Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Ver más

La empresa ha respondido
Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... Ver más
La empresa ha respondido
Jag jämför upplevelsen med Tele2, som jag tyckte var något vassare och tydligare, bl a layouten där alla dagens program finns noterade Texten där är svårläst även om den kan förstoras en aning.... Ver más
La empresa ha respondido
Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för... Ver más
Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.
Falkenbergsgatan 3, 412 85, Göteborg, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Dålig uppkoppling och ingen koll. Sedan leverantörsbyte med samma hastighet och utrustning är vårt nät numera helt bekymmersfritt! Inga frånkopplingar, laggning och inga omstarter av utrustning behövs längre.
Två veckor innan avslut av vårt abonnemang kopplades vi också bort från nätet i 7 dagar.

Respuesta de Sappa
Called and was told we would get help but never got any

Respuesta de Sappa
Supertrevlig personal som snabbt åtgärdade misstaget som gjorts.

Respuesta de Sappa
Vid byte till SAppa från annan leverantör slutade wi-fi att fungera.

Respuesta de Sappa
Fungerar som förväntat, lite segt om TV:n inte är av senare modell

Respuesta de Sappa
Trevlig och tillmötesgående personal, som förstod mina önskemål och uppfyllde dem. Samma dag efter avtalsskrivande, kunde de även ändra en detalj i avtalet enligt mitt önskemål.

Respuesta de Sappa
Strul med Websidan. Dom tog en UC trots att jag hade signat upp (utan att betala till Sappa) med den lokala nätverksoperatören.

Respuesta de Sappa
Eurosport via Sappaplay i IPhone fortsätter å lagga. Gjorde felanmälan igår då det är precis lika dåligt via min Sappaplay i Apple TV men nu är det alltså vi IPhone. Sitter mitt i en av Sveriges stora städer med full 5G Mottagning. Hackar car 15s upp några ord upprepas. Så irriterande. iOS och app uppdaterade..

Respuesta de Sappa
Snabb kontakt på tel bra o lättfattlig information o snabb leverans

Respuesta de Sappa
Icke nöjd. Synd att min tidigare leverantör blev uppköpta av detta värdelösa företag.

Respuesta de Sappa
Jag har inte valt Sappa då det ingår i det utbud som finns i min bostad (hyresbostad). Tråkigt dock att både eurosport1 och eurosport2 försvann vid övergång från analog till digital sändning.

Respuesta de Sappa
Har SAPPA 5. Den prishöjdes till 223 kr/mån från rabatterade 99 kr/mån.
Ni meddelade inte kostnadsökningen vilket stör mig som trogen kund sedan ni kom till efter Svenska programcentralen.
Mvh Viking

Respuesta de Sappa
Har gått rakt in och blivit en del av de sämsta delarna av internetleverantörer.
Saker man kan leta på om man söker efter Bahnhof och Upphovsrättsmaffian. Sappa är en del av den maffian.

Respuesta de Sappa
Förlorade Danmark tv 2 samt tv 1.
Förlorade Eurosport, kan inte se bla. Wimbledom tennis. Surt

Respuesta de Sappa
Det var mycket som inte va bra
svårt att ställa in kanaler
varför måste jag byta ett fungerande bredband