Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dramatisch! 2 weken geleden bestelling geplaatst tracking gegevens laat alleen zien “wachten op gegevens” Ik heb wel een trackingnummer, maar dat toont alleen bestelling gereed op 15 september en vand... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas ook hier geen product of update terwijl ik mijn product al 11 dagen geleden besteld heb (#35088). Ook geen reactie op mijn mail. Ik check vaak eerst Trustpilot voordat ik een product bestel maa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Normaal ben ik altijd voorzichtig, maar deze keer helaas niet genoeg. Wat een vergissing om met dit zogenaamde 'bedrijf' zaken te doen! Hoewel hun KvK-registratie in Rotterdam staat (Karel Doormanstra... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misleiding! De beoordeling die de site lijkt te hebben via Google word gemanipuleerd door alleen de 4 en 5 sterren reviews te gebruiken. Levertijd is veeeeeel langer dan aangegeven. Spul word niet... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

1,5

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Drie onverwoestbare speeltjes gekocht

Drie onverwoestbare speeltjes gekocht. Binnen 5 minuten kapot. Is gewoon bagger rechtstreeks uit China niet kopen wat een rommel.

7 de enero de 2025

Beste Lammert,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het speelgoed hun beschrijving niet heeft waargemaakt en zo snel is gebroken.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om producten te ontvangen die niet aan de verwachtingen voldoen, vooral wanneer duurzaamheid een belangrijk verkoopargument is. Uw feedback is gedeeld met ons productteam om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de aanbieding te beoordelen. We willen items aanbieden die veilig, betrouwbaar en duidelijk beschreven zijn, en we betreuren het dat dit niet uw ervaring was.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Ruffy verkoopt troep van AliExpress

Ruffy verkoopt troep van AliExpress. Dus je zit een eeuwigheid te wachten op je bestelling. Oneerlijke verkoopmethoden.

10 de diciembre de 2024

Lieve,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze winkel u teleurgesteld en misleid heeft gemaakt.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer dan verwacht te wachten op een bestelling en te voelen dat de productkwaliteit of sourcing niet duidelijk werd gecommuniceerd. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productbeschrijvingen, eerlijke prijzen en betrouwbare service bieden. Uw feedback is belangrijk en helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en leveringsverwachtingen.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en een resolutie aan te bieden. Neem gerust contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben er weer ingestonken

Ik ben er weer ingestonken. Zich voordoen als een Nederlandse site, Nederlands mailadres, Nederlandse contactpersonen, Nederlandse verzendorganisaties. Maar uiteindelijk komt het tóch uit China! Voldoet het niet en wil je je geld terug dan moet je het terugsturen naar China met track & trace!! á € 26,-!!
Pure oplichting dus. Ja, je mag het houden, krijg je 30% korting. Uiteindelijk ben je dan goedkoper uit dan terugsturen en gooi je € 25,- in de prullenbak.
Maar ik kan alleen boos zijn op mezelf dat ik er weer ben ingetrapt.

6 de enero de 2025

Beste Inge,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons echt te horen dat u zich door het retourproces en de oorsprong van het product misleid en gefrustreerd voelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een lokale dienst te verwachten en dan te worden geconfronteerd met onverwachte internationale terugkeervoorwaarden. Hoewel we samenwerken met wereldwijde leveranciers, willen we onze klanten duidelijke informatie en eerlijke opties bieden. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waarop we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en de bruikbaarheid van ons terugkeerbeleid.

We waarderen uw eerlijkheid en betreuren het dat deze ervaring zoveel frustratie heeft veroorzaakt. Als u ervoor openstaat, kijken we graag naar uw zaak en bieden we ondersteuning. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bestellen tenzij je engelen geduld hebt

Waardeloze organisatie
Duurt eeuwig elke keer deze week deze week
Nou Ruffy dit was 1malige zodra het hopelijk ooit binnen komt
Mensen bestel niks via ruffy.nl

5 de enero de 2025

Beste Den,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en de algehele service niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht, vooral als updates onduidelijk of vertraagd zijn. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we realistische leveringsschattingen en responsieve ondersteuning bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond communicatie en betrouwbaarheid.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en hulp te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is niet wat het lijkt

Scharen trimset besteld. Slechts 3 scharen gekregen i.p..v. 4 . De beloofd 3 e books zaten er niet bij. De Levertijd was 3 x zo lang als gezegd. Was niet te traceren. Achteraf is het spul uit China dus veel te duur betaald. Bedrijf leek Nederlands en oké met garantie beloftes. Had beter zelf kunnen bestellen bij Ali express of Temu. Was ik een stuk goedkoper uit geweest.

