Très bonne expérience. La livraison n'étant pas arrivée à la date prévue, j'ai fait un mail de demande de remboursement. J'ai reçu une réponse dès le lendemain me proposant un nouvel envoi pour cau... Ver más
Zeer tevreden over Schwertz & Co. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De service is uitstekend: er wordt goed meegedacht, afspraken worden nagekomen en vragen wor... Ver más
Op 3 verschillende manieren om een faktuur gevraagd maar nog steeds niet ontvangen en ook geen reactie 1 x via chat 2 x gebeld (geen gehoor, ingesproken op voicemail) Nu email gestuurd naar sales e... Ver más
Hadden een geweldige rode wc met bidet besteld. Door vertraging in de bouw werd deze later gemonteerd en bleek de bril beschadigd. Per mail contact gehad en er werd direct een nieuwe opgestuurd.
Schwertz & Co staat voor stijlvol, kwalitatief sanitair dat comfort en design samenbrengt. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde badkamerproducten met oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van moderne toiletten tot verfijnde afwerkingen: bij Schwertz & Co kiest u voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, met service die net zo sterk is als onze producten.
Achterdijk 1F, 3043NW, Rotterdam, Holanda
- sales@smartby.nl
- schwertzco.com
Suele responder en menos de 24 horas
Wat een service !
Echt een geweldige service heeft het bedrijf geboden. Helaas was er wat mis met een product maar dat is naar volle tevredenheid en heel zorgvuldig opgelost.

Respuesta de schwertz & co
Top bedrijf
Bij vragen gelijk reactie . Heel fijn betrouwbaar bedrijf . En supermooie kraan ! Dikke 10.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit en snel geleverd. Blij met mijn aankoop. Ik kom zeker weer terug voor andere aankopen.
Eerste keer dat ik van Schwertz & Co…
Eerste keer dat ik van Schwertz & Co hoorde. Kraan werkt prima, geen gedoe en eenvoudige installatie aanrader
Mooi product en snelle levering dus…
Mooi product en snelle levering dus tevreden klant!
Onze nieuwe kraan van Schwertz & Co is…
Onze nieuwe kraan van Schwertz & Co is best wel een upgrade. Vind 'm mooi
Mooie kraan
Mooie kraan, niet te moeilijk om zelf te installeren. Tevreden tot nu toe

Respuesta de schwertz & co