Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Ver más

La empresa ha respondido
Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... Ver más
La empresa ha respondido
Jag jämför upplevelsen med Tele2, som jag tyckte var något vassare och tydligare, bl a layouten där alla dagens program finns noterade Texten där är svårläst även om den kan förstoras en aning.... Ver más
La empresa ha respondido
Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för... Ver más
Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.
Falkenbergsgatan 3, 412 85, Göteborg, Suecia
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Sappa
Lite tillbehör ,lätt att använda o billigt för mig.

Respuesta de Sappa
åtgärda problem. Inte bara säga att vi skall ändra på störningssidan. Där ändrades inget!! Problemet ännu inte löst efter drygt dygn. Jag vill kunna se direkt TV som jag betalt för.

Respuesta de Sappa
Lätt att få kontakt och trevligt å kunnigt bemötande!

Respuesta de Sappa
Smidigt o enkelt! Bra kundtjänst, bra hårdvara som är enkelt att använda!

Respuesta de Sappa
Lätt att välja mellan kanalerna och hitta dom.Lätt att se program efteråt.

Fick bra hjälp 45 minuter när vi hade gjort fel

Respuesta de Sappa
Bra kundbetjäning, snabb och vänlig personal. Allt var precis som var överenskommet!

Respuesta de Sappa
Sen allt kom igång så det fungerat bra.

Respuesta de Sappa
Jag beställde danmarkskanaler den 30 maj. Har ännu inte, den 6 juni, fått tillgång till min beställning.

Respuesta de Sappa
Generellt tycker jag att det tar lång tid att få svar. När svaren väl kommer är dom bra hjälp.