3 de enero de 2025

Beste Mariaschepenens,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling onvolledig is aangekomen, langer heeft geduurd dan verwacht en niet aan uw verwachtingen voldeed op het gebied van waarde en transparantie.

We begrijpen hoe frustrerend het is om minder items te ontvangen dan beloofd en vertragingen op te lopen zonder duidelijke tracking. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productvermeldingen, realistische leveringsschattingen en betrouwbare service bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond de nauwkeurigheid en communicatie van de vervulling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na plaatsen van bestelling enorm lang…

Na plaatsen van bestelling enorm lang moeten wachten. Beloofde levertermijn lang overschreden. Als je naar Ruffy mailt krijg je wel mails terug, maar steeds met vage, onduidelijke antwoorden. Uiteindelijk "zou de bestelling verloren geraakt zijn" en wordt er een nieuwe order verstuurd. En dan kan de levertermijn van 10 dagen opnieuw ingaan. (10 dagen komt niet overeen met de beloofde termijn op de website, die korter is) Kortom, je wordt lang aan het lijntje gehouden, zodat de levertermijn eender hoe lang kan zijn. Ik dacht nooit nog iets te zullen ontvangen, maar een kleine maand na bestelling is er toch een artikel toegekomen. Duidelijk een namaakproduct van het artikel op de foto, 1/3de van de prijs waard. Dus veel te veel betaald. Wij bestelden het grootste hondenkussen, (XXL) is amper groot genoeg voor een border collie. Zou antislip zijn, het glijdt als een glijzeil. Het gratis toegezonden speeltje, (niet nodig bovendien) is na 1 uur spelen kapot. Deze site zou moeten stopgezet worden, puur bedrog, foute handel.

2 de enero de 2025

Beste Ann,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling aanzienlijk langer heeft geduurd dan verwacht en dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed op het gebied van kwaliteit, grootte en functionaliteit.

We begrijpen hoe frustrerend het is om vertragingen, onduidelijke communicatie onder ogen te zien en een item te ontvangen dat niet overeenkomt met de beschrijving. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten. Uw feedback is gedeeld met ons team om de leverbetrouwbaarheid, productnauwkeurigheid en klantenondersteuning te helpen verbeteren.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

Is dropshipping vanuit China

Is dropshipping vanuit China. Ik heb halsband besteld van 24 euro, terwijl dezelfde halsband bij Shein 3 euro is. Helaas kwam ik daar telaat achter.

30 de diciembre de 2024

Beste Cindy,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld was over de prijsstelling en sourcing van het product.

We begrijpen hoe frustrerend het is om een prijsverschil te ontdekken na het plaatsen van een bestelling. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we via ons platform een samengestelde selectie en betrouwbare service aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en waarde.

Let op!!

Let op!!! Allemaal producten vanuit China, alleen betaal je de hoofdprijs! Verzenden duurt lang! Niet bestellen bij deze site!!!!

Beste Margreet,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en productsourcing niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht en zijn van mening dat de prijsstelling niet de oorsprong van het product weerspiegelt. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we via ons platform een samengestelde selectie en betrouwbare service aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en leveringsverwachtingen.

Slechte ervaring

Slechte ervaring
Mijn bestelling kwam in twee delen, beide te laat, en ik moest zelf vragen om een track-and-tracecode. Toen het eindelijk aankwam, bleek het verkeerde product te zijn van een andere klant dan nog! Klantenservice was teleurstellend, en nu wacht ik op mijn geld terug. Dit was mijn eerste en laatste keer bestellen.

28 de diciembre de 2024

Beste Timo,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling te laat is aangekomen, in afzonderlijke zendingen, en uiteindelijk het verkeerde item heeft opgenomen. Dat is zeker niet het serviceniveau dat we willen bieden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om met vertragingen, verwarring en teleurstellende klantenondersteuning om te gaan, vooral als je blijft wachten op terugbetaling. Uw feedback belicht serieuze problemen in ons prestatie- en communicatieproces en we nemen het serieus.

Als u nog steeds op een resolutie wacht, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen prioriteren en de zaken recht kunnen zetten.

Wat betreft Ruffy

Wat betreft Ruffy
Je kan de producten beter rechtstreeks in China bestellen! Veel goedkoper en sneller verzonden. Zeer slechte communicatie. Ik ben al meer dan 2 weken aan het wachten op mijn bestelling.
Laat u niks wijsmaken!

28 de diciembre de 2024

Beste Paul,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en communicatie niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht en zijn van mening dat de waarde en service niet duidelijk zijn gecommuniceerd. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we via ons platform een samengestelde selectie en betrouwbare ondersteuning bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en reactievermogen van de levering.

