Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour binnen 14 dagen gemeld. Daarna opgestuurd met de post. Ze claimen dat je retour binnen 14 dagen bij hun binnen te zijn om het nog te kunnen accepteren. Totaal idioot! Dit is volkomen afhank... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo’n fijn bedrijf met fantastische meiden! Vaak een nieuwe collectie (echt waar, ik wil alles! Zo mooi allemaal) en als ik vragen heb over de maat, of hoe het item valt. Krijg ik snel reactie terug en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meine Tochter hat Stiefel für knapp 70 € bestellt, die auch sofort von ihrer Kreditkarte abgebucht wurden. 13 Tage später hat sie trotz diverser Rückfragen per E-Mail nicht einmal eine Information er... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ich habe im September 2 Stiefel bestellt ein Paar in braun und eins in schwarz. Geliefert wurden 2 Schwarze. Der Kundenservice war sehr gut und ich habe 2 Wochen später das richtige Paar erhalten... Ver más

Información sobre la empresa

Ha contestado el 59% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Super winkel!!!

Super aardige zussen.
Als je iets niet weet qua maten dan helpen ze je met de goede maat.
Top service! Alles word altijd super snel verstuurd en is snel in huis.
Qua klanten service ook top geregeld! Als de meiden niet live zijn beantwoorden ze de vragen via hun chatbot op hun site! Mijn favoriete winkel ♡
Super leuke kleding, eerlijk advies en altijd vriendelijk.

17 de abril de 2024

Leuke kleding!

Leuke kleding! Goed geholpen ook door de lieve eigenaresses toen ik niet wist welke maat ik moest bestellen.

11 de abril de 2024

Super leuke webshop

Super leuke webshop! Lieve meiden die erg behulpzaam zijn en eerlijk advies geven. Hier scoor ik vaak mijn leukste items voor naar kantoor of juist een feestje!

8 de abril de 2024

Wettelijke regels bestaan niet

17:42 - Insta dm gestuurd aangezien ze niet reageren op mails. Houden vol dat omdat zij hebben getypt dat verzendkosten en retourkosten hanteren, bij het volledig retouren dit niet terug hoeven te storten. Ik ga zeker verdere stappen ondernemen.

Wees gewaarschuwd en koop hier niks. Onprofessioneel gedrag en kennen en hanteren de WETTELIJKE regels niet

15:32 - Tijdens een tiktok live een broek bestelt. Waren enthousiast aan het begin.
Tot dat je wilt retourneren.
Je wijst de dames op de wettelijke regel dat wanneer je de volledige bestelling retourneert OOK de eerst betaalde verzendkosten moet terug ontvangen.

Dus bestel je een broek van 49,95 en verzendkosten van 5,95. Krijg je dit dus BEIDE terug.

Dames weigeren dit te doen. Nogmaals een mail gestuurd met de wettelijke regels. Nu wachten op reactie.

Ook staat op de site dat als je wilt retourneren je een mail moet sturen en je dan de retourinstructies en retourformulier ontvangt. Heb beide niet gekregen.

Afhankelijk van de reactie en oplossing wordt deze review aangepast.

15 de abril de 2024

Hele slechte service

Hele slechte service! Ik had een broek besteld en toen ik hem retour stuurde moest ik alsnog €12,90 betalen. Dus ik heb geld uitgegeven maar ik heb NIKS! €12,90 verzendkosten klopt niks van. Dan wordt er gezegd; dat is voor versturen en retourneren… €12,90 naar de prullenbak gegooid dus…. Nogmaals slechte service!

5 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over deze meiden❤️

Ik ben zooooo tevreden over deze lieve dames🤩🤩
PostNL was mijn pakketje kwijt geraakt.. maar stond wel als bezorgd. Ik eas zo teleurgesteld.. maar ze hebben me direct geholpen. En mocht gewoon voor het bedrag uitkiezen wat ik wou❤️ Ik bestel vaker bij hun. Ze hebben hele leuke kleding en schoenen en accessoires. Zeker weten waard om een kijkje te nemen.. en uiteraard te shoppen. Xxx Michelle

26 de enero de 2024

Super lieve dames

Super lieve dames, als er iets is mag je het vragen krijg je een antwoord op je vraag, ze geven met liefde uitleg over alles! geweldige site geweldige Sisters❤️

14 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb laarzen besteld pasten helaas niet…

Heb laarzen besteld pasten helaas niet heb ze terug gestuurt op 11 oktober en zijn 13 oktober bij hun aangekomen gemaild geappt gebeld en als nog hebben ze de retour nog niet door laten lopen heb via Klara achteraf betalen gedaan en nog steeds staat hij in afwachting van hun ik heb een mail ontvangen waar in staat we hebben 14 dagen de tijd om de retour te regelen en het geld terug te geven 13 oktober + 14 dagen kom ik uit op 27 oktober we gaan nu november in ze doen het allemaal lekker op hun gemak ik wil dat het geregeld word !!!!

