Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er ging iets goed fout met mijn bestelling en dit werd niet goed opgepakt, niet fijn dus. Gelukkig zag de office manager de mailwisseling en greep zij in en werd ik 's avonds door haar gebeld dat he... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zooltjes besteld, maar helaas zaten deze niet prettig. Binnen 30 dagen mag geretourneerd staat aangegeven, moet je t eerst aanmelden. Dit gedaan, kreeg als reactie dat zooltjes niet worden terug geno... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top, na jaren sukkelen met mijn rug en meerdere fysiotherapeuten gehad ben ik nog twee keer erg goed geholpen en op het goeie weg met mijn rug goede vooruitzichten met nog wat therapie te gaan eindeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De oorzaak van mijn lage rugklachten (si gewricht blokkade) werd snel ontdekt door de fysiotherapeut. Ik ben meteen doorverwezen naar een manueel therapeut die me snel heeft geholpen. Mijn rugklachten... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Estación de salud con autoservicio

Escrito por la empresa

De Rug expertise shop is ontstaan om structureel rug, voet en nek klachten aan te pakken. Niet de pijn verlichten, maar de oorzaak verhelpen. De Rug Expertise Shop is onderdeel van het gerenommeerde, landelijke Rug Expertise Centrum.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,8

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De zooltjes waren er snel na…

De zooltjes waren er snel na bestelling.
Echter:
-je kunt kennelijk alleen 2 zooltjes bestellen (niet alleen links of alleen rechts);
- onder allebei de zooltjes staat een L (van links);
- ik heb een kortingscode ingevuld (met toelichting in mijn mail van 30 mei) maar die korting nog niet mogen ontvangen.
M.vr.gr.,
Jan Snoek, De Bilt

29 de mayo de 2024

Hi Jan,

Bedankt voor je feedback!

De zooltjes worden inderdaad per paar verkocht (dus een linkse en een rechtse).

De L op de achterkant geeft de maat van de zooltjes aan, niet links of rechts.

De kortingscode is inderdaad niet goed ingevuld. Ik heb het geld van de bedoelde korting teruggestort.

Ik heb je ook gemaild met bovenstaande informatie.

Veel plezier met je zooltjes!

fijne kussen

fijne webshop, snelle levering
Heb een kussen voor mijn nek gekocht, nu een paar nachten mee geslapen en ik word nu al uitgeruster wakker.

27 de marzo de 2024

Kijk, dat horen we graag. Dankjewel voor je review Christien

Top!

Deze kussen is echt super goed. Jarenlang opzoek gegaan naar de juiste kussen en diverse dure merke aangeschaft, zonder tevreden resultaat. Ligt en voelt prima, geen nek en schouderpijn meer. Top product!

25 de marzo de 2024

Respuesta de Rug Expertise Shop

Wat een mooie review! Hier doen we het voor, dankjewel!

Prima

Snel geleverd!

20 de marzo de 2024

Respuesta de Rug Expertise Shop

Bedankt voor je review, fijn dat je tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Makkelijk besteld en snel bezorgd. Over de kussens die ik nu twee dagen aan het uitproberen ben heb ik nog geen mening.

4 de febrero de 2024

Respuesta de Rug Expertise Shop

Fijn dat onze service wordt gewaardeerd! Veel plezier met het kussen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit.

25 de noviembre de 2023

Respuesta de Rug Expertise Shop

Bedankt voor je mooie review Henric! Fijn dat je onze producten en service waardeert.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden over de levering

Snelle correcte levering.
Moest even wennen aan de zooltjes maar nu erg tevreden.

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Rug Expertise Shop

Kijk, dat horen we graag! Het kan inderdaad even wennen zijn, maar goed om te horen dat je er erg tevreden over bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijke website en snel…

Makkelijke website en snel verzonden.Heb zooltjes gekocht en deze zijn makkelijk kleiner te maken om ze in je schoenen te laten passen.

22 de noviembre de 2023

Respuesta de Rug Expertise Shop

Goed om te horen, dankjewel. Veel plezier met je zooltjes!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.