Waardeloos

Waardeloos, hondenbal besteld voor sterke hond. Post zei dat pakje gevallen was. Toch gevonden wat zit erin? 2 gifts die in 20 seconden totaal verrot gebeten waren. Mail heen en weer, geen bal. Geen bewijs dus ook geen nazending. Waardeloos!!!

26 de diciembre de 2024

Geachte mevrouw van Ree,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons echt te horen dat uw bestelling beschadigd en onvolledig is aangekomen en dat u zich door het vervolgproces gefrustreerd en niet ondersteund voelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om de verkeerde items — te ontvangen, vooral als ze niet voldoen aan de behoeften van een sterke hond, en dan uitdagingen aangaan om het probleem op te lossen. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, met name wat betreft de nauwkeurigheid van de prestaties en het reactievermogen van de klantenservice.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

China “brol”

Schandalig dat zulke bedrijven kunnen blijven bestaan!
Dit komt allemaal uit China, waar ze zeer goedkoop inkopen en dan verkopen aan 4 a 5 maal het dubbele van de prijs!
Wij voelen ons meer dan bedrogen!
Onze orthopedische hondenkussen werd op 01/12 besteld en werd pas op 24/12 geleverd!!!
Dit kussen is hoogstens 10 euro waard en geen 50 euro!!!

24 de diciembre de 2024

Beste Tom,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat de levertijd en de waargenomen waarde van het orthopedische hondenkussen niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht en vinden dat het product de prijs niet weerspiegelt. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we via ons platform een samengestelde selectie en betrouwbare service aanbieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond leveringstransparantie en productwaarde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTING sluit je aan bij de zaak tegen ruffy

Net als vele anderen ook opgelicht door ruffy.

Heb jij ook een nare ervaring stuur dan een mail naar zaak.ruffy (@) gmail.com
Samen staan we sterk en kunnen we gerechtigheid krijgen

26 de noviembre de 2024

Beste Alexander,

Bedankt voor het delen van uw zorgen. Het spijt ons echt te horen dat je ervaring met onze winkel je misleid en ontevreden heeft gemaakt.

We begrijpen hoe verontrustend het is wanneer niet aan de verwachtingen wordt voldaan —, hetzij als gevolg van vertragingen bij de levering, productkwaliteit of communicatieproblemen. Hoewel we ernaar streven om duidelijke informatie en betrouwbare service te bieden, blijkt uit uw feedback dat we in uw geval tekortschoten. We nemen alle feedback serieus en streven naar verbetering op basis van wat onze klanten delen.

Als u openstaat om dit rechtstreeks op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Ali expres spullen

Ali expres spullen . Niet kopen hier zijn OPLICHTERS!!!!!!

Beste Martijn,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze winkel u teleurgesteld en misleid heeft gemaakt.

We begrijpen hoe frustrerend het is om te voelen dat de oorsprong of waarde van een product niet duidelijk werd gecommuniceerd. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we een samengestelde selectie, responsieve service en transparante informatie aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond duidelijkheid en vertrouwen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog steeds mijn Orthopedische…

Nog steeds mijn Orthopedische hondenmatras XL niet ontvangen. Ik heb al zoveel mails gestuurd met verzoek om terugstorten. Ze hebben voorwaarden op hun site maar daar doen ze niet aan ze gaan voorbij aan de rechten van de koper. Ze hebben een hoofdkantoor in Rotterdam ook een kamer van koophandel registratie en ook een Nederlands telefoonnummer hun website doet voorkomen dat ze een Nederlandse webwinkel zijn. Allemaal fake gewoon zo Chinees als het maar kan zijn je merkt het alleen als je zolang moet wachten en tja dan ben je er al ingestonken. Ze hebben beloofd om een XL matras opnieuw te versturen want de bestelling was ineens zoekgeraakt? Tot overmaat van ramp kregen we ineens een mini matrasje toegezonden waar de hond niet op past 55 cmx40 cm dat is geen XL nu na lang gemail en geharrewar een nieuwe toezending maar helaas geen track en trace dus toch een kat in de zak. Ik kan hier best pissig om worden hond wacht al behoorlijk lang op zijn kussen en ik heb 42,36 betaald voor een flut dingetje.......Ruffy is een nepbedrijf wat geld afhandig maakt met valse voorwenselen en handelen in strijd met de wetgeving ....Ze lappen alle regels aan hun laars. Hoe lang gaan ze dit in Nederland nog tolereren ?? Ik zeg opzouten met al die vage Chinese webwinkels.

Beste A. Thijssen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen over de aanhoudende problemen met uw bestelling en de frustratie die deze heeft veroorzaakt.

We begrijpen hoe verontrustend het is om weken op een product te wachten, het verkeerde item te ontvangen en ons gedurende het hele proces niet ondersteund te voelen. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten. Uw feedback wijst op ernstige bezorgdheid over onze nauwkeurigheid, communicatie en transparantie van de levering, gebieden waar we actief aan werken om te verbeteren.

