Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en happyhoodie der efter et par måneder gik op i syningen. Skrev til deres kundeservice og blev modtaget med en positiv attitude. Der blev straks tilbudt en ny, der var desværre ikke flere af... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker mine ting. Har bestilt hos Sillysanta før og besluttede mig at købe noget mere. Et sæt pyjamas og to oversize hygge hoodies. Er meget tilfreds med mine ting og fragten kom hurtigt. Kan klart an... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fair priser, fint udvalg og god kvalitet- dog er leveringen længere end lovet. Bestilte søndag formiddag og ordren blev først sendt torsdag eftermiddag. Skrev til kundeservice, da jeg skulle bruge trø... Ver más

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt 4 rensdyr heldragt til…

Har købt 4 rensdyr heldragt til julebilledet. Havde først købt noget lækkert nattøj mine børnebørn og mig -mormor skulle filmes i. Men så var de skiftevis syge børnebørnene og tøjet givet til børnene og det skulle bruges. Så købte jeg 4 rensdyr til julebilledet.de er prøvet og rigtig søde og bløde. Men de bliver gemt til vi er alle sammen og kan tage jule billedet.

Men mangler jeg kan købe juleforklæde hos jer i hør eller bomuld.

14 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stadig ingen pakke på vej efter 3 dage

Købte en trøje den 19.dec.. siden der er der ik sket mere og jeg kan ik få fat i kundeservice.

Pakken står som ankommet til Bring pakkecentralen i Greve, men de har ikke fået pakken endnu.

Update: 23.12.2023 vender en eller anden dude tilbage på messenger. Han laver et snip af de samme trackingoplysninger som jeg kan se.. siger pakken er sendt. Og forsvinder...
Ingen løsning. Ingen undersøgelse. Og Ingen svar til mig på hvornår jeg får min pakke.
Elendig kundeservice.

Har kontaktet kundeservice på mail og chat d.d... men er ikke kommet igennem til nogen, der kan hjælpe hos SillySanta.
1-3 dages leveringstid.. den holder jo ik.
Og en Julesweater giver jo ik så meget mening efter jul.

Update: 23.12.2023. En eller anden dude skriver tilbage til mig på messenger. Virker ganske uinteresseret i at hjælpe mig sådan rigtigt. Sender mig et snip af den samme tracking som jeg selv kan se, og siger pakken er sendt og forsvinder så... på trods af jeg beder om et svar på hvornår min pakke kommer og hvorfor der ikke sker videre med pakken.
Virkelig elendig kundeservice.!!!!!

22 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I ordered Christmas Sweaters here and…

I ordered Christmas Sweaters here and made a mistake myself. For some reason, my phone filled in my own name in the address bar. Due to that reason, the sweaters were stuck at a distribution centre and could not be delivered. I contacted Silly Santa and they were very understanding. I got a refund of the sweaters shortly thereafter. Unfortunately, I was not able to enjoy the sweaters but this was completely my own fault. I would like to thank the Silly Santa team for their understanding and ease with resolving the issue and being refunded. Next year, I will definitely order here.

15 de diciembre de 2023

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!!
Min pakke blev, af pakkeshoppen, udleveret til den forkerte. Silly Santa sendte straks en ny ordre. Da den oprindelige pakke blev fundet, samtidig med den anden kom, var der intet bøvl med, at den anden blev sendt retur.
Hurtig, venlig og super god service. Største anbefalinger herfra.

15 de diciembre de 2023

Trøje er god kvalitet

Trøje er god kvalitet. Jeg købte dagen efter black friday, men opdagede desværre at den var billigerer om mandagen og skrev derfor til dem, og fik beløbet refunderet, så jeg fik den til samme pris. Rigtig god kundeservice.

25 de noviembre de 2023

Mega blød, kan 100% anbefales 😃

Jeg købte en bamsebjørn onesie i går til mig selv og dem ankom dagen efter (I dag). Den har mega god kvalitet og den er mega blød. :D Hvis man vil havde en mega lækker onesie til jul er det 100% på Sillysanta at man skal købe den! 5 stjerner. C:

2 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en meget tilfreds kunde

Jeg har flere gange bestilt fra Silly Santa og hver gang været godt tilfreds. God og kraftig kvalitet på trøjerne. En enkelt gang har der været en defekt på en ledning i trøjen, så sendte de uden beregning og bøvl en ny med det samme.

1 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og super kundeservice!

Jeg bestilte om morgenen og pakken kom allerede om aftenen.
Det viste sig at der var en fejl ved den ene ting, men jeg fik hurtigt svar og besked om at jeg ville få tilsendt en ny. Jeg giver min bedste anbefaling🙂

15 de noviembre de 2023

Nothing to complain about

We have ordered from sillysanta 2 or 3 times and after few days we receive the ordered. The entire family have onesies from sillysanta and loves wearing them on cold days. Reasonable prices too 👌 Big high five from us 🙏

1 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.