Bra kvalitet på doppskorna. Jag är nöjd och kommer att använda Shoppo igen. Dock en aning minus för att leverensen tog lite mera tid än väntat. I övrigt känns det som ett seriöst företag
Hade beställt en rullstol. Det visade sig att modellen inte var lämplig för mig. Returnerade den och beställde en som passade bättre. Mycket nöjd med hur affären hanterades, på kortast möjliga tid.
La empresa ha respondido
En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tyd... Ver más
La empresa ha respondido
Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Ver más
Sobre Shoppo
Escrito por la empresa
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.
Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.
Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.
Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.
Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.
Rainer Weinrauch
Enkelt sätt att handla
Lätt att hitta produkten. Bra beskrivning av funktion.

Respuesta de Shoppo
Byte av felbeställd rullstol.

Respuesta de Shoppo
Bra produkt till bra pris
Bra produkt till bra pris. Smidigt montage utan verktyg, smidigt då man behöver höjning för tex operationer. Enkel att flytta med.

Enkel att montera👍
Enkel att montera👍
Skulle kanske kunna haft en "ribba" till för stabilitet och säkrare känsla!
Ska provduscha med den snart.
Det går säkert utan anmärkning😊

Bra websida
Bra websida, bra priser, väl beskriven produkt, bra produkt och snabb leverans

Bra sortiment
Bra sortiment, enkelt att söka produkt med snabb leverans

TOPPEN !!!
TOPPEN !!! Eftersom Apoteket Hjärtat i Umeå sluta med den produkten !!!

Mycket bra kilkudde
En bra och fungerande kilkudde som ger stabilitet och stöd åt både höfterna och ryggen.

BRA.
Det är alltid så att mina simpla beställningar alltid fungerar till min fulla belåtenhet/Kjell

Respuesta de Shoppo
Gjorde beställningen ett par minuter i…
Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.
Det är imponerande!
Jag är så nöjd varan och den snabba leveransen.
Lena

Respuesta de Shoppo
Köpte höj o sänkbart sängbord
Köpte höj o sänkbart sängbord. Bra kvalitet till ett bra pris. Snabb leverans.

Respuesta de Shoppo
Más información sobre otros tipos de reseñas.