Sibellefashion Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

J'ai commandé des sandales compensées en tissu rayé , parfaitement appropriées pour une fête " esprit guinguette". Je suis ravie de cet achat ! Très bon rappport qualité/ prix, ces sandales étaient... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slecht bedrijf. Natuurlijk wel direct je betaling in ontvangst nemen maar verder niks meer laten horen. Ook niet reageren op een bericht. Niet bestellen daar, het klopt van geen kant. Oplichters!... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oneerlijke webshop !!!! Retour wordt nooit netjes afgewerkt indien het item je niet bevalt. Zij sturen valse fotos naar klarna zodat je retour niet aanvaard wordt. Ook geen andere contactgegevens... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ma fille adore ses bottes

Ma fille adore ses bottes ! Elles sont très jolies.

27 de diciembre de 2024

Chère Cliente,
Merci pour votre retour positif. Nous espérons vous revoir très bientôt.
Sibelle Fashion

Satisfaite 🙂

J ai commandé une paire de botte . Ma fille est ravie de son cadeau de Noël il sont impeccables
Je recommande le site , pour moi aucun soucis ( produit , livraison , paiement...)
A bientôt pour d autre commande

23 de diciembre de 2024

Chère Cliente,
Merci pour votre retour positif. Nous espérons vous revoir très bientôt.
Sibelle Fashion

1 ster is nog teveel

Ze hebben mij na een bestelling van midden december geïnformeerd dat het jurkje niet aanwezig was en of ik een andere wou. Aangegeven dat ik toch van de bestellingen af zie en mn geld terug wil. Heb nu al 2 mailtjes gestuurd en nog steeds mn geld niet terug d.d 30-1-2025! Waardeloos

30 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

J'ai commandé deux paires de bottes…

J'ai commandé deux paires de bottes pour un total de 98 eur, j'ai renvoyé ma commande car elles font mal aux pieds. Ils ont reçu mon colis retour le 6 janvier preuve sur l'application bpost. J'ai envoyé des mails aucune réponse, j'ai envoyé message sur Facebook ils m'ont dit je vais recevoir un message dans la semaine j'ai rien reçu. À fuire !!! Je vais aller sur place si ça continue 😡 numéro de commande 20208647
J'ai suivi les modalités de retour.
Vous travaillez pas avec klarna donc vous envoyer de la marchandise gratuitement ! Je vous envois la preuve de klarna se n'est pas moi qui a ouvert un litige c'est klarna j ai juste envoyé a klarna la preuve du retour bpost !

6 de enero de 2025

Respuesta de Sibellefashion

Vous avez reçu votre commande à temps et vous avez renvoyé votre colis sans suivre nos conditions générales de vente.
Vous avez insisté avoir payé via Klarna alors que nous ne travaillons pas avec Klarna.
Pourtant vous avez entamé un littige chez visa. Faudrait suivre...... Les informations nècessaires seront envoyées à visa dans les délais impartis .
Pourquoi avez vous donc ouvert un littige avec Visa et pas avec Klarna ??? la preuve de votre paiement avec Visa vous a été envoyé via mail. pourriez vous aussi envoyer votre preuve de paiement via Klarna?

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb een bestelling geplaatst

Ik heb een bestelling geplaatst. En deze is nog steeds niet bezorgd. Gemaild en 2 x gebeld naar 2 verschillende telefoonnummers die er staan, maar geen gehoor! Aanpakken dit soort praktijken. Het gaat om de bestelling van laarsjes.. Dus als jullie dit lezen nu s.v.p. bellen. En nu reageren jullie dat je een bericht hebt gestuurd hieronder. Ik heb niets ontvangen. Update 23-01: Sibelle fashion reageert nu weer dat ze een bericht hebben gestuurd via trust pilot.@Sibelle fashion: Het ordernummer is: 20208952. Laarsjes Rose Corlita. Bestelling van 16-01-2025. Als jullie nu niet genoeg weten, dit is pure oplichting. Als je nu fatsoen in je donder hebt, bellen jullie nu. Maar beide telefoonnummers zijn opeens verwijderd.
Update 27-01: Ik ben nu netjes terug gebeld en het pakket hebben ze niet terug kunnen vinden. Maar ik heb het geld direct retour ontvangen met een kortingsbon voor de volgende keer. Al met al netjes opgelost door de eigenaar!

