Jeg fik en god snak omkring mit køb, og det var dejligt at kunne få afklaring på mine behov, direkte med en professionel sælger der vidste alt om produkterne. Var virkeligt tilfreds med købsforløbet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Talte med Pravin Han var helt fantastisk til at fortælle mig om samspil mellem SmartGuard og Inverter, solpaneler, batteri, varmepumpe, biler, mv. Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig in... Ver más
Professionel og personlig betjening der ifølge mig, kan måle sig med eliteniveau indenfor top 3. Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med t... Ver más
La empresa ha respondido
Kunne godt give 5 stjerner 🌟, men så ville der aldrig blive plads til forbedringer, ikke en finger at sætte på vejledningen👍
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bliv grønnere hver dag. Grønne energiløsninger til de bedste priser. Solcelleanlæg, solcelle, inverter, batteri, grønne energiløsninger.
Información de contacto
Mosevang 1, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- kontakt@skansol.dk
- skansol.dk
Professionel og personlig betjening der…
Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med ting jeg ikke havde brug for - nej Pravin var helt fantastisk rolig og venlig. Hans vejledning var meget omfangsrig og det var meget spændende at høre hvad han havde at fortælle mig om mit ønske. Jeg kan stærkt anbefale, at jer der måtte ønske at købe solcelle udstyr - tag kontakt til Skansol.dk
Vh. Brian Nielsen Kaas, Pandrup.

Kan anbefales! A++
God webside. Hurtig svar på spørgsmål. Hurtig levering.
... og meget god pris.
Kan anbefales.
A++

Respuesta de Skansol
skansol.dk følger op på tingende ind…
skansol.dk følger op på tingende ind til sidste detalje.

Respuesta de Skansol
Bare en god hjemmeside som du roligt kan bruge
Hurtig levering, bare i orden, i kan roligt bruge denne hjemmeside til jeres køb

Superfin service
Supergodt tilbud på lader.
Superhurtig reaktion på min forespørgsel om hjælp til installation af laderen.

Super service!
bestilte et batteri søndag aften jeg skulle bruge onsdag på Sjælland, Pravin fik sendt det med det samme, og modtog det tirsdag middag. Alt i alt bare en rigtig behagelig oplevelse at handle med Pravin.

Kunne godt give 5 stjerner 🌟

Tålmodighed og grundighed
Jeg har for nylig købt et solcelleanlæg af Pravin fra Skansol.dk. Inverter, batteri, solceller og biloplader og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Pravin var yderst professionel og hjælpsom under hele processen. Han besvarede alle mine spørgsmål grundigt og sørgede for, at jeg følte mig tryg ved købet. Hvergang jeg havde en betænkelighed tog Pravin den seriøst og vi fik en snak om det.
Anlægget blev leveret til tiden, og kvaliteten er helt i top. Jeg sætter pris på den ærlige og troværdige kommunikation, og jeg kan kun anbefale Skansol.dk til andre, der overvejer at investere i solceller.
Stor ros til Pravin og teamet for god service og konkurrence dygtige priser.

Respuesta de Skansol
Super service med hurtig respons på…
Super service med hurtig respons på mail spørgsmål
Hurtig levering

Virkelig fremragende
Virkelig fremragende service, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Respuesta de Skansol
Søgte en batteriløsning til vores vindmølle.
Søgte en batteriløsning til vores vindmølle. Skansols indehaver Pravin reflekterede d. 19032024, og efter lange og besværlige forehavender, lykkedes det kun grundet Pravins utrættelige og kompetente hjælp at komme i mål i slutningen af nov.👍
Jeg kan ikke takke nok for den hjælp jeg har modtaget, og sender ham alle ønsker om, at andre vil forstå indholdet af denne anmeldelse.🙏

Respuesta de Skansol
Jeg har købt et 10kw anlæg fra Huawei…
Jeg har købt et 10kw anlæg fra Huawei af Skansol.
Undersøgte market for solceller, men da jeg fik en snak med dem, vidste jeg at det var dem jeg skulle købe fra👍. De ved meget om solceller, Tilmed de bedste priser på market. Er så glad for mit anlæg. Kan varmt anbefale Skansol

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.