We hadden een probleem met een nieuwe Powermatic. Jammer genoeg werd er niet gereageerd op onze voicemail, maar wel snel op onze e-mail. Uiteindelijk is alles netjes opgelost door de eigenaar. TOPserv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
1 ster is zelfs teveel!!!!! Sigaretten machine besteld, blijkt een doorverkoop te zijn. Machine defect, vraag naar retourformulier, geven ze uiteindelijk verkeerd adres, na meerdere malen a... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb onlangs de Powermatic 2 Plus gekocht via Sigarettenmakershop.nl. Hij doet precies wat hij moet doen. De sigaretten worden zeer snel gemaakt en zijn goed gevuld. Iets dat bij veel andere si... Ver más
Zaterdagavond een demomodel powermatic 5 besteld. Ik kreeg maandag einde middag de track&tracé binnen en werd dinsdag geleverd! Ik schoot een beetje in paniek, naardat ik maandag al eerder op... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wanneer u geen zin meer heeft om veel geld uit te geven aan dure sigaretten kunt u die zelf gaan maken. Met de sigarettenmachines die wij leveren kunt u voortaan betrouwbaar en snel uw eigen sigaretten maken. Het zelf maken van sigaretten kan u op jaarbasis enorm veel geld besparen. Geld dat u vast ergens anders goed voor kunt gebruiken. Ons assortiment bestaat uit gerenommeerde merken zoals Zorr Powermatic, Mascotte, Gizeh, Zippo, Angel, Speedfiller, ZigZag Als u een bestelling plaatst bij Sigarettenmakershop.nl heeft een aantal voordelen, namelijk: - Scherpste prijs - Levering uit voorraad - Gratis verzendkosten - 14 Dagen retourrecht - Live chat Service
Información de contacto
Kruisdonk 51, 6222PH, Maastricht, Holanda
- 084 870 8078
- info@sigarettenmakershop.nl
- sigarettenmakershop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
1 ster is zelfs teveel!!!!!
1 ster is zelfs teveel!!!!!
Sigaretten machine besteld, blijkt een doorverkoop te zijn.
Machine defect, vraag naar retourformulier, geven ze uiteindelijk verkeerd adres, na meerdere malen aandringen geld terug te krijgen, geen gehoor, inmiddels is zogezegd het termijn verstreken. 😅
Opnieuw contact willen opnemen, krijg telkens bericht van post master dat mail adres niet meer in gebruik is.
Frauduleuze praktijken.
NOOIT IETS KOPEN!

Zeer onvriendelijke klantenservice!!
Zeer onvriendelijke klantenservice!!! 1 besteld en via Billink willen betalen maar lukte niet dus geannuleerd. Mail gekregen wanneer ik mijn betaling ging doen ?
En ik netjes terug gemaild dat ik de bestelling niet meer hoefde omdat het niet lukte en ik al ergens anders had besteld. Daarna zeer onvriendelijke mailtjes terug gekregen ik heb ze bewaard...mensen, niet daar bestellen!!!

Ik heb iets besteld
Ik heb iets besteld. Kreeg een mail dat de de betaling ontvangen was... en een link erbij zodat ikmijn bestelling kon volgen..
Link aangeklikt.. heb ik blijkbaar niets besteld. Weg bijna 330 euro.. bah bah bah.

Respuesta de Sigarettenmakershop
Slechte ervaring helaas werkte de…
Slechte ervaring helaas werkte de machine van 329,00 euro niet zoals er op het filmpje te zien is met automatische hulzen toevoer na paar dagen retour gestuurd maar helaas geen nieuw toestel of geld terug ben nu een maand verder en ga nú rechtsbijstand inschakelen na 20 mailtjes ,

Respuesta de Sigarettenmakershop
4 weken geleden een powermatic 5…
4 weken geleden een powermatic 5 besteld deze was kapot, 3 weken geleden retour gestuurd maar geen enkele reactie meer, geen geld retour en geen nieuw apparaat.
Telefoonnummers ook niet bereikbaar.
Ik wil mijn geld retour.