13 de octubre de 2023

Mijn favoriete webshop

Mijn favoriete webshop!
Leuke en betaalbare kleding en ook nog van goede kwaliteit.
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en zal dit blijven doen.

Beide meiden die de webshop runnen geven je het perfecte maatadvies en zijn ook super gezellig.
Ik raad de webshop iedereen aan.
Verzending is ook altijd erg snel, heel prettig

12 de octubre de 2023

wat een super webshop

wat een onwijs leuke en lieve meiden.
helpen je met alle liefde.
de service en verzending erg goed en super snel.

hele leuke actie met leuke kadootjes via tiktok.

kwaliteit is erg goed en staat duidelijk op de site hoe het valt en wil je toch extra info kan je altijd een berichtje sturen en word je super vriendelijk te woord gestaan door de dames

23 de agosto de 2023

Slechte klantenservice

Als je iets koopt en het houd is het prima. Maar ik had een jurk geretourneerd, bevestiging van post nl dat het binnen was. Na een maand was er nog steeds niks verwerkt. Bericht gestuurd naar de klantenservice en steeds geen of laat antwoord. Heel vervelend om een maand achter je geld aan te moeten zitten…

9 de agosto de 2023

Op dinsdag laarzen besteld

Op dinsdag laarzen besteld, deze zouden de volgende dag geleverd worden. Echter hoorde ik helemaal niks, op verschillende manieren contact gezocht maar ze zijn gewoon niet te bereiken! Ik had ze zaterdag nodig maar nooit ontvangen. Vervolgens worden ze onverwachts een week later bezorgd, dus wil ik ze retour sturen. Ook niet mogelijk. Nog steeds geen contact mogelijk, link naar retour instructies werkt niet. Inmiddels een onderzoek laten starten via klarna. Deze site deugt echt niet!! NOOIT BESTELLEN!!!!

1 de agosto de 2023

Superleuke betaalbare collectie

Superleuke betaalbare collectie, makkelijk te bestellen, goed contact bij vragen en tussentijdse update routing pakket. Als het dan aankomt verrassend en lief kaartje erbij.
Kortom zeer tevreden en ik word daar blij van👍🏻🌞😁 Ilonka

29 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

goed ervaring met sistersphip.nl…

Ik heb goed ervaring met sistersphip.nl gehad.
Ik heb schoenen besteld ze waren pre order dus het duurt even voor dat ik ze binnen kreeg. Ik heb contact gezocht via WhatsApp met klantenservice en ik heb binnen 24 uur netjes antwoord gekregen op mijn vragen.
Schoenen zijn mooi en zo als op de foto's.
Ik bestel zeker nog een keer

9 de mayo de 2023

Super slechte webshop

Super slechte webshop,

Een bestelling een tijdje geplaatst, het product nooit ontvangen. Reageren op mails doen ze ook niet. Spijt van aankoop. Ik raad hun ten zeerste af

21 de abril de 2023

Bizar slechte klantenservice

Bizar slechte klantenservice. Jumpsuit gekocht, maat groter besteld zoals beschreven. Maat klopt van geen kanten maar item mag niet retour want “sale” … dramatische klantenservice. Tegoedbon kreeg ik aangeboden maar wil gewoon mijn geld terug…
Bestel hier niks, prijs/kwaliteit verhouding is het niet waard

13 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een tijdje geleden een top…

Ik had een tijdje geleden een top besteld. Echter helaas de verkeerde maat geleverd gekregen.

Na contact te hebben gezocht met de klantenservice en de situatie uit gelegd , kwamen ze met een passende oplossing.

Ik mocht de top kosteloos retour sturen, en kreeg de juiste maat top naar mij toe verzonden.

Ook inmiddels de top in een andere kleur erbij besteld. Snelle levering en goed opgelost gehad.

8 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.