Banner for Sappa

Sappa Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag jämför upplevelsen med Tele2, som jag tyckte var något vassare och tydligare, bl a layouten där alla dagens program finns noterade Texten där är svårläst även om den kan förstoras en aning.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för... Ver más

1. Proveedor de Internet
  2. Compañía de cable
  3. Proveedor de servicios de Internet
  4. Operador de telefonía móvil
  5. Servicio de películas por streaming

Escrito por la empresa

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

915 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig uppkoppling och ingen koll

Dålig uppkoppling och ingen koll. Sedan leverantörsbyte med samma hastighet och utrustning är vårt nät numera helt bekymmersfritt! Inga frånkopplingar, laggning och inga omstarter av utrustning behövs längre.
Två veckor innan avslut av vårt abonnemang kopplades vi också bort från nätet i 7 dagar.

14 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du haft problem med uppkopplingen och att avslutet av ditt abonnemang dessutom innebar ett avbrott under en längre period. Så ska det självklart inte vara.

Vi vill gärna förstå vad som har hänt i ditt ärende och tar gärna emot mer information om du vill att vi ska kunna följa upp det. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Called and was told we would get help…

Called and was told we would get help but never got any

12 de julio de 2026

Hi,

We’re sorry to hear that you have not received the help you were expecting. Troubleshooting of your case is currently ongoing, and if the issue has still not been resolved, we would be happy to hear from you again so we can continue to assist you.

Thank you for bringing this to our attention.

Kind regards,
Fanny Sappa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supertrevlig personal som snabbt…

Supertrevlig personal som snabbt åtgärdade misstaget som gjorts.

4 de julio de 2026

Hej Sofia,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig att snabbt lösa situationen. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder när något inte blivit som det ska.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vid byte till SAppa från annan…

Vid byte till SAppa från annan leverantör slutade wi-fi att fungera.

Respuesta de Sappa

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du fått problem med ditt wifi i samband med bytet till Sappa – så ska det självklart inte vara.

Jag kan se att du varit i kontakt med oss och fått ett påbörjat ärende. Skicka gärna bild på din router så tar vi det därifrån och hoppas kunna lösa det efter det.

Toppen!

Det fungerar bra på flytt! 👍

9 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att flytten gick smidigt och att allt fungerar som det ska. Det gläder oss att vi kunde hjälpa till.

Fungerar som förväntat

Fungerar som förväntat, lite segt om TV:n inte är av senare modell

2 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad roligt att höra att tjänsten fungerar som förväntat. Tack också för din kommentar om prestandan på äldre TV-modeller, vi uppskattar all feedback som hjälper oss att fortsätta utveckla våra tjänster.

Tack för att du är kund hos Sappa!

Trevlig och tillmötesgående personal

Trevlig och tillmötesgående personal, som förstod mina önskemål och uppfyllde dem. Samma dag efter avtalsskrivande, kunde de även ändra en detalj i avtalet enligt mitt önskemål.

Respuesta de Sappa

Stort tack för dina fina ord och för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme!

Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig utifrån dina önskemål. Att vi dessutom kunde justera avtalet samma dag är precis den service vi vill erbjuda våra kunder.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen till Sappa!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig websida samt omotiverad UC.

Strul med Websidan. Dom tog en UC trots att jag hade signat upp (utan att betala till Sappa) med den lokala nätverksoperatören.

Hej Bengt,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att beställningen inte gick smidigt och att du upplevde problem med vår webbplats.

Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan göra informationen tydligare. Har du fortfarande frågor kring din beställning är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eurosport via Sappaplay i IPhone…

Eurosport via Sappaplay i IPhone fortsätter å lagga. Gjorde felanmälan igår då det är precis lika dåligt via min Sappaplay i Apple TV men nu är det alltså vi IPhone. Sitter mitt i en av Sveriges stora städer med full 5G Mottagning. Hackar car 15s upp några ord upprepas. Så irriterande. iOS och app uppdaterade..

Respuesta de Sappa

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har problem med Sappa Play, särskilt när du försöker titta på Eurosport.

Jättebra att du gjort en felanmälan, vi hoppas att det löst sig för dig med allt. Har det inte gjort det får du jättegärna ringa in till vår kundsupport som hjälper dig att felsöka varför det skulle kunna vara så.

Ha en fortsatt fin dag!

