Sibellefashion Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slecht bedrijf. Natuurlijk wel direct je betaling in ontvangst nemen maar verder niks meer laten horen. Ook niet reageren op een bericht. Niet bestellen daar, het klopt van geen kant. Oplichters!... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld in april, door stakingen pas eind mei ontvangen. Helaas waren de producten niet naar wens. Binnen 2 dagen retour aangemeld — retourportaal werkte niet door de vertraging van stakingen, meerder... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Retour gemaakt en geen terugbetaling op hun initiatief. Meermaals gemaild om dit te melden. Na melding een maand later nogmaals gemeld. Dan enkele dagen later terugbetaling ontvangen. Minus verzendk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Maar wat lees ik hier veel negatieve berichten!!! Als te klein of te groot is kun je overal tegenkom, en ja als je moet verzendingskosten betalen is toch meer dan normaal, maar anders niet tevreden s... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling niet retour kunnen sturen

Bestelling keurig ontvangen. Alleen nu ik het retour wil sturen krijg ik weinig reactie. Ik wacht op een retourformulier maar ik krijg op geen enkele mail die ik stuur geen gehoor meer. Schandalig! Ik zit nu met schoenen die ik niet wil en wil mijn geld terug.

19 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik denk dat het verstandig is om…

Ik denk dat het verstandig is om allemaal aangifte te doen van oplichting. Mijn vrouw heeft twee jassen besteld en betaald maar tot nu toe niks gehoord, ze reageren nergens op.geloof mij maar op mijn woord ik laat ze hier niet mee wegkomen.

7 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 spijker jumpsuit besteld krijg er…

2 spijker jumpsuit besteld krijg er maar 1 heb al gemailt krijg geen antw wel betaald maar nr 3 mag ik naar fluiten ben ik bang voor

Ix niet de 1e keer krijg nog steeds 80 euro terug voor een tuniek die niet geleverd is

Wou ze nog een kans geven maar dat is nu wel voorbij om eerlijk te zijn

11 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This business is a total scam

This business is a total scam, first they say your order is out of stock, then that it was delivered and you were not there, then that they will issue a refund that is never being processed. It's been now a month that I am chasing them with no results and finally I will go through legal ways. Do not trust this company and NEVER buy from them!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Sibellefashion

Dear reviewer, we do not recognise ourselves in your review. We send many orders every day. And when we say that your order has been delivered, we send you proof with the delivery company's tracking number. We never say that your order has been delivered without proof. We have asked Trustpilot to ask you to identify yourself so that we can at least respond. What you are saying here cannot be true. Best regards.Client service Sibelle Fashion

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 4 weken geleden laarzen besteld…

Ik heb 4 weken geleden laarzen besteld nooit geen verzendstatus gekregen krijg geen contact Dus waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt

11 de octubre de 2025

Respuesta de Sibellefashion

Beste Mevrouw,helaas met uw naam kunnen we uw bestelling niet zien en ook niet de status.Er kan natuurlijk altijd iets misgelopen zijn.Kan u ons uw ordernummer mailen naar info@sibellefashion.be dan kunnen we zien wat er is misgelopen en daar dan een oplossing voor aan te bieden ? Mvg Klantenservice Sibelle Fashion

Mijn bestelling nooit ontvangen

Mijn bestelling nooit ontvangen. Steeds excuses dat er schoenen niet in stock zijn en dat je andere mag kiezen. Dan na heel wat gemail naar de klantendienst nooit meer antwoord gekregen. Dit is een fraude ! Zeker niet bij kopen !

18 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een waardeloos bedrijf.

Wat een waardeloos bedrijf.
2 maanden geleden jurken besteld: tot op de dag van vandaag geen jurken en geen antwoorden op mijn mail.
Telefoon wordt gemakshalve helemaal niet opgenomen .
Herhaaldelijk gevraagd mijn geld terug te storten: ook niet.
Mijn advies: bedrijf links laten liggen en niet proberen te bestellen

28 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op retour of klacht geen reactie meer.

De bestelling ging vlot en de communicatie ook. De bestelde kleedjes komen goed verpakt aan. En zijn van goede kwaliteit. Ik vraag een retour aan voor 2 kleedjes. Ik krijg een retourticket opgestuurd. Ik verpakt de kleedjes hoe ze zijn aangekomen en ga naar het postkantoor om ze terug te zenden. Hier krijg ik te horen dat het retourticket al gebruikt is. Dus ik kan het niet gebruiken. Thuis meteen gemaild, geen antwoord meer te krijgen. Niet via het info mailadres en niet op de reactie van de mail met het retourticket. Ondertussen al 1,5 maand verder en meerder pogingen tot contact en nog steeds geen antwoord.

23 de junio de 2025

100% scam

100% scam. Or 99%...
My order did not arrive until I called them multiple times (after searching through internet for their phone number that is not mentioned on their website, and they do not reply to mails). I got a lousy excuse why the delay and a promise that the package would be sent that day latest.

They did send the package that day but only sent HALF of my order promising the other half would be sent the next day or the day after latest. They did not. Ever since they do not reply to mails, nor phone calls.

It's been 8 weeks.

Think before you buy.

1 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour, terugbetaling niet in orde!