22 de enero de 2025

Respuesta de Sibellefashion

Beste Mevrouw,Mijnheer we hebben u een bericht gestuurd om meer informatie te ontvangen.Mvg Team Sibelle Fashion
Update Beste Mevrouw,we hebben u via Trustpilot een bericht gestuurd voor het ontvangen van meer info(wie u bent,welk ordernummer)We kunnen natuurlijk aan uw review hier niet zien wie u bent.Gelieve in uw Trustpilot te kijken,ook kan het zijn dat Trustpilot dit later stuur dat weten we niet want dit gebeurt automatisch.Mvg
Update Mevrouw u hebt toch ons bericht beantwoord ,u hebt ons uw naam+ordernummer gegeven, welke we gestuurd hebben met Trustpilot zoals we al eerder zegden zodus zo een leugenaars zijn we dan toch niet.Nu pas kunnen we zien wat er is misgelopen met uw pakket , we zullen u daarover mailen of bellen.Mvg

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Contact is hopeloos

De bezorging was goed en het verkrijgen van een retourticket ging snel. Echter heb ik sinds ik mijn pakket in november retour heb gestuurd niks meer kunnen vernemen van ze. Via mail krijg je geen antwoord en ook als je het contact formulier op de site invuld krijg je niks te horen. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug en krijg geen antwoord op de vraag hoe het er met de retour voorstaat.

19 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zelf al regelmatig besteld bij deze…

Zelf al regelmatig besteld bij deze webshop. Telkens wordt alles goed geleverd en ondervind ik geen problemen. Ik zou deze zeker aanraden om zelf ook eens een bestelling te plaatsen.

1 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nooit ontvangen! Geen communicatie mogelijk met het bedrijf

27/12 bestelling geplaatst. Tot op heden nog geen bestelling ontvangen. Geen reacties op mails! Regelrechte fraude!

27 de diciembre de 2024

Respuesta de Sibellefashion

Beste Mevrouw,op 09/01 hebben we contact met u gehad op Facebook en u verteld dat we bpost gingen contacteren en u zouden terugberichten wanneer we nieuws van bpost zouden krijgen van het pakket dat we u verzonden hadden.Bpost heeft volgens hun voorwaarden 21 werkdagen de tijd om dit uit te zoeken.We hebben u vandaag terug gecontacteerd dat we nog geen antwoord hadden gekregen en dat we bpost vandaag zouden terug contacteren.Wij denken ook niet dat een frauduleus bedrijf contact zou opnemen met een klant die een bestelling plaatste.Mvg Team Sibelle Fashion

Zeeeeeer slecht bedrijf

Nogmaals een review hier. Mensen koop echt nooooit iets bij dit bedrijf!
Mijn bestelling op 5 december al retour gedaan en nog altijd mijn geld niet retour.
Meermaals mails verzonden, nooit een reactie hierop gehad. Enkel een zeer late reactie op instagram. Hoezo reageren jullie niet gewoon netjes op jullie mail ipv op social media. Of wel de tijd nemen om uitgebreid op deze review-pagina te reageren? Mail de mensen gewoon terug!
En dan een 14 werkdagen beleid noemen bij het geld terug betalen. We leven bijna in 2025, waar hebben jullie het over? Betaal het geld van mensen toch gewoon terug, dat hoef niet zo lang te duren. Jullie hebben geen recht om dit zo lang te houden. Echt belachelijk!
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Wat een triest bedrijf zeg!
Dus: NIKS KOPEN!!

28 de diciembre de 2024

Respuesta de Sibellefashion

Beste Mevrouw, we hebben u al ettelijke mails gestuurd maar als u de inhoud niet goed leest dan kunnen wij daar ook niets aan doen, u hebt alle info gekregen over uw retourpakket inclusief trackingnummer ,waarin u zelf de datum van aankomst kanziet,onze voorwaarden die netjes in de email van het retourticket staan,zodus u beschikt over alle info.Dan gaat u ons via Facebook nog eens hiermede lastig vallen op een zaterdag wanneer alle andere mensen genieten na een zware verkoopperiode van hun weekend , dan nog antwoorden wij u op een zaterdag.U heeft ook het retourticket gehad volgens onze voorwaarden en u zal ook de betaling ontvangen volgens onze voorwaarden waarmede u bent akoord gegaan bij de aankoop,anders kan u uw order niet betalen.Mvg Sibelle Fashion

Klantenservice NUL!!

