Consulta las opiniones de los clientes
In april besteld en alleen maar excuusjes en loze beloftes door de oude eigenaar. Inmiddels is het bedrijf overgenomen en hebben de opvolgers, 5 stairs, de order alsnog keurig uitgeleverd, 5 maanden... Ver más
just now Nieuw Wij hebben eind april besteld. Na het verstrijken van de levertijd contact opgenomen en toen te horen gekregen dat er problemen waren met z’n compagnon. Na een poosje wachten en over... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 36% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer tevreden met onze RVS trapleuningen!
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe RVS trapleuningen. Vanaf het begin was er prettig contact en werd er goed meegedacht. Nick heeft zich persoonlijk ingezet om ervoor te zorgen dat alles uiteindelijk goed geregeld werd.
De verdere afhandeling is vervolgens door Five Stairs opgepakt. We konden onze leuningen daar op de locatie afhalen en werden vriendelijk geholpen door het personeel, zelfs tijdens de pauze. 😉
Vandaag hebben we de leuningen gemonteerd en het resultaat mag er echt zijn. De kwaliteit is uitstekend en de afwerking is super. De leuningen geven onze trap precies de uitstraling die we voor ogen hadden.
Bedankt Nick voor je persoonlijke inzet en bedankt het team van Five Stairs voor de nette afhandeling en service.
Wij zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen jullie zeker aanbevelen!
Beter laat dan nooit
Beter laat dan nooit! Dankzij de overname (five stairs heeft de boel overgemonen) is onze zending dan toch geleverd! Wij zijn blij met deze top service! Thanks mannen!
Het duurde even
In april besteld en alleen maar excuusjes en loze beloftes door de oude eigenaar. Inmiddels is het bedrijf overgenomen en hebben de opvolgers, 5 stairs, de order alsnog keurig uitgeleverd, 5 maanden later.
Mooie en complete trapleuningen!
Rvs trapleuning
just now
Nieuw
Wij hebben eind april besteld. Na het verstrijken van de levertijd contact opgenomen en toen te horen gekregen dat er problemen waren met z’n compagnon. Na een poosje wachten en over en weer mailen bleven wij toch hoop houden het het goed zou komen. Eind juli kregen we te horen dat hij ze ging maken in de vakantie periode. Nu hebben wij gister onze leuningen kunnen ophalen. Wat een topkwaliteit en Nick heeft ons ook vriendelijk te woord gestaan en bevestigingstips gegeven. Ik snap dat mensen denk dat het niet goedkomt, maar geef deze man ook de kans om alles op te lossen. Hij komt z’n beloftes echt na.
Zeer slechte ervaring met rvstrapleuningonline.nl
1 mei 2 trapleuningen besteld en alles betaald.
Het is nu 18 augustus en helaas nog steeds niets ontvangen. Wel een paar keer een mail ontvangen na veelvuldig mailen en vragen om een reactie. Ik heb ook een aangetekende brief gestuurd, maar die kwam gewoon terug omdat er niemand aanwezig was en ze hem niet ophaalde. Ik begreep uit de ontvangen mails dat er problemen zijn met een partner en dat ze er mee bezig zijn. Ook telefonisch niet bereikbaar. Het vreemde is dat je nog wel steeds kan bestellen zodat er wel geld binnen komt. Dus hoe zit dit. Mag dit wel of is dit oplichting?? Zijn er soms meer personen met dit probleem bij RVStrapleuningonline.nl ?
Vakmanschap
De drie leuningen die wij hebben laten maken bij rvstrapleuningonline zijn erg mooi geworden in een zwart gepoedercoate uitvoering. Het zijn stuk voor stuk kwaliteits designproducten en daar genieten wij nu dagelijks van. Nick Duijs is een vakman die weet wat hij doet. De service was uitstekend en wij zijn zeer tevreden over het mooie eindresultaat.
WAARSCHUWING
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven. Zelfde verhaal: in mei een online bestelling geplaatst, nooit geleverd, na herhaaldelijke pogingen tot contact alleen een zielige mail ontvangen. Conclusie: geld weg, geen leuningen. Voelt als oplichterij.
Oplichting
Oplichting!
Bij ons zelfde verhaal al 3 maanden aan wachten op bestelling. Eerst een verhaal van een ziekte nu steeds updates tot overname bedrijf . Geld daar kun je heen fluiten meneer gaat gewoon failliet dit is uitstel van executie
Trap hier a.u.b. niet in je bent zo 400 euro armer
Niet geleverd, geen geld terug!?
Op 12 april 2026 bestelde en betaalde ik een trapleuning van € 255,20. De aangegeven levertijd was 20 tot 25 werkdagen. Op 9 juni was deze termijn al ruimschoots verstreken, terwijl ik nog niets had ontvangen.
Daarna volgde telkens nieuw uitstel. Als redenen werden onder meer psychische klachten door overbelasting, handklachten, verder herstel, het vertrek van een compagnon, te veel telefoongesprekken en problemen rond de voortzetting van de productie genoemd. Ook meerdere toezeggingen om contact op te nemen of duidelijkheid te geven werden niet nagekomen.
Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en om terugbetaling gevraagd. Niets ontvangen en Nick Duijs, vermeldt nog wel eventje terloops dat het jammer is dat klanten bij faillissement vaak niet gehoord worden, als een soort ondertoons dreigement....