Dat een artikel te klein is, dat ligt niet aan de verkoper. Hoe ze omgaan met retourzendingen wel! Ik heb hen herhaaldelijk moeten contacteren om überhaupt een retourlabel te ontvangen. Vervolgens heeft het meer dan een maand geduurd voordat de terugbetaling is verwerkt — en pas na vijf keer aandringen van mijn kant!

Hoewel ik begrip kan opbrengen voor eventuele overmacht (de verhuis, het internet probleem), had ik op zijn minst een heldere en eerlijke communicatie verwacht of toch minstens antwoord op herhaaldelijke mails en berichten. Die ontbrak helaas volledig, wat deze situatie onnodig frustrerend heeft gemaakt.
Het is onacceptabel dat een terugbetaling — waar klanten recht op hebben — meer dan een maand op zich laat wachten! Een excuus bleef daarbij ook volledig uit.

6 de agosto de 2025

Une honte

Une honte, aucune réponse a mes différents mails.
Robe achetée le 2 juin, nous sommes le 27 juillet et toujours pas de livraison ni de remboursement, bien sûr.

Que faut il faire pour n'avoir qu'un simple retour du service client?
Site a fuir absolument

2 de junio de 2025

NIETS BESTELLEN

NIETS BESTELLEN, Of met kopersbescherming via Paypal. Dat heb ik uit zekerheid gedaan. Want je bestelling wordt niet geleverd. En als je wat vraagt middels mail, krijg je ook geen antwoord. Sibelle Fashion lekker overslaan in je leven.

11 de julio de 2025

Commande jamais reçue

J’ai commandé une paire d’escarpins le 22 juin, jamais reçue. Aucune réponse malgré 2 mails. 45€ de volés. J’aurais dû regarder les avis avant de commander.

22 de junio de 2025

Oplichting

Bestelling geplaatst en kreeg een email dat de bestelling in behandeling is en zodra die verzonden wordt ik weer een email kreeg.Dat zou 2-5 dagen duren.Deze tijd is inmiddels verstreken en ik heb nog steeds geen bericht dat deze verzonden is.
Het bedrijf heeft twee telefoon nummers waarvan 1 niet werd opgenomen en de ander werd opgenomen en niks gezegd.Meerdere keren nog op dit nummer proberen te bellen maar ze nemen niet meer op.
Geen idee of ik deze bestelling nog ga ontvangen.Maar netjes is het bedrijf niet!
Geen bericht over vertraging...
Bedrijf totaal niet te bereiken en komt de levertijd niet na...aangifte zal ik zeker gaan doen want zo kun je niet met klanten omgaan...maar 1 belangrijke les heb ik wel geleerd! KOOP NOOIT ZOMAAR BIJ ELKE WEBSHOP!!

U kunt ook met de verkoper afspreken dat uw aankoop op een bepaalde datum wordt geleverd. Bijvoorbeeld op de verjaardag van uw zoon. Of op de dag voor uw bruiloft. Dit noemt men een vaste levertijd of vaste leverdatum.

Wordt het product op die dag niet geleverd? En wilt u het daarna niet meer hebben? Dan mag u de koopovereenkomst meteen ongedaan maken (ontbinden). U hoeft de verkoper dan geen extra tijd te geven om het product nog te leveren. En u hoeft het product niet te betalen. Hebt u (een deel) vooruit betaald? Dan moet de verkoper u uw geld teruggeven.

zou de verkoper dit dan ook lezen...Bij deze wil ik mijn geld terug want ik koop geen zomer schoenen om ze in de winter geleverd te krijgen! Als ze ooit wel van plan zijn geweest om te leveren🤪

Ze leest het schijnbaar wel allemaal maar reageren op mails of telefoon opnemen doet ze niet.Wel de levertijd opeens veranderen op internet naar 20 dagen.In de mail staat 5 dagen! Ongeloofelijk hoe vies mensen kunnen zijn...

Een transparant bedrijf hoeft zich niet overal te verstoppen en update zijn klanten over hoe de bestelling ervoor staat..

3 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 star only so I can write this review.

1 star only so I can write this review.
This is not a serious business but a SCAM. I place an order 4 weeks ago and ... nothing. No communication, no delivery!
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM

2 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde een jumpsuit en wou deze…

Ik bestelde een jumpsuit en wou deze retourneren. Na het formulier in te vullen kreeg ik geen reactie, na enkele mails zeiden ze steeds dat ze niks hadden ontvangen en kreeg ik geen antwoord meer. Heb het artikel dus nooit kunnen retourneren, ik vind dit geen klantenservice

25 de junio de 2025

Respuesta de Sibellefashion

Beste, uw pakket is door u ontvangen op 12/05.U nam contact met ons op 06/06 waarin u vermelde dat u het retourformulier had ingevuld.Als dit zo zijn dan kan u ons de kopie die gestuurd word naar uw email nog naar ons mailen.We hebben uw email netjes beantwoord en u nog de link gestuurd waar u het retourformulier vond.Maar een aanmelding kwam er niet.De realiteit is echter dat u al te laat was om uw retour nog terug te sturen.Trustpilot gebruiken en misbruiken om ons alsnog te overtuigen om uw retour te aanvaarden daar gaan we helemaal niet in mee.Heel jammer dat we u geen 1 ster kunnen geven.Mvg Team Sibelle Fashion

8 consejos para escribir buenas reseñas.