onverwoestbaar is levensgevaarlijk. Ik heb contact gehad met het Autoriteit Consument en Markt gehad en mijn ervaring met dit bedrijf verteld. Het is een dropshipping bedrijf en ze moeten een retouradres in Nederland hebben en ze mogen niet zeggen dat je het naar de verzender in het buitenland moet terug sturen. Het ACM hoopt dat meer mensen zich melden over de ervaringen met dit bedrijf. Ik kreeg als antwoord van Ruffy dat ze mijn emails niet meer zullen beantwoorden.
Ze zijn gewoon weg scammers niet bestellen bij zo een bedrijf

8 de octubre de 2024

Slecht!

Slecht!
Oplichters!
Wel laten betalen en niets leveren

10 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Paar mails gestuurd om de bestelling te…

Paar mails gestuurd om de bestelling te annuleren gaat binnen de 48 uur staat op de site heb binnen 9 uur mail gedaan dus ruim binnen de tijd dus geen reactie krijg je zodat je natuurlijk niet binnen die 48 uur zit pech dan want heb bewijs dat dit wel zo was. Ps mensen kijk eerst is bij shein of temu want zijn de zelfde spullen alleen 3@4 maal duurder krijg je dag later mail terug dat u bestelling al verzonden is kan niet meer geannullerd worden als je een dag wacht om te antwoorden niet nee 🤦🏽‍♀️

9 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas op ze leveren niet, houden je aan het lijntje

Niets kopen bij Ruffy, het zijn oplichters!!!
Bij Ruffy een honden koelmat besteld. Na 10 dagen (max termijn van levering) gebeld. Zijn nooit te bereiken, alleen een antwoordapparaat dat het zo druk is. Via de mail wordt er gezegd dat het aan de leverancier of bezorger ligt. Geen duidelijk antwoord. 3x gemaild maar geen enkele actie. Voor 34 euro opgelicht door deze nepsite. Hoop dat ze ooit opgepakt worden door oplichting. Nu 4 weken verder en nog niets gehoord.

7 de octubre de 2024

Oplichters

Ten eerste wil ik vermelden dat de vele 5 sterren reviews hier allemaal nep zijn. De tekst is krom, slaat de plank finaal mis en je ziet duidelijk dat het geschreven is door betaalde personen met nepaccounts die maar wat onzin schrijven om het gemiddelde omhoog te krikken.

Dit zegt eigenlijk al genoeg.

Mijn verhaal in het kort. Product besteld maar willen retourneren. Vervolgens te horen gekregen dat het naar China moet met retourkosten die hoger zijn dan de kosten van het product zelf.

De site is in het Nederlands, de retourkosten naar China staan ergens verstopt in een FAQ die je niet snel kunt vinden.
Wat je wel gelijk vermeld ziet is de gelogen belofte van snelle levering (het duurde een maand) en makkelijke retourbeleid.

Als vervolgens het product dan ook niet de goede maat is, kan ik nietanders concluderen:

Niets kopen bij deze oplichters!!

1 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik vrees dat dit weer z'on Chinese nep…

Ik vrees dat dit weer z'on Chinese nep site winkel is. Je krijgt bagger opgestuurd. Retour is onmogelijk en de zogenaamde positieve reacties zijn simpelweg gewoon fraude. De overheid en justitie moet hier gewoon ingrijpen. Ik vind dat Trustpilot erg onbetrouwbaar aan het worden is. De nep Chinezen worden geen strobreed in de weg gelegd. Mijn advies is dan ook niet bestellen bij deze oplichters.

2 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super long waiting time for delivery

Super long waiting time for delivery. Bed much smaller than listed on website, appears to be in Rotterdam but all products shipped from China. I will not order from them again.

14 de septiembre de 2024

Dubieuze webwinkel

Geen deftige webwinkel : leveringen duren tot 4 weken ,en langer, geen deftig antwoord op mails, kwaliteit laat te wensen over, dropshipping, geautomatiseerde mails, en als je iets moet terug sturen draai je voor de kosten op naar China : terug sturen duurder dan artikel. Dus laat u hier niet vangen en koop hier niet. Chinese rommel.

6 de septiembre de 2024

Othopedische mat xxl

Othopedische mat xxl is kleiner, platter en gevuld met nylon wol. Ze stuurden na klachtmail een nieuwe mat op van dezelfde verkeerde afmeting.
Niets is wat het lijkt bij Ruffy.
Helaas bedrog.

27 de septiembre de 2024

Slecht bedrijf

Pakket niet ontvangen en geen terugbetaling,🤬🤬🤬🤬reacties zijn dan wij wensen u een mooie dag!!
Deze reactie zal ook wel weer verwijderd worden want kritiek kunnen ze niet tegen.wat een ellende had/heb ik met dit bedrijf! Heb nu de rechtsbijstand ingeschakeld zodat zij het verder aan gaan pakken

25 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld maar komt nooit aan

Besteld maar komt nooit aan.
Ik zie nu ook allerlei positieve recensies staan waaraan ik aan de toon en woordkeuze kan zien dat het geen echte recensies zijn. Balen. Had beter op moeten letten. 🤬

23 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht bedrijf bestel niets

Zeer slecht bedrijf bestel 1 barkbuddytot zover goed ontvang dat ding (behalve dat mijn hond en vogels er bang van zijn) en betaal vervolgens krijg ik de incasso op mijn dak ik zou er 2 besteld hebben van alles geprobeerd meerdan ik wens je een mooie dag kwam het niet, uitgelegd dat ik er maar een besteld had had gekregen en gelijk betaald. Voor dovemans oren,niets bestellen chinese rommel.

19 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het duurde ontzettend lang en duur

Het duurde ontzettend lang, had het ook zelf in China kunnen bestellen voor minder geld. Kussen large is heel klein en erg duur in verhouding dus geen aanrader je kan beter zelf direct bestellen in China of andere winkel

19 de septiembre de 2024

BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF

BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF. OPLICHTERS!!
Ze verkopen waardeloze rommel. Je kunt je geld net zo goed meteen in de prullenbak gooien.
De positieve reviews op deze site zijn ook niet te vertrouwen. De positieve reviews lijken allemaal op elkaar.

17 de septiembre de 2024

Niet zo blij met Ruffy

Niet zo blij met Ruffy. Wacht al ruim 11 dagen op levering en was bij plaatsing bestelling zo stom om niet eerst Trustpilot te checken. Er is van de 5 hondenmanden die ik heb besteld inmiddels 1 binnen en de kwaliteit is bedenkelijk. Heb nu in mail om annulering rest bestelling gevraagd en teruggave restant betaling minus die ene geleverde verfrommelde mand. Ik las ergens dat iemand het bos in werd gestuurd dat annulering niet meer kon wegens goederen onderweg. Zullen ze mij ook wel mee afschepen. NOOIT meer iets bij Ruffy en NOOIT meer een website vertrouwen zonder dat ik trustpilot heb bekeken.

17 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.