The worst customer service I have experienced The company sent me the wrong product and then expected me to pay for returning their mistake. After days of being transferred between departments, I r... Ver más
Jättenöjd! Blev lite nervös efter jag beställt av anledningen av flertalet dåliga omdömen och därav väljer jag att skriva nu då jag hade en väldigt bra upplevelse! Prisvärda varor som skickades från... Ver más
Beställde flera hårprodukter från Salontotal då de har bäst priser just nu. Likt många så dröjde det innan jag fick mina varor. Skrev till kundtjänst där en Sophia svarade mig snabbt. Om man beställer... Ver más
Var lite rädd när jag hade beställt och sedan såg att det inte hade särskilt bra reviews. Det var en lättnad när jag fick hem paketet 7 dagar senare och fick rätt produkt och att allt stämde. Rimligt... Ver más
Escrito por la empresa
Professionella hår-, hud- och skönhetsprodukter ✓ Beställt före 22:00, skickas idag ✓ Rättvisa priser
Kronenweg 2, 7051 HX, Varsseveld, Holanda
- +31884554565
- service@salontotal.se
- salontotal.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Impressed
Fast delivery AND best price compared to other retailer!!
Se upp
Se upp . Det står att dem har produkter dem inte har . Jag betalade för en produkt som inte skickades och väntar på att få mina pengar tillbaka. Jag fick ringa till Holland för stt få reda på detta. Oseriösa.

Respuesta de Salontotal
Im glad that i found Salontotal 🤩 the…
Im glad that i found Salontotal 🤩 the products i ordered are amazing!! Easy to order and i didnt wait to long! Thank you !
Snabb relevans & bra utbud
Snabb relevans & bra utbud!
Fraktkostnaden drar ner lite på betyget.
Önskar också att man hade möjlighet lägga till varor till sin order eller redigera efter beställningen.
Fast delivery
Fast delivery, excellent customer service, and true to order. I recommend this.
Allt gick bra
Var lite osäker om jag skulle våga…
Var lite osäker om jag skulle våga beställa från sidan men det var då i onödigt. Snabbt smidigt och bra produkter, jättenöjd 😊
Nice quality product !
Finns inget att resencera
Finns inget att resencera. Har fortfarande inte fått min beställning.

Respuesta de Salontotal
Bra pris och snabb leverans!
The customerserveice vas exelent
The customerserveice vas exelent , but delivery time not so fun

Snabb och smidig leverans
Good experience
I could find products for the hair that is not so easy to find in other sites. The delivery to Sweden took little over a week. All good.
Snabb leverans. Och supernöjd med produkten jag köpte. Kommer absolut köpa igen.
Hade bäst pris när jag jämförde
Hade bäst pris när jag jämförde! Dyr leverans, annars bra
100% supernöjd!
Supersnabb leverans och bra köpupplevelse, rekommenderar!
Más información sobre otros tipos de reseñas.