Bra start

snabbt och tydligt

1 de julio de 2026

Hej Jan-Erik,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fått en bra start och att du upplevde processen som snabb och tydlig. Vi hoppas att du kommer att trivas som kund hos oss.

Önskar dig en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb kontakt på tel bra o lättfattlig…

Snabb kontakt på tel bra o lättfattlig information o snabb leverans

8 de julio de 2026

Hej Lena,

Stort tack för dina fina ord och för att du tagit dig tid att lämna en recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, informationen och den snabba leveransen. Det uppskattar vi verkligen och hoppas att du får fortsatt glädje av våra tjänster.

Icke nöjd

Icke nöjd. Synd att min tidigare leverantör blev uppköpta av detta värdelösa företag.

8 de julio de 2026

Hej Niclas,

Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att du känner så. Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna förstå vad som gjort dig missnöjd. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi gärna till och ser om vi kan hitta en lösning.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag har inte valt Sappa då det ingår i…

Jag har inte valt Sappa då det ingår i det utbud som finns i min bostad (hyresbostad). Tråkigt dock att både eurosport1 och eurosport2 försvann vid övergång från analog till digital sändning.

7 de julio de 2026

Hej Göran,

Tack för att du delar med dig, och såklart kan det kännas tråkigt med förändringar i ens utbud.

Om du är intresserad av att lägga till kanalerna igen har vi ett tilläggspaket som heter TV Fem Flex. Där kan du lägga till fem extra kanaler till ditt basutbud, bland annat de kanaler du skriver ovan. Dessutom kan man byta ut kanalerna varje månad om man vill prova lite olika. Om du är intresserad av detta är det bara att teckna detta på sappa.se eller höra av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Har SAPPA 5

Har SAPPA 5. Den prishöjdes till 223 kr/mån från rabatterade 99 kr/mån.
Ni meddelade inte kostnadsökningen vilket stör mig som trogen kund sedan ni kom till efter Svenska programcentralen.
Mvh Viking

Hej Sune,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du har varit kund hos oss under så lång tid, det uppskattar vi verkligen.

Jag kan se att du fått hjälp med ditt ärende, men har du några som helst funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bemötandet var mycket bra.

29 de junio de 2026

Hej Karin,

Stort tack för dina fina ord. Vi blir väldigt glada att höra att du fick ett bra bemötande, det är precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas.

Tack för att du valde att dela med dig av din upplevelse!

Bra bemötande

Bra bemötande

Hej Gunilla,

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet från oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din feedback!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har gått rakt in och blivit en del av…

Har gått rakt in och blivit en del av de sämsta delarna av internetleverantörer.

Saker man kan leta på om man söker efter Bahnhof och Upphovsrättsmaffian. Sappa är en del av den maffian.

Respuesta de Sappa

Hej! Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du har en negativ upplevelse av Sappa.

Om det är något specifikt i din tjänst eller upplevelse som du vill att vi tittar närmare på är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi gärna till och besvarar dina frågor.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Förlorade Danmark tv 2 samt tv 1.

Förlorade Danmark tv 2 samt tv 1.
Förlorade Eurosport, kan inte se bla. Wimbledom tennis. Surt

Hej Anette,

Tack för ditt omdöme. Vi förstår att det känns tråkigt att förlora kanaler som du uppskattar, särskilt när det gäller innehåll som Danmark TV2, TV1 och Eurosport med stora sportevenemang som Wimbledon.

Om det är så att du är intresserade av att lägga till de kanalerna har vi ett paket som heter TV Fem Flex. Detta ger dig tillgång till 5 stycken extrakanaler som du själv väljer och kan byta varje månad. Teckna det på webben eller hör av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Det var mycket som inte va bra

Det var mycket som inte va bra
svårt att ställa in kanaler
varför måste jag byta ett fungerande bredband

Hej Lasse,

Tack för din feedback. Tråkigt att höra att du upplevt problem med att ställa in kanalerna och att bytet av bredband har känts besvärligt. Vår ambition är att göra övergången så smidig som möjligt och vi hjälper gärna till om du behöver hjälp eller har frågor kring dina tjänster.

Kontakta gärna vår kundservice så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Kanon.

Väldigt bra företag och bra personal.

3 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både vår service och vårt team. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Önskar dig en fin dag i solen!

Vanja på Sappa

8 consejos para escribir buenas reseñas.