We betreuren het oprecht dat uw hond is blijven wachten en dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen prioriteren en een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Het helpt ons beter te doen.

Goedkoop China-prul!

Los van het lange wachten op je bestelling, krijg je ook geen artikelen die maar iets op de foto's van de website lijken.
Als je dan contact opneemt met de klantenservice bieden ze meteen 20% korting aan en mag je het retour sturen op eigen kosten. Ga je hiermee niet akkoord krijg je 30% korting, maar daar blijft het dan ook bij. Ik was even niet alert en heb vooraf geen review gelezen, maar bestel hier niet! Ondanks de Nederlandse website is dit gewoon goedkoop China-prul.

10 de diciembre de 2024

Beste Alana,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet aan de verwachtingen voldeed en dat het product verschilde van wat online werd getoond.

We begrijpen hoe frustrerend het is om op een levering te wachten en voelen ons dan teleurgesteld over de kwaliteit en ondersteuningsopties. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productvermeldingen, eerlijk beleid en responsieve service bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond productrepresentatie en klantenservice.

Verkoop van rotzooi

Wat een rotzooi die zogenaamde sterke speeltjes. De grootste slopers zouden dit niet kapot krijgen.
Onze kleine pup van 7 maanden binnen 5 minuten. Wat een oplichting.
Geen oplossingen. 20% retour.. heb het ze laten houden. Hoe kun je je medemensen zo schandalig oplichten???

2 de diciembre de 2024

Beste Steef,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons echt te horen dat het speelgoed niet aan je verwachtingen voldeed en dat je puppy het zo snel kon breken.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een product te ontvangen dat niet overeenkomt met de beschrijving, vooral wanneer duurzaamheid een belangrijk punt van zorg is. We betreuren het ook dat onze retouropties niet eerlijk of nuttig waren bij het oplossen van het probleem. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, met name rond productkwaliteit en klantenondersteuning.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw zaak te onderzoeken en een betere oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Het helpt ons beter te doen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgepast voor dit verdienmodel.

Opgepast voor dit verdienmodel.
Bestel hier zeker niets!
Kwaliteit is namaakspul uit China, je kan retourneren, op eigen kosten.
Uiteraard bieden ze 20 %van de aankoopprijs, waar al genoeg op betaald is wegens de dure prijs voor nepspul.
Foto's op de site zijn niet wat je krijgt.
Jammer dat deze mensen via deze weg geld verdienen met onze liefde voor huisdieren.
Als je hen hiermee mee confronteert, blijft het stil aan de overkant.

17 de diciembre de 2024

Lieve,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het productkwaliteits- en retourbeleid niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om te voelen dat de ontvangen items niet overeenkomen met de foto's of prijzen, en dat communicatie niet reageert. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productvermeldingen, eerlijke ondersteuningsopties en duidelijke informatie bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en klantenservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop hier niet 75€ kwijt artikel nooit…

Koop hier niet 75€ kwijt artikel nooit aangekomen en terug betalen doen ze ook niet klantenservice kan je niet bereiken dus KOOP HIER NIET

17 de diciembre de 2024

Beste Catherine,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u moeite heeft gehad om onze klantenservice te bereiken.

We begrijpen hoe frustrerend het is om ongehoord en uit eigen zak te voelen, vooral als niet wordt voldaan aan de verwachtingen rond levering en ondersteuning. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen prioriteren en naar een oplossing kunnen werken.

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Een ontzettend slecht bedrijf. De spullen komen vrijwel allemaal uit China, maar daar word je vooraf niet duidelijk over geïnformeerd. De klantenservice is eveneens waardeloos: geen begrip en geen oplossingen, alleen loze kortingen die niets oplossen.

De kwaliteit van de producten is slecht, zeker gezien de hoge prijzen. Als je toch iets uit China wilt bestellen, kun je net zo goed naar Shein of AliExpress gaan. Na veel heen-en-weer mailen kun je het product uiteindelijk retourneren, maar alleen naar een warenhuis in China. Dat kost je ontzettend veel geld.

Kortom, een waardeloos bedrijf met een klantenservice die totaal niet helpt. Bespaar jezelf de frustratie en koop hier niet.

13 de diciembre de 2024

Beste Jasmine,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons te horen dat de productkwaliteit, transparantie en klantenservice niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om je misleid te voelen over de oorsprong van het product en om te worden geconfronteerd met dure retouropties. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we duidelijke informatie, eerlijk beleid en responsieve ondersteuning bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond communicatie, productrepresentatie en klantenservice.

Ruffy Store Support Team

8 consejos para escribir buenas reseñas.