Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt smakrikt och gott. Intressanta fräscha rätter med goda och påhittiga sallader till. Jag är positivt överraskad och maträtterna får av mig mellan 4-5 poäng av 5 möjliga. En rätt var bland det... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supernöjd. Väldigt god mat och enkelt och snabbt. Rekommenderar verkligen. Kommer fortsätta med denna 5middagars box då det är så himla smidigt och gott. Det mesta behöver du bara värma upp utan och b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket god mat och jag älskar att en del av maten är förberedd (till exempel lök som redan är ugnsbakad) för det sparar mycket tid och energi. Värt på alla sätt! En sak jag däremot tycker är lite stör... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicio de pedidos de comida online
  2. Catering

Escrito por la empresa

Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. Hvert eneste af vores velsmagende måltider er lavet med kærlighed fra vores kokke, altid med tanke på smag og sæsonernes råvarer. Vi leverer direkte til din dør.

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 3 estrellas sobre 5

There are certain shortcomings of this…

There are certain shortcomings of this service besides brilliant assortment of various food.
It seems to me that guys target more vegans than carnivores, nevertheless the assortment is big.
And yeah, speaking of all those food I ordered here, then I have done everything within minutes. It was quite clear.
Speaking about pricing and shipping, uhm... I guess it could be better, definitely. They need to work on it and then they will have less competitors in this market, period.

1 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superlækker sund og nem mad

Superlækker, sund, flot, farverig, mættende og nem mad med især helt uovertrufne saucer og dressinger. Min familie savner jer meget!! Især jeres jordskokkesuppe, siger vores kræsne 10-årige søn!

9 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får följande mejl fredag eftermiddag!!

Får följande mejl fredag eftermiddag!!
"Nu på söndag och de kommande veckorna kan vi tyvärr inte leverera vår matkasse. Orsaken till att vi tar en paus från våra leveranser, är att Simple Feast för tillfället går igenom en omorganisation i företaget."
Alltså två dagar innan leverans droppar man denna information!! Helt galet med tanke på hur många familjer som anförtror sig på att detta företag levererar dom måltider. För föräldrar som jobbar sent krävs nu plötsligt en rejäl omorganisation av veckan. Lite mer framförhållning hade uppskattats. Så jäkla dåligt!

2 de septiembre de 2022

Respuesta de Simple Feast

Tack för din feedback. Vi håller med om att det är tråkigt att vi för tillfället behöver hålla paus med våra leveranser i Sverige och det är givetvis också ledsamt att vi behövde ge besked  senare i veckan. Anledningen till detta är att beslutet noga har övervägts, då vi också så gärna hade velat fortsätta leverera som vanligt i söndags, vi beklagar detta. I nuläget går Simple Feast igenom en omstrukturering och så fort vi har ytterligare information kring detta kommer våra kunder naturligtvis att bli kontaktade.

Vi hoppas inom kort att återkomma till den svenska marknaden med våra härliga gröna matkassar igen och att inköp av mat gick att lösa, trots den korta varslen. Skulle du ha ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice via kundservice@simplefeast.

Allt gott!

Vänliga hälsningar
Johanna på Simple Feast

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Et blandet indtryk

Super mulighed for at få mere grønt ind i hverdagen. Retterne er nemme at tilberede og det tager vitterligt kun de 15 minutter at få 3-4 elementer klar til servering. Levering og packaging er super sej, men jeg mangler at grøntsagerne er lidt mere friske/sprøde. Allerede onsdag er nogle af dem noget slatne. Synes også der er for store udsving i hvor smagfulde retterne er - undertiden har vi fået noget rimelig kedeligt med en meget rå/fersk salat - ikke en interessant oplevelse jeg forventer til den pris og fra det brand/fortælling.

