J'ai commandé des sandales compensées en tissu rayé , parfaitement appropriées pour une fête " esprit guinguette". Je suis ravie de cet achat ! Très bon rappport qualité/ prix, ces sandales étaient... Ver más
La empresa ha respondido
Heel slecht bedrijf. Natuurlijk wel direct je betaling in ontvangst nemen maar verder niks meer laten horen. Ook niet reageren op een bericht. Niet bestellen daar, het klopt van geen kant. Oplichters!... Ver más
La empresa ha respondido
Oneerlijke webshop !!!! Retour wordt nooit netjes afgewerkt indien het item je niet bevalt. Zij sturen valse fotos naar klarna zodat je retour niet aanvaard wordt. Ook geen andere contactgegevens... Ver más
La empresa ha respondido
Ruilen is een enorme opgave. Er is nauwelijks contact met de shop te krijgen en na weken wordt je retourpakket gewoon niet opgehaald. Op berichten wordt niet gereageerd. Zo zijn t dure onbruikbare s... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 42% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Bestelling nooit geleverd!
Dit zijn gewoon simpelweg oplichters. Niet aan beginnen! Je besteld wat maar het wordt nooit geleverd. Ook totaal geen fatsoenlijk contact mee te krijgen. Je kan je geld beter nog verbranden, dan heb je er meer plezier aan.
De instant glow behandeling was super goed. Amber gaf extra tlc, heel zacht en professioneel. Bedankt sibella schaffen. Ik kom zeker terug.
Slechte ervaring!
Een paar laarzen besteld, het is nu al ruim een maand geleden en nog steeds heb ik de laarzen niet ontvangen. Blijkbaar maken ze een wereldreis!! Ook al een paar keer gemaild, maar krijg geen enkel response. Ik zou aan anderen niet aanraden om hier wat te bestellen!
Retour gemaakt en geen terugbetaling op hun initiatief. Meermaals gemaild om dit te melden. Na melding een maand later nogmaals gemeld. Dan enkele dagen later terugbetaling ontvangen. Minus verzendkosten €7,5, wat niet klopte bij mijn retourzending volgens hun voorwaarden. Ze maakte zelf een twist aan hun voorwaarden in hun voordeel... Heel jammer!
Verder ogen producten heel mooi. Jammer dat ze qua laten zeer beperkt aanbieden.
Site vind ik zeer ongebruiksvriendelijk. Vertoning van items kan niet gefilterd worden waardoor je ellenlange lijst krijgt en dan kan het lang duren vooraleer je een gewenst item vind.

Respuesta de Sibellefashion
Ik had een paar sneakers besteld. De levering liet op zich wachten maar de schoenen werden dan uiteindelijk toch geleverd. De ene schoen was een stuk smaller dan de andere. Ik liet dit weten aan Sibelle via mail en met de vraag wat ik moest doen om een retour of omruiling aan te vragen. Echter, geen reactie, geen antwoord. Na een aantal dagen heb ik nogmaals een mail gestuurd, maar nog steeds geen reactie.
Oneerlijke webshop !!!!
Ook geen andere contactgegevens beschikbaar ipv e-mail met voorbedachte raden !! Ik dien klacht in bij test aankoop

Respuesta de Sibellefashion
Vous recevrez votre colis par contre ce n’est pas du tout fidèle aux photos du site. Les produits sont de très mauvaises qualité (vous pourriez le trouver au marché clairement) et ne vaut absolument pas le prix affiché.

Respuesta de Sibellefashion
Passé une commande le 1er juin, la commande devait être livrée le 8 juin mais je n'ai toujours rien reçu, le 6 juin, le 7 juin et ce matin j'ai envoyé un mail mais pas de réponse, pas de date de livraison, rien!!!!!!!!
Je ne recommande absolument pas ce vendeur...
2 paar laarzen besteld. Wilde graag 1 paar retourneren. Na herhaaldelijk te mailen en geen antwoord te krijgen heb ik gebeld. Meneer bezwoer mij dat hij binnen een uur een retourbewijs zou sturen. Dat is inmiddels 2 weken geleden!! Denk dat hij nu wel tijd genoeg heeft gehad. Het paar dat ik gehouden heb is inmiddels al kapot, de zool laat nu al los.
Ik denk dat als ik wel een retourbewijs had gekregen, het geld toch niet terug had gekregen. Want de reviews hier zeggen genoeg.
Dus beste mensen koop hier niet, je bent je geld kwijt. Alleen maar valse beloften!!