Betaald, niets geleverd, alleen excuses
Je kunt je geld nog beter in het casino vergokken dan hier uitgeven. Daar heb je tenminste nog kans dat je er iets voor terugkrijgt. Hier ben je je geld kwijt en krijg je alleen uitstel, excuses en nul duidelijkheid. Absoluut de slechtste aankoopervaring die ik ooit heb gehad.
Helaas zijn wij ook de dupe geworden…
Helaas zijn wij ook de dupe geworden van een bestelling die nooit is geleverd. Na een e-mail waarin werd aangegeven dat hij er tijdelijk uit lag, zou hij zijn werkzaamheden weer hervatten. Sindsdien is er echter geen enkel contact meer mogelijk. Er wordt niet gereageerd op e-mails, telefoontjes worden niet beantwoord en de bestelling is nog steeds niet geleverd. Erg teleurstellend.
Onvolledige en beschadigde levering
Wij hebben ruim drie maanden op onze bestelling gewacht. Uiteindelijk zijn de trapleuningen geleverd, maar helaas waren twee leuningen beschadigd en ontbraken er 2 van de 7 beugels.
Direct na ontvangst hebben wij contact opgenomen via WhatsApp en e-mail, voorzien van foto's van de schade. Inmiddels zijn we drie weken verder en hebben wij ondanks meerdere pogingen nog steeds geen inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen.
Dat vinden wij erg teleurstellend, omdat wij de bestelling graag netjes met het bedrijf hadden willen afhandelen. Wij hopen alsnog dat er contact wordt opgenomen en dat er een passende oplossing komt voor de beschadigde en onvolledige levering.
Helaas nog steeds geen contact te…
Helaas nog steeds geen contact te krijgen met Nick, terwijl hij aangeeft contact op te nemen vanaf 8 (!) juni...... Kom met een oplossing of stort ons geld terug...
Wij wachten inmiddels vanaf 12/4 op onze trapleuningen, die binnen 4 weken geleverd zouden worden...
Op 16 april een bestelling geplaatst
Op 16 april een bestelling geplaatst. Tot op heden is er helemaal niks geleverd en is er met geen mogelijkheid contact te leggen met Nick. Communicatie is zeer slecht.
Niet hier bestellen
Op 18 maart heb ik trapleuningen en trapleuninghouders besteld. Tot op heden is de bestelling slechts gedeeltelijk geleverd. Daarnaast zijn er te weinig of onjuiste trapleuninghouders geleverd, waardoor de trapleuningen nog steeds niet gemonteerd kunnen worden.
Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar tot nu toe zonder resultaat via telefoon en e-mail.
Update:
Naar aanleiding van mijn eerdere review is hier wel gereageerd. Ik heb echter nog geen reactie ontvangen op mijn e-mails en telefonisch contact is niet gelukt.
Mijn bestelling betrof materialen voor slecht twee trappen. Volgens de website waren alle producten leverbaar op het moment van bestellen. Ik ben niet op de hoogte gebracht van eventuele omruilingen of afwijkingen in de levering. De levering vond later plaats dan verwacht en bleek bovendien niet volledig correct. Op dit moment is de bestelling nog steeds niet compleet, waardoor de montage nog niet kan worden afgerond

Respuesta de Rvstrapleuningonline
Heel tevreden over onze nieuwe rvs…
Heel tevreden over onze nieuwe rvs trapleuningen. Rvstrapleuningonline.nl combineert kwaliteit met een goede service.
Prachtig gebogen RVS trapleuningen
Prachtig gebogen RVS trapleuningen! Nick heeft passie voor zijn werk en leverde een geweldige service bij het herstellen van een fout die ik gemaakt had bij de bestelling. Een aanrader voor op-maat-gemaakte trapleuningen!
Voor de tweede keer mooi werk.
Voor een tweede keer een bestelling gedaan via RVStrapleuningonline.nl, dit keer 3 leuningen. Ik kreeg weer een vel thuis om de bestaande leuningen over te trekken en aan te geven waar de grepen moeten komen. Ik kreeg - na een kleine vertraging door drukte en wat vriendelijk contact - de leuningen thuis geleverd. Ze zien er allemaal weer perfect uit, exact als de vorige keer.
Helaas had ik zelf een fout gemaakt en 1 leuning op z'n kop getekend. Na vriendelijk telefonisch contact zijn we er uit gekomen en heeft Nick me geholpen aan een vervangende leuning. Dank!
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring!
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met RVS Trapleuning Online. De trapleuning die ik heb besteld is van uitstekende kwaliteit: stevig, mooi afgewerkt en precies zoals verwacht. Je merkt meteen dat er gebruik wordt gemaakt van goede materialen en dat er aandacht is besteed aan de afwerking.
Daarnaast was de service ook erg prettig. Het contact verliep vriendelijk en professioneel, vragen werden snel beantwoord en de levering was netjes en op tijd. Alles was goed verpakt waardoor de trapleuning in perfecte staat aankwam.
Al met al een zeer positieve ervaring. Goede kwaliteit, betrouwbare service en een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een nette en duurzame trapleuning!
Top product, Top service
Na een eerdere bestelling van een trapleuning, mooi op maat gemaakt en zeer mooi afgewerkt (en voor transport zeer zorgvuldig verpakt), gelaste eindkappen, wederom voor een tweede trap leuningen besteld. Helaas waren de door mij bestelde leuningdragers minder goed te monteren, na contact met Nick zonder problemen omgewisseld voor ander type, top service! Tip voor wie graag mooie met zorg op maat gemaakte trapleuningen wil bestellen, kan ik RVS trapleuningen online zeker aanbevelen. Top product, top service!