Retour binnen 14 dagen gemeld. Daarna opgestuurd met de post. Ze claimen dat je retour binnen 14 dagen bij hun binnen te zijn om het nog te kunnen accepteren. Totaal idioot! Dit is volkomen afhank... Ver más
La empresa ha respondido
Zo’n fijn bedrijf met fantastische meiden! Vaak een nieuwe collectie (echt waar, ik wil alles! Zo mooi allemaal) en als ik vragen heb over de maat, of hoe het item valt. Krijg ik snel reactie terug en... Ver más
La empresa ha respondido
Meine Tochter hat Stiefel für knapp 70 € bestellt, die auch sofort von ihrer Kreditkarte abgebucht wurden. 13 Tage später hat sie trotz diverser Rückfragen per E-Mail nicht einmal eine Information er... Ver más
Ich habe im September 2 Stiefel bestellt ein Paar in braun und eins in schwarz. Geliefert wurden 2 Schwarze. Der Kundenservice war sehr gut und ich habe 2 Wochen später das richtige Paar erhalten... Ver más
From Two Sisters, To Another
De flier, 6605ZR, Wijchen, Holanda
Ha contestado el 59% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Vrijdag avond besteld zaterdag ochtend in huis, heel erg fan!
Op Instagram van Sistership zag ik mooie cowboylaarzen. Via de site een bericht verzonden met de vraag wat de schachtwijdte was. Hier kreeg ik snel antwoord op. Gisteren om 15 uur de laarzen besteld en vandaag om 13 uur kreeg ik de laarzen al binnen! Super mooie laarzen die lekker zitten.
Ik ben erg tevreden over zowel de communicatie, de snelheid van verzenden als de laarzen!
Het ontvangen van het pakket duurde al lang. Eenmaal ontvangen, kreeg ik niet wat ik had besteld. Het retour proberen te sturen bij een inleverpunt, bleek de retour label die ik van Sistership heb ontvangen, al ongeldig/gebruikt te zijn. Tot op heden geen terugkoppeling van ze ontvangen naar meerdere mails. Bij Klarna heb ik de betaling gepauzeerd en een probleem gerapporteerd. Bestel hier aub nooit! Er is geen Klantenservice.
In eerste instantie getwijfeld om hierop te bestellen omdat de website bij mij nog niet gekend was. Uiteindelijk is het pakketje binnen een week aangekomen en de jumpsuit ziet er fantastisch uit.
Bedankt!
Zeer slechte ervaring, niet aan te raden! Jumpsuit besteld, maar zat niet helemaal mooi dus netjes binnen het retourtermijn teruggestuurd. 2 weken later nog steeds geen geld terug ontvangen. Na iedere keer een berichtje sturen en te horen krijgen dat ze er iets mee gingen doen. Uiteindelijk na 6 berichtjes EEN MAAND VERDER!!! eindelijk me geld terug. En als kers op de taart niet het volledige bedrag teruggekregen. Jumpsuit van €70 en €64 teruggekregen….🤦♀️
Begin april een bestelling gedaan en direct retour verstuurd i.v.m kwaliteit prijs verhouding. Echter bleef de betaling in Klarna actief. Na 2x een mail en paar app de afhandeling verwerkt. Jammer verzend en retour kosten voor de klant. Was mijn 1e ervaring en voor mij nooit meer. Niet echt klantvriendelijk op de app.
Een capuchon trui besteld, is slecht kwaliteit letterlijk nylon kwaliteit. Het was wel een sale artikel en die ook niet eens retour verzonden mocht worden. Zou fijn zijn als er omschrijving was wat voor materiaal stof het is!!!
Snelle verzending. Leuk kaartje erbij! Leuk verpakt. Maar ik vind de prijs kwaliteit van mijn items echt niet oké. Derhalve product ook retour gestuurd kwam totaal niet overeen met mijn verwachting o.a. n.a.v. de product omschrijving.
Echt een aanrader! Super leuke meiden die goed inspelen op de wens van de klant. Ik ben fan!
Laatst een bestelling geplaatst, kreeg hem op tijd binnen voor het feestje. Ook had ik de meiden om advies gevraagd en ze reageerde gelijk! Super fijn en goede kwaliteit!
Goede kwaliteit voor zo weinig geld en snel ontvangen!
Leuke jas en snel geleverd. Jas is precies zoals op de foto, dus geen tegenvaller bij binnenkomst.
Goede en snelle levering! Ik raad jullie zeker aan bij mijn vriendinnen.
Leuke kleding voor een leuke prijs. De klantenservice is ook top. Snelle reactie als je vragen hebt. Ik ga hier nog zeker wat bestellen in de toekomst
Más información sobre otros tipos de reseñas.