5 paar schoenen besteld. 3 paar gekregen.
Er bleken 2 niet aangekomen zijn in hun depot. Kan gebeuren. Ze vroegen of ik andere wou. Dat wens ik niet en vroeg een refund en retourbon omdat 1 paar te groot zijn.
Nu duurt het weken voor ik antwoord krijg op mijn mails. Ondertussen al tientallen gestuurd.
Uiteindelijk antwoord dat er intern iets verkeerd was gegaan en ze het volgende week in orde gaan maken.
Dit is echt niet normaal dat je als klant zoveel mails moet sturen vooraleer ze actie ondernemen en antwoorden.
Ik had hier vroeger al eens besteld en geen problemen gehad maar nu is het toch wel los erover.
Sibelle, lees uw mails, antwoord en geef een retourbon en stort de refund terug.
Zo moeilijk kan het niet zijn.

3 de noviembre de 2024

Heel tevreden

Ze hebben speciaal de broek die ik wou gekocht bij de groothandel om te kunnen doorverkopen aan mij. Heel blij mee natuurlijk en super dat ze dit wilden doen! Eerste maal hier een bestelling en voor mij dik in orde. Ook de verzending en het contact was heel vlot!

21 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ruilen is een enorme opgave

Ruilen is een enorme opgave. Er is nauwelijks contact met de shop te krijgen en na weken wordt je retourpakket gewoon niet opgehaald. Op berichten wordt niet gereageerd. Zo zijn t dure onbruikbare schoenen. Jammer!!!

Aanpassing na reactie verkoper: pakket is diverse malen aangeboden en niet opgehaald. Verkoper gaat na mijn vraag direct in de verdediging en beschuldiging ipv te zoeken naar een oplossing. En legt alles bij mij neer. Mooie schoenen, lousy service.

25 de octubre de 2024

Beste,
Op deze zeer, zeer onterechte review moeten we reageren met het volgende.U stuurde uw retour zelf,u berichte ons na een geruime tijd dat we uw pakket niet zouden afgehaald hebben van post Nl.U stuurde ons het trackingnummer welke we uitgebreid hebben onderzocht.Op de tracking is  vermeld dat het pakket is afgeleverd ,daarna vermeld men dat het niet kon afgeleverd worden en beschikbaar is in een post Nl punt.1.We werken al jaren met post Nl en nog nooit hebben we een pakket ergens moeten afhalen,paketten worden ons altijd in persoon afgeleverd en afgetekend voor ontvangst.2.Nergens staat vermeld dat er een bericht is achtergelaten om het pakket op te pikken,er is ook geen email gestuurd zodus is het voor ons onmogelijk om het pakket op te halen.3.We hebben u voldoende uitgebreid bericht en gezegd wat u moet doen,dit is volledig de schuld van post Nl en dan moet u daar een klacht neerleggen.4.Continu verandert post Nl van afleveraars dan kunnen we indenken dat er wel vanalles misloopt.5.Als u denkt om op Trustpilot een negatieve review te plaatsen en hiermee denkt dat wij een retourticket zullen betalen dan denkt u verkeerd.we voelen ons totaal niet verantwoordelijk voor dit pakket was dit wel zo dan waren we de 1ste om een oplossing aan te bieden.Mvg Team Sibelle Fashion

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Plus que ravie de mon achat!

Plus que ravie de mon achat!
2 paires de bottines de super qualité, conforme à la description.
Un service client à l'écoute qui repond toujours et rapidement.
Je recommande ce site et je commanderai de nouveau sans hésiter!

25 de septiembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima!

Zie allemaal negatieve reacties, maar ondanks dat het erg lang duurde voordat ik mijn bestelling binnen kreeg werden mijn mailtjes telkens netjes beantwoord en was het product wat ik ontvangen had zoals ik mij had voorgesteld.

4 de octubre de 2024

Geen terugbetaling!!!!

2 paar schoenen besteld (zelfde model, verschillende maten). Deze pasten helaas allebei niet. Retourbeleid opgevolgd volgens de website en de schoenen terug gestuurd. Volgens de bezorgdienst zijn de schoenen al op 3-7 ontvangen door Sibellefashion. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Ordernummer: 20206849

3 de julio de 2024

Bestelling nooit geleverd

Het is bijna 4 weken geleden dat ik sandalen heb besteld, onmiddelijk een bevestiging ontvangen en ook direct van mn rekening gegaan, incl kosten bpost. Tot op heden nog niets ontvangen !! Reeds 3 mails gestuurd en contactformulier ingevuld, zonder enige reactie .....
Nog 1 week verder en mailtje ontvangen : geld terug gestort zonder uitleg.
Geld wel ontvangen ondertussen.

11 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.