Leuke kleding, veel verschillende merken. Enige minpunt, je betaald verzendkosten, als iets niet past retourkosten en als je een andere maat wil wederom verzendkosten, dit houdt mij tegen in de toekom... Ver más
Heel goede prijs en artikel snel geleverd. De bijkomende dure verzekering die je wordt voorgesteld om je artikel terug betaald te krijgen indien verloren geraakt bij verzending vind ik een beetje... Ver más
Goed aanbod van merkkleding in de sale periode. Mooi systeem voor verzendkosten. waarbij de prijs snel afneemt naarmate je meer gelijktijdig bestelt. Ook retourzenden is goed geregeld door voor een... Ver más
Mooie merk overhemden gekocht met flinke korting, werden vlot geleverd. Een moest retour, je betaalt wel voor de retour maar het proces is zo simpel en gemakkelijk, mijn complimenten.
Información sobre la empresa
Haarstraat 33, 7462 AK, Rijssen, Holanda
- 085-0292124
- info@sans.nl
- sans.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 82% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fijn spijkerbroeken merk!
Goede keuze deze Mac jeans en snelle levering met een sterk concurrerende prijs.
Heel veel merken in de collectie
Heel veel merken in de collectie, altijd snel geleverd en ook retourneren is geen enkel probleem.
Ik bestel meestal wel bij Sans-online
Ik bestel meestal wel bij Sans-online, en er gaat niets boven merkkleding van PME, het is precies wat ik besteld heb en het past perfect.
Zeer slechte service en medewerkers
Er hing een jas in de winkel die was afgeprijsd van €150 naar €20. Terwijl ik de jas aan het passen was, kwam er een medewerker naar mij toe, pakte de jas van mij af en zei dat er geen korting op zat en dat de jas gewoon €150 kostte. Voordat ik hierop kon reageren, liep zij weg met de jas.
Ik wilde aangeven dat ik de jas alsnog wilde kopen voor €150, maar de medewerker nam de jas mee naar achteren. Toen ik haar daarna aansprak en zei dat ik de jas gewoon wilde kopen, kreeg ik ineens een ander verhaal te horen. Ze zei dat de jas “per ongeluk” door het bedrijf was gestuurd en “per ongeluk” in de winkel was terechtgekomen, en dat ze eerst contact moesten opnemen met het bedrijf om te vragen wat de juiste prijs was. Dit terwijl zij mij daarvoor nog had verteld dat de jas €150 kostte.
Uiteindelijk mocht ik de jas niet kopen. Daarnaast vond ik het erg onprofessioneel dat medewerkers naar ons aan het staren en wijzen waren. Dit gaf mij een ongemakkelijk gevoel.
Dit is bovendien niet de eerste keer dat ik een negatieve ervaring heb gehad bij Sans. Ik vind dit erg teleurstellend en hoop dat hier serieus naar gekeken wordt. Ik raad je het af om van deze winkel te kopen.

Respuesta de Sans - Casual Merkkleding
Prettig bedrijf
Prettig bedrijf
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goeie prijs en snel geleverd
Sans site
Producten zijn zoals beschreven en er is makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Beige kabeltrui met zwart motief op de mouwen
Snelle verzending. Beige trui met zwart motief op de mouwen. Geweldig, heel mooi. Een aanrader en nu voor een leuke prijs.
Had een probleem met dhl die het retour…
Had een probleem met dhl die het retour pakket kwijt was. Ik heb gemaild met de klantenservice van Sans en ze hebben dit perfect opgelost.
Het is een prima product voor het geld…
Het is een prima product voor het geld en afspraken worden netjes nagekomen.
Snelle levering en voor een mooie prijs…
Snelle levering en voor een mooie prijs .
PME in de sale gekocht .
Past altijd goed en goeie kwaliteit
Goede producten, prima service, nette prijzen.
Ik zocht dit truitje al zo lang en was zo blij met de snelle levering
Ik zocht dit truitje al zo lang. Hij was overal uitverkocht. Hier was er nog één. Ik dacht dat het vast een fout was en ik een mail zou krijgen dat hij niet zou komen, er een voorraadfout was of iets dergelijks. Maar nee hoor, ik kreeg het keurig en snel thuisbezorgd. Super fijn!
Mijn pakketje was vermist bij DHL.
Mijn pakketje was vermist bij DHL.
Netjes geholpen bij klantenservice en keurig mijn geld terug gestort gekregen.
Toppie!
Zeer snelle en correcte levering tegen…
Zeer snelle en correcte levering tegen aantrekkelijke prijzen.
Mooie kortingen en goede service.
Duidelijke website, makkelijk om te betalen, netjes verpakt, snelle levering én mooie kortingen op bekende merknamen.
Ik vindt Sans een fijn bedrijf
Ik vindt Sans een fijn bedrijf, een goede webshop, snelle verzending en goede klantenservice
Alles prima
Alles prima. Ware wie beschrieben. Schneller Versand. Schneller Kundenservice.