1 de septiembre de 2022

Hej Grethe,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er glad for vores koncept og for vores emballage. Det er også fedt at høre, at vores estimerede forberedelsestid er pålidelig. Vi er dog ærgerlige over at høre, at du har haft problemer med kvaliteten af ​​grøntsagerne. Hvis dette skulle ske igen, tøv endelig ikke med at kontakte kundeservice på kundeservice@simplefeast.com. På den måde får vi mulighed for at se nærmere på din sag og samtidig informere vores produktionsteam om problemstillingerne og forbedre dette.

Hav en god dag!

Bedste hilsner,
Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Magiskt goda och fräscha rätter

Magiskt goda och fräscha rätter. Förstår att bra råvaror är dyra, men känns ändå lite pricey, särskilt om man inte vill ha 4-6 portioner per rätt. Hade velat kunna välja 3 rätter à 2-3 portioner, men blir helt enkelt för dyrt, så nu lagar vi och fryser in/lagar rätterna veckan efter.
Hur lättlagat som helst och älskar att det går så snabbt!

18 de agosto de 2022

Respuesta de Simple Feast

Isabelle! Tusen tack för dina fina ord, det värmer! Vilken bra idé att köpa en större kasse för att sedan frysa in. Roligt att du uppskattar vårt koncept, god ekologisk växtbaserad mat, som går snabbt att tillaga!

Varma hälsningar
Maria @ Simple feast

Gott

Gott, lätt- och snabblagat. Rikliga portioner. Trevligt och korrekt utlämning av portionerna. Mycket nöjd kund.

11 de agosto de 2022

Hej Brigitta!

Wow, stort tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du är nöjd med hela processen.

Gröna hälsningar

Burde have 7 stjerner og ikke bare 5 stjerner

Simple Feast overgår enhver forventning, det er vegetarisk, det er friskt, det er nytænkende, det er nemt at lave, instruktion er klar og så smager det himmelsk. Hvis det var muligt skulle alle medarbejdere have 7 stjerner, det er godt fra start til måltidet er spist. Fantastisk

11 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Too much work to prep

Too much work to prep, no meat option, and no English menu

Hello!

Thank you for trying out Simple Feast and we are terribly sorry to hear that it did not live up to expectations. We're also sorry to hear that it has been an issue with our danish recipes in the boxes. It is possible to find an english version in our app - our custommer support is always happy to assist in this matter.

As a company, Simple Feast has decided to be 100% plantbased which is why we do not offer meat.

Should you have any other inquiries or questions you can always contact our support through email: kundeservice@simplefeast.com

Bedste måltidskasse!

Lækkert, nemt og rigtig god smag! Elsker at det hele er økologisk og plantebaseret.

Derudover er variationen af grøntsager, bælgfrugter, urter og nødder helt perfekt og dækker over et højt næringsindhold som jeg prioriterer meget højt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service men inte vår smak

Det kanske inte föll just min familj i smaken varje gång. Men det var kanonkul att laga och servicen toppen.

Respuesta de Simple Feast

Tusen tack för att du tagit dig tiden att ge oss detta omdöme!

Så roligt att ni hade kul i köket och att ni gillar vår tjänst. Vi vill gärna veta mer om vilka smaker ni hade sett en förändring på. Så skriv gärna ett par rader till oss på kundservice@simplefeast.com

Önskar dig en strålande fin dag!

Gröna hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Överraskande god mat med härliga röror

Överraskande god mat med härliga röror, kryddor och tillbehör. Rikligt med fina färska grönsaker. Jag är imponerad av hur väl komponerade alla måltider är. Jag blir glad!

29 de julio de 2022

Hej Elisabeth,

Stort tack för din underbart härliga recension av våra måltider! Vi blir alldeles saliga över att höra att du gillar smakerna och kombinationerna.

Varma hälsningar

The Simple Feast meals are truly…delicious vegetarian feasts

The Simple Feast meals are truly delectable. They are so easy to cook and absolutely delicious. They really do provide a complete vegetarian feast that our family of three thoroughly enjoys. The one downside is that the delivery box is huge and there is so much waste. The containers say they can be composted, but they only compost in a commercial compost facility, which we don't have access to.

28 de julio de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.