Respuesta de Sibellefashion
Ik snap niet dat er zoveel slechte reviews zijn over deze winkel? Hierdoor had ik wat schrik om te bestellen maar ik heb een e-mail gestuurd en ik kreeg netjes antwoord. Ook mijn pakket netjes aangekregen, mooi ingepakt en het kleed ziet er hetzelfde uit als op de foto dus ik ben alvast tevreden. Laat je niet afschrikken maar proberen zou ik zeggen!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Jas besteld die te groot was en niet taupe was maar creme. Gekozen voor achteraf betalen. Gemeld dat ik ‘m terug wilde sturen maar kreeg geen reactie. Dus heb ‘m aangetekend teruggestuurd. Toevallig kreeg ik toen eindelijk een retouretiket. Maar de jas was al op de post. Sindsdien constant betaalverzoeken gekregen van Klarna. Maar Sibelle Fashion zweeg in alle toonaarden. Tig mails gestuurd met de track&trace en wie bij hun voor ontvangst had getekend. Krijg ik vandaag meer dan 4 maanden later eindelijk reactie van hun dat ze de jas beschadigd terug hadden gekregen. Zit een brandgaatje in van een sigaret terwijl ik niet eens rook, niemand hier in huis. En de jas is na ‘t passen direct terug de verpakking in gegaan. Dus van mij kan dat brandgaatje niet zijn. Dat ze zelfs zo ver gaan om mj hiervan te beschuldigen en hun geld willen opeisen, gaat mij echt te ver. Ik ben niet boos, ik ben WOEST! Ik zal iedereen adviseren, KOOP HIER NOOIT WAT! Wat een schandalig bedrijf! 🤬
Nu kreeg ik net antwoord dat het dus geen brandgaatje is maar dat er een knoop af is. Ook niet doir mij gedaan. Ik paste de jas en deed ‘m gelijk terug in de verpakking omdat ik de kleur niet had besteld en omdat ik er in verzoop. Het blijft dubieus. Nu pas na 4 maanden krijg ik dit antwoord. Terwijl Klarna zei dat ik ‘m volgens Sibelle Fashion niet geretourneerd had. Maar omdat ik de track&trace had, konden ze dit niet waarmaken en proberen ze op deze manier mij toch te laten betalen! 🤬

Respuesta de Sibellefashion
In december laarzen besteld bij sibelle fashion. Uiteindelijk retour gestuurd omdat ze te groot waren en via klarna aangegeven dat ik ze geretourneerd had. Na een paar weken werd het retour afgewezen omdat sibelle fashion beweerde dat ze het retour nooit hebben ontvangen wat onzin is. Ik heb ze een paar keer gemaild maar nooit antwoord gekregen, er staan verder geen contactgegevens op hun site dus je kan ze niet anders bereiken. Nu alsnog het hele bedrag inclusief incassokosten moeten betalen. Niet bestellen bij sibelle fashion!!

JE WORDT OPGELICH!
Wat een onzin antwoord krijg ik dan nu weer.
We moesten de laarzen zoeken op een afhaalpunt. Uiteindelijk toch gevonden.
(Na ruim 2 weken)Blijken ze te klein te zijn daarna geprobeerd contact te krijgen maar dat is niet gelukt.waarschijnlijk omdat de terugstuur periode om was Waar ik niks aan kon doen omdat ik ze zoeken moest Toen retour gestuurd jullie bevestigen dat ze bij jullie zijn aangekomen maar willen ze niet retour melden. Kortom mijn laarzen liggen bij jullie want ik heb ze wel betaald.
Klarna heeft ook nog contact opgenomen met jullie. Maar ook tevergeefs. In mijn ogen zijn jullie niet echt meewerkend en zeeeer klantvriendelijk

Respuesta de Sibellefashion
In maart vorig jaar een paar laarzen besteld. Deze kwamen heel snel goed binnen. Helaas waren ze een maat te groot dus alvast een maat kleiner besteld en deze terug gestuurd. De nieuwe kwamen netjes binnen, alleen het geld van de eerste is nooit terug gekomen.
Verschillende mails gedaan en elke keer zouden ze het uitzoeken. Nu reageren ze niet eens meer op de mails. En op Facebook verwijderen ze de reacties bij de post.
Dus voor mij geen sibelle meer en zal ik het ook tegen andere zeggen.
Eenmaal de bestelling binnen (duurde heel lang), bleek de maat verkeerd. Een antwoord krijgen op je vraag, doen ze gewoon niet. Na enkele weken ze met mails te bestoken, blijkt er geen andere maat te zijn
Vandaag netjes de sneakers binnen gehad. 👍👍
Hier ook slechte ervaring, laarzen geretourneerd op 27 december bevestiging gehad van die retournering en dat ik mijn bankrekening kan sturen voor terug betaling. Op 29 december heb ik mijn bankrekening gestuurd daarna niets meer gehoord ook geen terug betaling. Ik maak op 27 januari weer contact om te vragen hoe het ermee staat krijg gelijk een bericht terug van dat ze het gaan uitzoeken vandaag is 2 februari niets meer gehoord ook geen terug betaling gezien en ze reageren niet meer op mail.
Commande effectuée depuis la France. Même si j'ai dû retourner les bottes, mon retour a bien été pris en compte et j'ai été remboursée. Parfait. Merci.
Schoenen besteld op 23/01,meerdere e mails gestuurd en sindsdien geen enkele reactie,laat staan een e mail terug van bevestiging van verzending of dergelijke,blijkbaar ben ik niet de enige die slechte ervaring heb met dit bedrijf!Test aankoop werd op de hoogte gebracht,zij gaan nu kijken wat zij kunnen doen!!!Ik bestel hier nooit of te nimmer meer