Virkelig god hjemmeside og et personale der er fantastisk til at hjælpe. Jeg fik ved en fejl bestilt en vest i en forkert farve , ringede til Dorte , og på under 5 min var pakken pillet fra GLS /stakk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Endelig fundet det rette sted at handle tøj og som lever op til mine forventninger. Har hidtil købt tøj der enten var for stort eller småt,nu virker det og kun fordi på hjemmesiden er en udførlig bes... Ver más
Jeg er lykkelig for endeligt at have fundet en butik med tøj i min str og min smag. Det synes jeg, at jeg har haft meget svært ved tidligere. Jeg har handlet hyggebukser i forskellige farver. Hørblu... Ver más
Igen en god oplevelse . Fedt hør produkt , til fantastisk pris . Meget hjælpsom kundebetjening , da jeg havde bestilt forkert str . Jeg holder mig til steder , hvor man kan ringe , synes det bliver... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
En webshop til dig med krøller på siden. Hos Sigensgaard er kunden altid i højsædet, vi gør en dyd ud af, at være med til at finde de styles som passer bedst til dig. Derfor har vi en åben kundeservice, hvor man er mere end velkommen til at ringe, hvis man har brug for rådgivning eller bare er i tvivl om det mindste. Vores vision er at alle skal have mulighed for at klæde sig smart i tøj af høj kvalitet til overkommelige priser. Vores fokus er på salg af tøj i størrelserne 42 til 56. Lige meget alder vil du altid kunne finde tøj, sko, tasker, smykker og tilbehør, der passer perfekt til dig og din stil. Hos Sigensgaard.dk forhandler vi de nyeste og mest trendy brands på markedet. Du finder flere brands, som du kender; Only Carmakoma, Gossip, Kaffe Curve, Festival Strømper, Sandgaard, Studio, Pont Neuf, Wasabi, Sigensgaard med flere. Derudover finder du nye og upcoming brands, der fokuserer på design og kvalitet ved at tænke ud af boksen.
Información de contacto
Bavne Allé 6, 8370, Hadsten, Dinamarca
- sigensgaard@sigensgaard.dk
- sigensgaard.dk
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og jeg er Mega glad for…
Hurtig levering og jeg er Mega glad for mit nye tøj 🥰🙏🍁🍂
Super godt udvalg
Super godt udvalg, høj kvalitet og meget hurtig afsendelse af ordre. Har bestilt derffra flere gange og gør det gerne igen.
Fik en forkert lang ventetid på penge returstr tilsendt hvad der…
Fik en forkert str tilsendt hvad der kan ske. Lækkert tøj. Men syntes ikke det er i orden at man skal vente i næsten 14 dage på at få sine penge retur
Jeg er lykkelig for endeligt at have…
Jeg har handlet hyggebukser i forskellige farver. Hørbluser der matcher. Brun skjorte med camouflagebukser er mit sidste køb. Det lever helt op til mine forventninger. Jeg har altid modtaget mine varer et par dage efter bestilling. Stor anbefaling herfra.
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition. Lækre hør bukser.
Super service, lækkert tøj og fornuftige priser! 👌
Varen kom hurtigt og var som billederne…
Varen kom hurtigt og var som billederne viste
Fin butik med fine varer
Det er en dejlig butik med fine ting og der er hurtig levering alt helt perfekt. Men lidt ærgeligt at det koster 59 kr at returnere en vare. Men jeg kan helt sikkert anbefale sigensgaard
Er så glad for kjolen,tak fir god…
Er så glad for kjolen,tak fir god service.
Fantastisk smukt tøj
Jeg bestilte skjortekjole og bukser...og kvalitet, pasform og stil overgik mine forventninger- absolut en anbefalelsesværdig butik.
Fantastisk oplevelse
Utrolig god kundeservice. Jeg havde fortrudt den ene farve jeg havde købt i leopol buksen . Skriver frem og tilbage med Dorte. Men der er åbenbart problemer med mailen så Dorte er så sød at ringe mig op en søndag. Og vupti 2-3dsge efter har jeg de fedeste bukser i den den skønneste kvalitet.
Det kan man virkelig kalde super god kundeservice.
Nuhar jeg altid været glad for at…
Nu har jeg altid været glad for at handle i Sigensgaard da Dorte havde butik, hun har tøj for enhver smag, så var spændt på hvordan det var at handle online. Blev rigtig glad, tøjet var tip top og så kom det virkeligt hurtigt. Vil helt sikkert købe igen🥇
Stort udvalg, god kvalitet og god priser.
Der er et stort udvalg på hjemmesiden og til rimelige priser. Den kjole jeg har købt er i lækker kvalitet med god pasform og til en god pris, bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Super nemt at bestille og hurtig…
Super nemt at bestille og hurtig levering af varerne. Har handlet der før, og kommer bestemt også til det igen.
Forelsket 😍😍
Faldt for en skjorte den måtte jeg bare eje. Bestilte den og den kom kort efter kan varmt anbefale at bestille hos sigensgaard.dk 😍😍👍🏻👋🏻
Yderst tilfreds med varer og service
Har købt Sigengaards egne design som er lidt”anderledes” og spændende bukser, kjoler mm. Meget rimelige priser og kvaliteten som man kan forvente. De forhandler bl.a.. Sanggard, som er et dansk mærke med super kvalitets basis varer. Meget tilfreds med det jeg købt og den service de har ydet.
Mit første køb hos jer og bestemt ikke…
Mit første køb hos jer og bestemt ikke det sidste :-)
God kvalitet og størrelsen passer med det jeg plejer at bruge.
Service der bare vil noget
Bestiller tøj onsdag aften, bliver ringet op af Sigensgaard torsdag først på formiddagen, da de mener at jeg har bestilt en forkert størrelse, hvilket var rigtigt. Fredag kan jeg hente pakken. Hvis ikke det er service, så ved jeg ikke hvad det kaldes. 😊
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.