Fick kontakt med en försäljare och skulle handla, slutade med att måndag blev nästa måndag pga fördröjning ingen försäljare återkom och känndes väldigt oseriöst och vi kommer inte handla fisk och skal... Ver más
La empresa ha respondido
Superfina råvaror direkt hem till dörren med kylbil, fint inpaketerade så kan läggas direkt i frys, jag köpte lax o torskrygg i deras vardagslåda. Kan varmt rekommenderas, dessutom trevlig personal bå... Ver más
Vi har haft gäster o gäster under helgerna bjudit på Lax, Torsk, Fjällröding o Räkor ALLA har förundrats över den goda fisken…. vi har vår hovleverantör berättar vi Sigges fisk så klart fin fina fiska... Ver más
Fanns inga havskräftornas
Främlingsvägen 19, 126 48, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Vi har handlat i flera år också. Mycket fin fisk och perfekt att fylla upp frysen. Då har man alltid fisk hemma. Torsk, lax och forellen är favoriter hos oss.
Trevliga och service inriktad
Varorna är bra
Gott med fisk!
Har handlat från Sigges fisk i flera år o kan rekommendera dem. Räkor, lax, torsk, pilgrimsmusslor mm av högsta kvalitet, trevligt bemötande.

Respuesta de Sigges Fisk AB
Inte billigast i stan men kanske bäst. Bra varor och trevligt bemötande. Rekommenderar!

Respuesta de Sigges Fisk AB
Jättefin torsk och väldigt fina räkor levererade hemma
vid dörren. Bra service.
Staffan Wallin

Respuesta de Sigges Fisk AB
Har handlat av sigges fisk i några år. Fantastisk kvalitet och service.

Respuesta de Sigges Fisk AB
Köpte 2kg Langostinos till midsommar och dom var fantastiska! Lika bra som dom är som att grilla.

Respuesta de Sigges Fisk AB
Jättebra service och kanon fina produkter. Har man köpt fiskbilens torsk kan man inte köpa någon annan.

Respuesta de Sigges Fisk AB
Superbra service. Dessutom levererat direkt till dörren. Köper aldrig fisk eller räkor i butik. Bara från Sigges fisk.