Banner for Sappa

Sappa Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag jämför upplevelsen med Tele2, som jag tyckte var något vassare och tydligare, bl a layouten där alla dagens program finns noterade Texten där är svårläst även om den kan förstoras en aning.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för... Ver más

1. Proveedor de Internet
  2. Compañía de cable
  3. Proveedor de servicios de Internet
  4. Operador de telefonía móvil
  5. Servicio de películas por streaming

Escrito por la empresa

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

915 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kanon.

Väldigt bra företag och bra personal.

Respuesta de Sappa

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både vår service och vårt team. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Önskar dig en fin dag i solen!

Enkla och kontaktbara

Enkla och kontaktbara. Aldrig några problem eller krångligheter.

2 de julio de 2026

Hej Gunilla!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever oss som enkla att ha att göra med och att kontakten med oss fungerar smidigt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse.

Nöjd kund

Bra bemötande och Sappa’s program har fungerat bra utan krångel så är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera dom.

Respuesta de Sappa

Stort tack för ditt fina omdöme och det femstjärniga betyget! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och att våra tjänster har fungerat smidigt. Precis så ska det vara!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

MIN STREAMINS TJÄNST FUNGERAR INTE …

MIN STREAMINS TJÄNST FUNGERAR INTE BARA KANAL 1-18 GENOM BRF MYRAN KUNDNR 479377

Respuesta de Sappa

Vad jag kan se på din kundprofil har du fått hjälp med ditt problem, för så ska det självklart inte vara. Skulle det inte vara löst eller om du har några andra funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundsupport igen så hjälper de dig med ditt ärende.

Sämre på allt

Jag har Telenor idag och när jag nu tittar på vad ni erbjuder så är ni ju sämre på allt.
Det enda som ni nog är bättre på än Telenor är att ni har digital TV även på den del som vi får genom Föreningen Tegen. Detta berör dock inte mig då jag idag har en inspelningsbar box från Telenor och vill ha samma lösning hos er. Tråkigt bara att er tjänst är så mycket sämre och jag kan inte välja att behålla Telenor.

Hejsan!

Tack för ditt omdöme till oss på Sappa.

Jag kikade igenom din kundprofil och ser att vi redan har varit i kontakt med dig, och att vi då bjudit dig på en kostnadsfri och inspelningsbar digitalbox! De senaste åren har efterfrågan av inspelningsbara boxar varit väldig begränsad - men hos oss på Sappa är vi alltid måna om göra allt vi kan för att möta våra kunders önskemål!

I vår senaste hårdvara, TV-huben, som vi lanserade förra året lagras istället innehållet automatiskt i upp till 14 dagar, vilket gör att du kan se om dina favoritprogram och spola tillbaka utan att behöva spela in dem manuellt. Men vi har förståelse för att detta inte är samma upplevelse som en traditionell inspelningsbar box och tar med oss din feedback.

Vi strävar alltid efter att gå det lilla extra steget för våra kunder i både kundkontakten och i våra tjänster. Vi kommer att kontakta dig under dagen för att se om det finns något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse av Sappa.

Bra utbud,funkar bra.

25 de junio de 2026

Hej Hans,

Så roligt att höra att du tycker att det är ett bra utbud och att det fungerar bra, det är precis så vi vill att våra kunder ska uppfatta oss.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor.

Bra utbud bra service

24 de junio de 2026

Hej Christina!

Stort tack för ditt omdöme till oss på Sappa! Vad roligt att höra att du är nöjd med både utbud och service. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig och hoppas få fortsätta leverera en bra upplevelse även framöver.

Good conection

Respuesta de Sappa

Härligt att höra att du tycker det, det är precis så vi vill att det ska vara. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon Väldigt trevligkat bemötande och service…

Väldigt trevligt bemötande och service på hur man gör.

24 de junio de 2026

Hej Per,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och den service du fick. Vi ska se till att föra vidare dina fina ord till våra kollegor.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sappas app är förskräckligt dålig

Sappas app är förskräckligt dålig, fryser, laggar, byter kanaler av sig själv och stänger ner med jämna mellanrum och det i surfplattan, telefonen och i sappas egna hub, som går via 250 mb/s på fiber.

22 de octubre de 2025

Hej Benny,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att Sappa Play inte fungerat som den ska för dig.

Appen ska självklart fungera stabilt oavsett om du använder mobil, surfplatta eller TV-Hub. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig att felsöka och ser över ditt ärende tillsammans.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

trevlig saklig information vid…

trevlig saklig information vid beställnings tillfälle

Hej Irene!

Stort tack för ditt femstjärniga omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde vårt bemötande som både trevligt och tydligt. Vi strävar alltid efter att ge bra service redan från första kontakten, så det betyder mycket att höra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sappa Play är enkel att använda och gör…

Sappa Play är enkel att använda och gör det lätt att titta på både direktsänd TV och program i efterhand. Bildkvaliteten är bra och appen fungerar oftast utan problem. Jag är nöjd med tjänsten.

Hej Fatme!

Stort tack för ditt fina omdöme, och för det femstjärniga betyget! Vad roligt att höra att du är nöjd med Sappa Play och att du uppskattar alla funktioner i tjänsten! Det betyder verkligen jättemycket för oss att få ta del av din fina feedback!

Önskar dig en härlig dag i sommarvärmen!