100% tevreden of geld terug
Sigaretten vuller gekocht maar niet helemaal naar wens. Met 1 belletje en een begripvolle medewerken meteen tot een super oplossing gekomen.
Top bedrijf die volledig achter de klant staat en zijn belofte op de website waarmaakt,
Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf. Snelle levering (1 dag) en superveiligverpakt .en 2 jaar garantie op mijn product
Powermatic IV
Heb een heel goede ervaring gehad met deze firma,zeer correcte service en advies gekregen ,ben heel content met mijn apparaat,een echte aanrader
Een bijzondere goede aanrader dit apparaat
De moment dat ik bestelde was de zorr niet in voorraad , maar toch was het heel snel hier , en zijn er super tevreden van , een aanrader
Snelle reactie en snelle bezorging dik…
Snelle reactie en snelle bezorging dik tevreden zeer goede webshop
Service
Heb enkele maanden geleden de Powermatic 1 besteld en deze werkte tot verkort prima. Helaas ging het apparaat kapot. De hendel werkte niet meer. Na contact met de klantenservice te hebben gehad heb ik het apparaat opgestuurd ter reparatie. Het bleek niet mogelijk om het te repareren waarna ik een compleet nieuw exemplaar heb opgestuurd gekregen. Dit is uiteraard service waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Sigarettenmakershop.nl: SUPER!!
Ik heb alles goed ontvangen en extra…
Ik heb alles goed ontvangen en extra kado krijgen bedankt super goed
Wart een super bedrijf ik had…
Wart een super bedrijf ik had onderdelen besteld voor mijn powermatic 3 , en ik had deze met 2 dagen al binnen.
Zeker een aanrader om daar een machine of dergelijke spullen te bestellen.
TOP BEDRIJF
Snel geholpen en ze zijn erg behulpzaam!
Top service gisteren besteld vandaag…
Top service gisteren besteld vandaag geleverd. Apparaat werkt uitstekend doet zoals beloofd.
Betrokken
Nadat ik me had beklaagd over het feit, dat de verkoper de bezorging niet had uitbesteed aan PostNL, zoals gebruikelijk, maar aan het vreselijke DPD (waardoor altijd vertraging ontstaat), toonde deze zich zeer begripvol en zorgde ervoor dat nog dezelfde dag (!) een identieke bestelling werd verstuurd én ook bezorgd! Afgesproken dat de oorspronkelijke zending aan de deur zal worden geweigerd, waarna deze zal worden teruggezonden. Bij veel 'gerenommeerde' bedrijven is het van: "Zoek het maar uit met de bezorgdienst".
We hebben zeer veel ervaring met online verkopers, maar Sigarettenmakershop is uniek voor wat betreft dienstverlening. Petje af!
Nette webshop met tevens goede adviezen…
Nette webshop met tevens goede adviezen over het maken van sigaretten. Er zijn eigenlijk geen grote bekende webshops die zich op deze markt richten. Ik vond het dan ook best een gok om bij één van de vele onbekende webshops op dit gebied voor een wat groter bedrag te bestellen (ik kocht de Zorr Powermatic 3+). Ook verkopen ze niet overal even goede kwaliteit spullen.
Na wat research bestelde ik bij sigarettenmakershop.nl en dat is uitstekend bevallen! Snelle service en prettig contact met de klantenservice, maandag besteld en dinsdagavond al geleverd! Ook met powermatic 3+ ben ik zeer tevreden, ik maak er 6x sneller sigaretten mee dan met een handmatige hulzenvuller en ook van betere meer steady kwaliteit (in 5 min maak ik 30 sig. waar ik normaal een half uur over doe). De powermatic 3+ is een robuust apparaat met niet te veel toeters en bellen waar je meteen goed mee overweg kan.
De smaak en stevigheid van een zelfgemaakte sigaret met de powermatic 3+ is gelijk aan een gekochte peuk. Kortom het besparen is begonnen want ik rook nu voor half geld ;) Aanrader!
Uitstekend bedrijf / webshop
zeer goed bedrijf/ webshop.
zeer snelle levering van je bestelling.
En een uitstekende service !!!!!
Met zeer tevreden en vriendelijke groet.
Tanja de jong
Top service
In eerste instantie enige onduidelijkheid, maar na een aantal mails en apps is het naar alle tevredenheid opgelost
Wat een perfecte service 👍
Wat een perfecte service 👍
Mijn powermatic 3+ was vastgelopen.
Contact gehad, en zijn wilden het probleem natuurlijk oplossen, maar ik kon het ook zelf doen met hun hulp via Whatsapp.
Stap voor stap is dit aan mij uitgelegd.
Machine doet het weer.
Heel fijn dat binnen 5 minuten alles weer goed is..
Geweldig gewoon, deze service.
Fijn dat ik nu metteen de machine kan gebruiken 😃👍