Rvstrapleuningonline Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe RVS trapleuningen. Vanaf het begin was er prettig contact en werd er goed meegedacht. Nick heeft zich persoonlijk ingezet om ervoor te zorgen dat alles... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

In april besteld en alleen maar excuusjes en loze beloftes door de oude eigenaar. Inmiddels is het bedrijf overgenomen en hebben de opvolgers, 5 stairs, de order alsnog keurig uitgeleverd, 5 maanden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven. Zelfde verhaal: in mei een online bestelling geplaatst, nooit geleverd, na herhaaldelijke pogingen tot contact alleen een zielige mail ontvangen. Conclusie:... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

just now Nieuw Wij hebben eind april besteld. Na het verstrijken van de levertijd contact opgenomen en toen te horen gekregen dat er problemen waren met z’n compagnon. Na een poosje wachten en over... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 36% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

57 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op advies bij dit bedrijf trapleuningen…

Op advies bij dit bedrijf trapleuningen ral 1019 besteld en laten bezorgen. Het monteren van de trap leuningen was wel een klus, maar met de bijgeleverde montage-handleiding was het ons toch gelukt. Mooie uitstraling voor onze nieuwe woning, kan dit bedrijf zeker aanraden. M Bindels

10 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Communicatie kan beter, maar leveringsprobleem wordt uiteindelijk wel opgelost

Op 8/6/2025 bestelde ik een trapleuning Vanwege geen nieuws/levering sindsdien Na 2 mails opnieuw mijn beklag gedaan. Men nam kort erna contact met me op. Situatie wordt opgelost : de trapleuning wordt binnenkort geleverd en als tegemoetkoming ontving ik reeds een cadeaubon. Alzo uiteindelijk een positieve beoordeling.

8 de junio de 2025

Goedemorgen Koen,

Ik zag zojuist je review binnenkomen en vind het natuurlijk nooit prettig als een klant in onberispelijke staat is gehouden. bij deze dan ook eerst mijn oprechte excuses hiervoor.

Ik weet dat je een lange leuning van 450 cm besteld hebt bij ons die zwart gecoat moest worden. deze leuningen hebben vaak wel wat dagen extra vertraging in combinatie met vakantieperiode, Maar wat hier mis is gegaan zoek ik zo dadelijk meteen uit. voor 9:00 uur gaan we je berichten wat de status ervan is.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

na 14 dagen nog een gehoor van onze…

na 14 dagen nog een gehoor van onze bestelling .
Nog geen antwoord op onze mails.
Begin echt ongerust te worden .
kunnen ze ook niet bereiken via tel
Graag bericht
groet chris C

9 de septiembre de 2025

Goedemorgen Chris,

Wel wetende dat de order van je aankomende vrijdag in Belgie zal worden geleverd, maar waarom deze informatie niet goed is overgebracht durf ik nu even niet te zeggen. dadelijk rond 9:00 uur zal ik u telefonisch even benaderen en een toelichting geven.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Communicatie kan beter

Wij hebben op 05/08/2025 een RVS trapleuning besteld bij trapleuningonline.be en kregen onmiddellijk de installatiehandleiding en factuur in onze mailbox. Er liep echter wel het één en ander mis met de communicatie, met betrekking tot de levering. Nadat wij dit hebben aangekaart bij de firma werden wij persoonlijk gecontacteerd. Er werden excuses aangeboden en de verdere zaken rond levering werden afgesproken. Wij zijn nu in blijde verwachting van de trapleuning (en de kwaliteit van het product).

5 de agosto de 2025

Geen communicatie

Op 23 juli 2025 de bestelling geplaatst. Ik ben er van op de hoogte dat wegens drukte en onderbezetting er geen contact kan worden gelegd. Inmiddels 2 emails verder. Ik wil alleen weten wat de verwachte levertijd is. Om zo niets te horen nadat je besteld en betaald hebt, schept niet heel veel vertrouwen.

Na mijn bericht is er meteen contact opgenomen. De stand van zaken is doorgegeven. Fijn dat er nu meer duidelijkheid is. Nog steeds goed communiceren voorkomt dit soort berichten

23 de julio de 2025

Goedemiddag NaÏma,

ik heb het gelijk voor u nagekeken en inderdaad is er op 23 juli een order geplaatst met dezelfde achternaam. Hierover zijn vanmorgen wel update en status mails naar verzonden maar wel naar het opgegeven mailadres.

Daar staat al best veel informatie in, maar kom toch graag even met jullie in contact hierover. Ik had zojuist geprobeerd contact te krijgen met het opgegeven telefoonnummer, maar helaas nog geen contact.

ik hoor graag van je om de levering van je zwart gecoate leuningen voor volgende week door te spreken.

Hoor graag van jullie.

Alvast bedankt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte/ gebrekkige communicatie

Na weer een periode van minder goede communicatie , na onderstaande proces vanaf 16 mei. Zouden onze leunigen vrijdag ( dus niet maar dat is aangegeven) of vandaag geleverd moeten worden?? Weinig vertrouwen in, beloofde track en trace in iedergeval nog niet ontvangen....

16 mei trapleuning besteld. Op de site stond een levertijd van 8 tot 10 dagen. Nu 18 dagen later, nog steeds niets gehoord Twee keer gemaild, geen reactie. Hopelijk komt dit nog goed.

