1. Tienda de informática

Escrito por la empresa

Senetic är en snabbväxande, onlinebaserad, global IT-partner med lokal närvaro som grundades 2009. Vi levererar allehanda IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar. Vår målgrupp är företag, offentlig sektor och privatpersoner med primärt fokus på små-och medelstora företag. Vår klara målsättning är att ge Dig som kund utmärkt service-och rådgivning till ett attraktivt pris!

4,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Artikeln jag sökte fanns i lager hos Senetic

Artikeln jag sökte fanns i lager i tillräckligt antal.
Det stärkte min tidigare bild/erfarenhet att Senetic oftast har i eget lager, angränsande lager eller material på väg gällande artiklar jag har problem att finna.

13 de octubre de 2025

Tack för betyget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpt mycket från Senetic genom…

Köpt mycket från Senetic genom företaget.
Utmärkt support från Johan vid de tillfällen vi behövt lite extra hjälp. Utan tvekan 5 stjärnor.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Senetic AB

Tack Nima för det goda samarbetet och det fina omdömet :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt att beställa och bra piser

Smidigt att beställa och bra piser, en uppstickare som jag gillar! Proffsigt, här kommer jag beställa mer ifrån

10 de julio de 2025

Respuesta de Senetic AB

Tack Daniel och varmt välkommen :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inget bra företag undvik att beställa…

Inget bra företag undvik att beställa från dessa klåpare
Köp era produkter hos nått annat företag

4 de abril de 2025

Respuesta de Senetic AB

Beklagar att du hade en dålig upplevelse med oss. Välkommen att kontakta oss på 08-50521700 så tar vi gärna emot mer detaljerad feedback.

Bra företagsstöd

Bra leveranser, kanske kan förbättra orderflödet ytterligare lite med information om när och olika lager mm. Bra stöd av Johan Bergman i produktsupport och även bra om frågor för företag och leveranser.

16 de abril de 2024

Tack Carl!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det är ett ganska dåligt Företag

Det är ett ganska dåligt Företag, han som jobbar här gör ingenting. köpte tre bildskärm dom har skickat två st. resten av pengar väntar sedan 40 dagar fotvandrade dom har inte skickat.

29 de noviembre de 2019

Respuesta de Senetic AB

Detta var några år innan min tid, men beklagar att du fick en dålig upplevelse.

Katastrof!

Katastrof!

Gjorde beställning på sidan valde paypal som betalmetod, efter beställning kom ett email där det stod att de skulle kontrollera beställning och återkomma med betallänk.

Efter 7 dagar med försök med kontakt med bolaget med både mail och telefon lyckas jag till sist komma fram och efter 5minuter för att han skulle hitta ordern så han att jag var skulle skicka mitt kortnummer på ett epost till han för att betala...

Mycket oseriöst bolag med noll kunskap..

Inte fått några produkter av dem.

30 de agosto de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered two 12TB HGST hard drives…

I ordered two 12TB HGST hard drives from this company, which were delivered to a wrong address and eventually recovered after a month by own efforts. Senetic did not offer a refund or a replacement and really could not care less if I lost my money. When I eventually got them, they were not in official HGST packaging and were just loosely thrown into a tacky cardboard box to rattle along the way. Worse still, they have NO WARRANTY from HGST (it should have been 5 years), which says "return to seller". Good luck with that!
Do not be so stupid as to deal with this company.

22 de diciembre de 2018
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.