Bra och snabb hjälp från kundtjänst

Bra och snabb hjälp från kundtjänst

Hej Jonas,

Stort tack för det femstjärniga betyget och de fina orden! Vi är superstolta över vårt kundtjänstteam, härligt att höra att du är nöjd med hjälpen du fick.

Dålig casting

Det blev bara värdelöst med castingen efter uppdateringen vid påsk. Före den uppdateringen fungerade castingen felfritt, nu är det avbrott på avbrott ,irriterande, det är ju varje dag inte bara idag.

Hej Micke!

Vad tråkigt att höra att du upplever problem med castingfunktionen. Eftersom du inte inkluderat dina kunduppgifter i omdömet kan jag inte spåra någon felanmälan, men när du har tid får du gärna kontakta vår kundtjänst så ser vi till att felanmäla problemet.

Allt fungerar bra

29 de junio de 2026

Respuesta de Sappa

Stort tack för omdömet och för att du tog dig tid att betygsätta oss på Sappa. Vad härligt att höra att du är nöjd!

Ha en fortsatt fin dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt bara fungerar i ett område där…

Allt bara fungerar i ett område där mottagningen ofta är ett problem.

21 de junio de 2026

Hej Tove!

Stort tack för ditt omdöme! Hos oss på Sappa ser vi alltid till att gå den lilla extra milen för att se till att våra kunder har en god uppkoppling - oavsett var i landet man är! ;)

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extremt krångligt och invecklat att…

Extremt krångligt och invecklat att registrera dig. Usel webbsida.

28 de junio de 2026

Hej Johan!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att registreringen och vår webbplats upplevdes som krånglig och svår att använda. Det är självklart inte den känsla vi vill att våra kunder ska få.

Vi tar till oss din feedback och arbetar löpande med att göra både registreringen och webbplatsen enklare och tydligare.

Trevligt bemötande ☀️

17 de junio de 2026

Hej Kristina!

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse med kundtjänsten! Det gläder att höra.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Höjer priser kraftigt med väldigt kort…

Höjer priser kraftigt med väldigt kort varsel via reklam och ej via sina AVI er(7 arbetsdagar och ej en månad(egentligen upp till 3) innan som man ska kunna avbryta på svenska/europeiska marknaden).

Hävdar sen när man ska säga upp månaden innan det skulle träda i kraft att de inte kan säga upp för de har bindningstid (trots förändring i avtalet).
Skippa dessa då de skulle kunna optimera mer år det hållet och gör lite hur de vill, tänkte anmäla men mindre jobb för mig genom varna här istället.

I övrigt så fungerade bredbandet som det skulle(även vid mätning så höll det hastigheten som lovats) så därav iaf 2a. (notera svaret som kommer om att ringa in, också en del i låga betyget att inte lösa sånt via mail).

12 de junio de 2026

Hej Christian!

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att dela med dig av din feedback. Det är riktigt fint att höra att du är nöjd med tjänsten i sig - men självfallet vill vi att du som kund ska känna dig minst lika nöjd med bemötandet från kundtjänsten och våra villkor!

För ett par år sedan slutade vi med post-avi:er som en del av vårt hållbarhetsarbete, där vi åsyftar att bli klimatneutrala i hela verksamheten. Vi skickar istället ut informationen digitalt via mail samt på Mitt Sappa. Dock ska det självfallet hanteras korrekt. Om en tjänsteleverantör gör en väsentlig förändring har du som konsument rätt att säga upp avtalet. Vi ser gärna över ditt ärende om du har fått någon annan information!

I vanliga fall ringer vi alltid upp våra kunder som har inkluderat sina kontaktuppgifter här på Trustpilot om det framgår att några frågor eller oklarheter kvarstår! Har man dock, som i ditt fall, inte inkluderat några uppgifter har vi inget sett att påbörja en mailkonversation. Jag kikar gärna igenom ditt avtal och går igenom ditt ärende med dig. Har du tid och möjlighet får du jättegärna ge oss en till chans att leva upp till vårt mål om att vara Sveriges kundvänligaste företag! Föredrar du mailkontakt före samtal kan du logga in på ditt Sappa-konto och skapa ett ärende, så besvarar vi dig så fort vi kan!

Uppdaterat efter byte av Bredbandsleverantör

Instabilt bredband som sällan levererar avtalad bandbredd. Trots upprepade kontakter med supporten och där det lokala stadsnätet bytt utrustning hos mig är detta fel en "never ending story". Kommer att byta till annan bredbandsleverantör.
Att nedan ange när det inträffar är inte möjligt pga begränsat utrymme. Mätningar jag utfört ligger mellan 20250228 - 20260629 (dags dato).

Bytt till Telia och allt fungerar utan enda svacka i leveranserna. Inget annat bytt utan bara bredbandsleverantör.

29 de junio de 2026

Hej Bengt!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att problemen med ditt bredband har pågått under så lång tid och förstår att det har varit väldigt frustrerande.

Vi kan se att ditt ärende har utretts vid flera tillfällen och att omfattande felsökning har genomförts. I fall som dessa är vi sin bekant beroende av den lokala nätägaren när fel behöver utredas i fibernätet, men vi förstår att det oavsett är det du som kund som drabbas och det beklagar vi verkligen.

Jag tar och skickar vidare din feedback både internt och till din fiberleverantör.

Vanja på Sappa

8 consejos para escribir buenas reseñas.