Mijn excuses voor het misverstand, fijn nu te weten hoe het zit!
Het is goed en adequaat opgepakt. Top.

16 de junio de 2025

Goedemorgen Arda,

Natuurlijk komt het goed met je bestelling bij ons, maar in deze tijd zijn we erg druk en mijn oprechte excuses als we je mailtje en belletje gemist hebben en geen reactie daarop hebben gegeven.

Ik had even zojuist eerst naar je bestelling gekeken en zag wel dat je leuningen had gekozen in het wit 9016. Voor rvs leuningen hebben we inderdaad een wat kortere levertijd, maar voor wit gecoat hanteren we 20 tot 25 werkdagen. Dit kun je altijd nog nalezen op de product pagina en in de orderbevestiging die na het bestellen is toegezonden.

Ik zal je straks rond 9:00 uur even bellen om te evalueren en te doornemen wat de status is van je bestelling.

Ik kom graag met je in contact vandaag.

Alvast bedankt.

Nick Rvs Groep

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige trapleuningen van RVS besteld…

Prachtige trapleuningen van RVS besteld en snel geleverd gekregen. Echt een sieraad voor in je huis, maakt de trap helemaal af. Gekozen om de einden dicht te lassen, waardoor het een mooi geheel is. Met liefde en passie gemaakt, dat zie je. We zijn er echt heel erg blij mee!

13 de junio de 2025

Fijn contact

Fijn contact, we hebben voor twee trappen gebogen leuningen besteld, duurde wel even maar het eind resultaat mag er zijn! Prijs/kwaliteit is goed

6 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Start slechte communicatie, maar mooi rechtgezet

Na een moeilijke start met gebrekkige communicatie rond mijn bestelling (trapleuningen besteld en betaald, maar lange tijd geen info over de status of levering), ben ik uiteindelijk wel tevreden met de afloop. Na telefonisch contact is alles snel en professioneel opgevolgd, en de trapleuning is intussen in perfecte staat geleverd.

Fijn dat het uiteindelijk in orde is gekomen – hopelijk wordt er in de toekomst meer aandacht besteed aan tijdige communicatie, want het product zelf is top!

4 de junio de 2025

Beste Nick,

Ik ben blij dat ik je zojuist heb gesproken en dat ik mijn excuses kon aanbieden voor het niet goed overbrengen van de status over de levering van je bestelde leuning. in deze tijd met veel uitvallende vrije dagen is het best lastig om alles in goede banen te leiden. Zeker met langere gecoate leuningen en het transport naar België. Nogmaals bedankt dat je mijn excuses waardeerde en begreep waaron dit was ontstaan. Ook fijn dat we met elkaar de levering voor aankomende week hebben afgesproken.

Zoals afgesproken spreken we elkaar dinsdag na Pinksteren.

Bedankt, Gegroet Nick Duijs
Rvs Groep

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne, snelle en professionele service

In 2019 een hele mooie zwarte RVS trapleuning besteld. Alles was netjes en tijdig geleverd. Montage was goed te doen. Laatst is er 1 trapleuning "armpje"/"drager" kapot gegaan. We hebben gemaild en vandaag telefonisch contact gehad waarna we snel een nieuwe opgestuurd kregen. De oude konden we houden als reserve eventueel. Fijn!

26 de mayo de 2025

Slechte communicatie.

Op 16 Maart een bestelling geplaatst maar helaas nog altijd niets ontvangen.
1 bericht ontvangen dat er vertraging is op 25 April maar sindsdien niets meer vernomen en onze berichten hierover worden niet meer beantwoord.
En telefonisch ook niet bereikbaar.
Heel spijtig dit.
Ik ben niet van negatieve reviews schrijven maar hoop op deze manier een reactie te mogen ontvangen.

23 de mayo de 2025

Beste Youssef,

Graag kom ik even met je in contact over de Levering van je 7016 antraciet leuningen.

Alvast Bedankt.

Nick Rvs Groep

Nog niks ontvangen

Eind maart besteld, nog steeds niks ontvangen.
Contact gehad met het bedrijf maar helaas is er geen actie meer ondernomen, treurig.

29 de marzo de 2025

Goedemorgen Miguela,

Ten eerste mijn oprechte excuses voor het u in onberispelijke staat houden van uw mail.

ik weet dat we erg druk zijn op dit moment en er wel eens wat mis gaat icm met de communicatie. Misschien heeft het ook daar mee te maken, maar kan u naam in geen van onze systemen terug vinden. Mocht u toch bij ons een bestelling geplaatst hebben dan zou ik u vriendelijk willen vragen om via deze weg of via ons mailadres of telefoon nummer bekent willen maken. We zullen dit dan ook gelijk oppakken en u daar eventueel mee helpen.

Ik hoor heel graag spoedig van u.

Hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

Nick
Rvs Groep-Rvstrapleuningonline

Beste Miguela,

ik hoor graag van u, want kan helaas niks terugvinden in onze gegevens wat zou corresponderen met die van u.

Via Trustpilot hebben we ook een onderzoek ingesteld om u kenbaar te maken.

Hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

Nick RVSgroep.

8 consejos para escribir buenas reseñas.